Ja mam maszynke, bez nozki,ale dziala. Dawno nie robilam, moze jutro zrobie. Ciasto o ile dobrze pamietam , takie jak na nalesniki...? Wie ktos dokladnie ?
Obchodzicie rocznice
Moderator: modTeam
Ciasto jest proste, praktycznie jak na nalesniki
Kilka przepisow:
http://pychotka.pl/pychotka/content/view/927/104/
http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=2181
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Kilka przepisow:
http://pychotka.pl/pychotka/content/view/927/104/
http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=2181
Hyhy a z czym te Gofry lubisz?
...z kotem <rofl3>
jezeli tak to:
Kod: Zaznacz cały
Art. 35. 1. Kto zabija, uśmierca zwierzę albo dokonuje uboju zwierzęcia z naruszeniem przepisów art. 6 ust. 1, art. 33 lub art. 34 ust. 1-4 albo znęca się nad nim w sposób określony w art. 6 ust. 2 i art. 31,
podlega karze pozbawienia wolności do roku, ograniczenia wolności albo grzywnie.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
- Uzależniony
no ja z 2h temu zjadlem kilka pysznych gofrow z bita smietana i polewa czekoladowa ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
hihi ja mam smiesznie z rocznica
1 styczen :-) wlasciwie to rocznice swietujemy w dniu kiedy powiedzielismy sobie "Kocham Cie"
, ale przy takiej dacie to nie mozna nic oryginalnego wymyslic
zwykle na imprezie hucznej dedykacja piosenki, ja lubie podrzucic mu cichutko jakas mila karteczke:) swietujemy tez pol roku w lipcu wtedy jest wieksze pole do pomyslow - kiedys obkleilam mu pokoj wycietymi z kolorowych kartonow seruszkami i na kazdym pisalo za co go kocham - oczywiscie na kazdym co innego
Teraz zbliza mi sie 4 roczek 
eh ja tez lubie jego zaskakiwac jakimis pomysłami , ona ma troche inne podejście ode mnie.Może nie wymyśla jakis romantycznych kolacji (szzerze to sobie nawet tego nie wyobrażam) ale okazuje mi uczucia w inny sposób np. gdy byłam chora i musialam jesc duzo witamin to codziennie na mnie czekalo jakies jabłuszko, bananek czy inne.
you touch me
in special places...
in special places...
- beatkaktbg
- Zaglądający
Mia pisze:kiedys obkleilam mu pokoj wycietymi z kolorowych kartonow seruszkami i na kazdym pisalo za co go kocham - oczywiscie na kazdym co innego
Swietny pomysl. Subtelny cieply i intymny. Bardzo mi sie podoba! Mysle, ze takie prezenty sa wlasnie dla facetow najlepsze
She's my angel, she's my lover, she's my very best friend... KC
CichyPL pisze:Mia pisze:kiedys obkleilam mu pokoj wycietymi z kolorowych kartonow seruszkami i na kazdym pisalo za co go kocham - oczywiscie na kazdym co innego
Swietny pomysl. Subtelny cieply i intymny. Bardzo mi sie podoba! Mysle, ze takie prezenty sa wlasnie dla facetow najlepsze
dziekuje :} rzeczywiscie cos w tym jest bo ja czesto od niego slysze ze najbardziej lubi takie prezenty wlasnie
[ Dodano: 2005-09-04, 04:11 ]
Nicola to fajnie
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
A My z Moim Kochaniem mamy tyle tych rocznic, że codzienie chyba byśmy musieli je obchodzić: pierwsze spotkanie, 2 spotkanie i już parka, rocznica Kocham Cie...itp
Na początku był jakiś drobiazg przeważnie z inicjatywy Mojej drugiej połówki, a teraz sms, różyczka. Teraz urodzinki się zbliżają, kolacja odpada bo ile można, misie odpadają ile można, kiedyś dostałem na Naszą 1 rocznicę album, w którym zawarta Była Nasza historia i tam jest wolna kartka, może go dokończe? no nic trzeba coś wymyśleć, kupie kilka świeczek, przygotuje kolacje, jakies winko kupie 

Na Zawsze Razem:)
znowu wyjde na dziwaka i odmienca ale czytajac powyzsze posty bierze mnie na dreszcze obrzydzenia : ). mamy z Samcem wspolny poglad dotyczacy wszelakich rocznic etc. a powiem ze ja jestem jeszcze bardziej skrajna w moich pogladach na ten temat i NIENAWIDZE nie tyle rocznic co ich obchodow. najbardziej zas lecza mnie prezenty i zyczenia (urodziny, imieniny, swieta katolickie - ktorych jako ateista nie obchodze, etc.) - rzygac mi sie chce jak o tym wszystkim pomysle. jednak dzien rozpoczecia naszego zwiazku jest jakims szczegolnym wyjatkiem i oboje go pamietamy. na dniach bedzie juz pierwsza rocznica (nie mylic z miesiecznica) i dla mnie bedzie to szczegolnie wazny dzien jakos ze pierwszy raz samiec zdolal mnie przy sobie zatrzymac na tyle czasu : ). wole jednak z tej okazji urznac sie we dwoje zoladkowa gorzka niz te wszystkie romantyczne ohydztwa. badz co badz mysle ze pod tym wzgledem jestem tradycjonalistka i jak rocznica to ma byc ostre tankowanie i nie ma ze boli : D
- ksiezycowka
- Weteran
karmen, zalezy co rozumiesz pod pojeciem "odrobina romantyzmu". podejrzewam jednak ze wg ciebie zaliczaja sie tu kwiaty, "slodkie" smsy, "romantyczna kolacja przy swiecach" i temu podobne zagrania o ktorych mysl wywoluje u mnie odruch wymiotny. jesli tak, to moge cie zapewnic ze akurat w naszym zwiazku jest tak jak mowi moon - rzygamy romantyzmem.
moon - <browar> milo wiedziec ze sa na swiecie samice rzygajace romantyzmem : )
moon - <browar> milo wiedziec ze sa na swiecie samice rzygajace romantyzmem : )
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”