Wady ukochanych
Moderator: modTeam
Nijak się nie zmieni. Może na chwilę, dla niepoznaki, ale i tak z niego wylezie. Z czasem nauczyłam się omijać takich facetów dużym łukiem. Ja muszę mieć faceta z biglem, a nie takie rozlazłe coś. A że miłość ślepa, to wiem... Tylko z czasem trochę człowiek mądrzeje i zakochuje się rozsądnie, co byście nie gadali.
Za stara jestem na ciągnięcie faceta za uszy. Po prostu mi się już nie chce.
Za stara jestem na ciągnięcie faceta za uszy. Po prostu mi się już nie chce.
I też nalezało by powiedziec iz nic to nie da ! (to ciagniecie )
Trujeczko , WSZYSTKO SIE ZMIENIA ......tak , On zapewne też sie zmieni kiedyś , pytanie ile komus napsuje nerwow , i jeki wielki bedzie ten jego stan zmienienia , bo jak sie zmieni wiecej jak 20% TO MNIE KAKTUSA NA RECE WYLEZIE ! :564: wszystko sie zmienia ....? tu też trzeba wziasc perwna poprawkę
ile sie zmiena a ile bysmy chcieli , albo musialo by sie zmienic , tak by nas to satysfakcjonowało ! :564:
Trujeczko , WSZYSTKO SIE ZMIENIA ......tak , On zapewne też sie zmieni kiedyś , pytanie ile komus napsuje nerwow , i jeki wielki bedzie ten jego stan zmienienia , bo jak sie zmieni wiecej jak 20% TO MNIE KAKTUSA NA RECE WYLEZIE ! :564: wszystko sie zmienia ....? tu też trzeba wziasc perwna poprawkę

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Mówie wam dajcie mu szanse, on ma dopiero 18 lat
Jego "grzeszki" są takie które gwarantują iż można się zmienić. Poczekajcie aż pójdzie na studia i tam dużo, dużo wiecej trzeba będzie załatwiać samemu i będzie miał możliwość się wykazania.
Dużo osób pisze, ze się nie zmieni a czy warto tak odrazu skreślać tego chłopaka? Może zamiast tego napisać jakby sprawić aby mógł się szybciej zmienić.

Dużo osób pisze, ze się nie zmieni a czy warto tak odrazu skreślać tego chłopaka? Może zamiast tego napisać jakby sprawić aby mógł się szybciej zmienić.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”