Problem z ropzieszczoną dziewczyną przez rodziców
Moderator: modTeam
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran
- Weteran
HAHA, troszkę się rozpisaliście ale dużo w tym prawdy. Ja jestem jej wdzięczny że otworzyła mi oczy. Już się praktycznie z niej ogarnąłem, czasami jeszcze mi się przyśni, pomyśli i tyle. Dziś znajomy mi powiedział taką ciekawostkę że kiedyś na imprezie wspólna koleżanka ją przyłapała jak dzwoniła do swojego Ex ;-) później na kolejnej drugi raz ;-) - ale bardzo prosiła o dyskrecję i że to on niby dzwoni itd. także trzymała sobie cały czas drogę powrotu otwartą, i jak się u nas zmieniła sytuacja skrzętnie wykorzystała swojego czekającego i całkiem, całkiem sytuowanego Pieska i do niego wróciła ;-)
Strasznie się dziwie chłopakowi że ją przyjął - my byliśmy rok i dwa miesiące razem ;-) chłopak podobno schudł 20 kg, cierpiał strasznie a tu nagle taka zmiana ;p niech się bawią wspaniale, historia lubi się powtarzać ;-)
Taka o to moja "smutna" historia z happy endem ;-)
moje motto życiowe - nigdy więcej rozpieszczonej baby! do luksusów jest się łatwo przyzwyczaić, jednak później zrezygnować jest trudno.
Pozdrawiam wszystkich!!
Strasznie się dziwie chłopakowi że ją przyjął - my byliśmy rok i dwa miesiące razem ;-) chłopak podobno schudł 20 kg, cierpiał strasznie a tu nagle taka zmiana ;p niech się bawią wspaniale, historia lubi się powtarzać ;-)
Taka o to moja "smutna" historia z happy endem ;-)
moje motto życiowe - nigdy więcej rozpieszczonej baby! do luksusów jest się łatwo przyzwyczaić, jednak później zrezygnować jest trudno.
Pozdrawiam wszystkich!!
Ostatnio zmieniony 28 gru 2011, 12:21 przez admz1, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”