zielony kot pisze:ale psychicznie jestem przygotowana.
I bardzo dobrze. Przygotuj się też, że będziesz miała do siebie pretensje, że z nim zerwałaś ... dopiero teraz. Wierz mi, w normalnym związku nie miałabyś takich problemów.
Moderator: modTeam
i szczęśliwym.Celem życia jest żyć. To znaczy być świadomym - zazdrośnie, do upojenia,
pogodnie, bosko świadomym
Stormy pisze:czemu facet jak uzna ze ma juz kobiete to sie nie stara? ani nie chce byc atrakcyjny, ani czuly, dennie sie robi i w ogole.
zielony kot pisze:
o inicjatywe ściśle erotyczna. tak, Endrju?
Stormy pisze:3 dzien milczenia, czuje sie znakomicia, dotykam kompa i becze. tylko sie zastanawiam w imie czego?
Stormy pisze:on uwaza mnie za podlą egoistkę, ktora chce go ograniczac i nienawidzi jego pracy
Stormy pisze:jestesmy (a moze bylismy, moze ja nie wiem ze dla niego to czas przeszly) ze soba 1.5 roku. w ciagu tego czasu zdazylismy sie do siebie przywiazac,
zielony kot pisze:mnie sama dziwi, ze poprzedni moi mezczyzni duzo bardziej sie starali, a jednak to z nim jestem.
zielony kot pisze:...ale nie zakladaj, ze i my na komplementy i zabiegi wlasnych mezczyzn jestesmy slepe i gluche.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 197 gości