Andrew pisze:moja Ciotka jest starą panną , powodzenie miala za młodu straszne jak twierdzi ma mama , a jej siostra. Potem owe powodzenie ustalo, ale kandydaci byli, tyle, ze niby sie zaden nie nadawal, kazdemu cos brakowalo, a im ciotka miala wiecej lat, tych braków było coraz wiecej jak i jej wymagania coraz wieksze. i tak ostala starą panną czego niezmiernie zaluje o czym sama mówi, lecz wczesniej mówiła podobnie jak Ty, po co jej ktoś ?!!
To jakaś aluzja

Ja nie wybieram kandydatek, bo ich nie ma i nigdy nie było, nigdy nie miałem powodzenia, więc nie ma porównania ...
Po co mi ktoś ? Po nic mi ktoś kto nie kocha, więc po co się łudzić ?
A nie będę się przerabiał na "łysego" drecha, albo innego metroseksualnego żeby mnie ktoś pokochał ... jestem sobą i nikt tego nie akceptuje ... trudno.
Andrew pisze:Ale po co ja to pisze , Ty bedziesz zadowolony jak bedzieszw tym wieku
Kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi.
Marissa pisze:No ja myślałam że im człowiek starszy tym mądrzejszy, tym bardziej doświadczony Także i w tej sprawie.
Chyba z wiekiem bardziej zahamowany negatywnymi przejściami ... i trudniej kogoś poznać ...
Marissa pisze:Czasem szczęście nie wystarczy, czasem trzeba dopomóc szczęściu.
Jasne, a za resztą zapłacisz kartą Master ....