szczególnie dla samotnego 32 latkaWesolo.![]()

Moderator: modTeam
dobre <browar> jak ma się kasę to nie ma dziwek tylko utrzymanki. I taki jest mój program - zarobić kasę i wydać ją na sponsoring i dragiWujo Macias pisze:A blazejowi i reszcie ziomali dedykuje oto ten kawalek:
Blazej30 pisze:I taki jest mój program - zarobić kasę i wydać ją na sponsoring i dragi
Marissa pisze:Faceci jesteście beznadziejni. Postawcie się na miejscu kobiet i przez długą chwilę zastanówcie się czy chcielibyście mieć coś do czynienia z takimi osobnikami, co to sami nie wiedzą czego chcą, i płaczą bo nikt ich nie chce.
rethar pisze:Eech minęło już trochę czasu, widywałem ją codziennie na uczelni, ale kontakt zdecydowanie osłabł. Jakieś 'cześć' itp. Teraz trochę wolnego i przerwa aż do nowego roku... Cóż mogę powiedzieć... Zrobiła ze mnie emocjonalnego kalekę.. Próbowałem już różnych rzeczy.. Poszedłem z inną do kina... Ale wszędzie widzę ją... Każde słowo na 'p' jakie słyszę, wydaje mi się jej imieniem.. Rozmawiam z fajną dziewczyną, która ewidentnie czuje do mnie miętę.. a ja myślę o tamtej.. Nie wiem panowie.. (i panie).. Wiem, że to co czułem nie zniknęło..jest nadal, tylko zachowuję to dla siebie..
Moze rozwiniesz?Mikro czarnuch pisze:Nie, bo będąc ze mną kochał mocno, ale samego siebie:(
Ale nie bylas w ostatnio kroliczkiem playbooya na 15 lecie playboya?Mikro czarnuch pisze:weekendowe bycie hostessą przede mną
Marissa pisze:Faceci jesteście beznadziejni. Postawcie się na miejscu kobiet
i pier.dol to a skonczy sie Twoj problem!rethar pisze:Mój problem polega na tym, że przez długi czas nie tylko ona, ale i ja zabiegałem o nią, w końcu się udało..Ale trwało zdecydowanie za krótko..
To niech ona Cie widzi codziennie z inna kobieta o ktora bedzie zazdrosna!rethar pisze:Widzenie ją codziennie boli jak cholera...
nie odstanie sie nic... a nadzieja w tym przypadku jest najgorsza - jeszcze bardziej nakreca...rethar pisze:teraz żyję nadzieją, że coś się może odstać..
eee, zamiast przestac o niej myslec,bedzie sie zastanawial czy jest choc troszke zazdrosnaHyhy pisze:To niech ona Cie widzi codziennie z inna kobieta o ktora bedzie zazdrosna!to ja zaswedzi
Nemezis pisze:rethar, a wierzysz w to, ze mozesz kogos ponownie obdarzyc takim silnym uczuciem lub nawet jeszcze silniejszym?
nie pytalam sie czy wiesz na pewno, ze juz sie nie zakochaszrethar pisze:A co ja jestem? wróżka?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 247 gości