shaman pisze:A dokładnie 30% populacji kobiecej
dużo mniej
shaman pisze:A prawda jest taka, że od cholery jest censored babek jak i facetów.
w Twej wyobraźni, jak najbardziej
Moderator: modTeam
shaman pisze:A dokładnie 30% populacji kobiecej
shaman pisze:A prawda jest taka, że od cholery jest censored babek jak i facetów.
bo mimo wszystko to często ludzie miałcy. bez kręgosłupa, bez kolców. bo kobiety w facetach pociągają te kolce. ten charakter. że jak ktoś będzie mu po jajach deptał to odda a nie zmieni tematTedBundy pisze:ci "dobrzy i porządni" również w moich (i nie tylko moich) oczach uchodzą za osoby ciekawe i wartościowe. Ba, czasami nawet za dusze towarzystwa. I co? NicDalej nic. Nie mam pojęcia, dlaczego.
Marissa pisze:Moze raczej niedoswiadczenie.
Niedoświadczenie swoją drogą... niemniej jak ma zdobyć doświadczenie ktoś, kto nie umie znaleźć partnera?
Marissa pisze:Charakter trzeba z siebie wydobyć.
Poprzez właśnie otrzymywanie "cięgów" od ludzi, żeby w końcu docenić to co się ma w sobie i nauczyć się z tego korzystać.
Martinoo pisze:Inspirujesz mnie powoli zamiłowaniem do psiaków
Blazej30 pisze:bo mimo wszystko to często ludzie miałcy. bez kręgosłupa, bez kolców
Dzindzer pisze:może i są porzadni, moze dobrzy ale w kontaktach z kobietami są nudni/sztuczni/zdesperowani/zarozumiali.
Odnosze wrazenie ze pisze to juz którys raz
a ja tam widze duzo wartoscowych osób, ciekawych, madrych.
A czyja to wina? Kobiet niby? Jak facet jest przysłowiową "cipą" i nie porafi sobie odpowiedniej partnerki znaleźć to czyj to problem? Czyżby dla potencjalnego wartościowego faceta takim problem było odróźnienie kobiety wartościowej od tej mniej-wartościowej?TedBundy pisze:Sporo widać porządnych i po prostu dobrych facetów, którym się nie układa.
Jawka pisze:A czyja to wina? Kobiet niby? Jak facet jest przysłowiową "cipą" i nie porafi sobie odpowiedniej partnerki znaleźć to czyj to problem? Czyżby dla potencjalnego wartościowego faceta takim problem było odróźnienie kobiety wartościowej od tej mniej-wartościowej?TedBundy pisze:Sporo widać porządnych i po prostu dobrych facetów, którym się nie układa.
TedBundy pisze:Moim zdaniem po prostu źle trafiają.
Animal pisze:Fajne single są ale jak wiedzą o tym że są fajne to z byle czym chodzić nie będą.
vilmon1980 pisze:Ale jednak fajnych, porządnych facetów nie brakuje. I zazwyczaj wcześniej czy później trafiają na siebie.
Jawka pisze:Jak facet jest przysłowiową "cipą" i nie porafi sobie odpowiedniej partnerki znaleźć to czyj to problem?
Nola pisze:często sami nie spełniają minimalnych wymagań.
Nola pisze:Animal pisze:Fajne single są ale jak wiedzą o tym że są fajne to z byle czym chodzić nie będą.
najlepiej wmówić sobie, że jest się fajnym dla spokoju sumienia. a najlepsze jest to, że ci co to z byle czym chodzić nie będą, często sami nie spełniają minimalnych wymagań.
Nola pisze:fajny facet/kobieta nie będzie mieć specjalnych problemów ze znalezieniem sobie połówki, ba te polówki bardzo często same się znajdująwiadomo może się nie udać raz, dwa, może trzy razy, ale jeśli ktoś ciągle ma pecha, nikogo nie może znaleźć, to z nim coś jest nie w porządku, a nie ze złym i podłym światem
.
Jawka pisze:Po polsku poproszęAnimal pisze:A dlaczego wyzywasz kogoś wartościowego tylko dlatego że nie trafił na TĄ swoją jedną wymarzoną? Hmmm??
Świadome wiązania się z "szmirą" sprawia, że sam się "szmirą" staje. Ot co.TedBundy pisze:To odwracamy pytanie: nie jest w związku, bo trafia na same szmiry bądź ukryte szmiry
TedBundy pisze:czym są "minimalne wymagania"?
Animal pisze:w porządku, uczciwym, zaradnym, dotrzymującym słowa człowiekiem
Animal pisze:Tudzież można się spytać przyjaciela za co nas lubi itp.
Animal pisze:....poza tym Ci fajni często są bardzo pracowici i zajęci i nie mają czasu latać po imprezach i próbować i próbować.
Nola pisze:fajny facet/kobieta nie będzie mieć specjalnych problemów ze znalezieniem sobie połówki, ba te polówki bardzo często same się znajdują
wiadomo może się nie udać raz, dwa, może trzy razy, ale jeśli ktoś ciągle ma pecha, nikogo nie może znaleźć, to z nim coś jest nie w porządku, a nie ze złym i podłym światem
taaak, bo dobrego kolegę, który pocieszy i powie, że i tak jesteś cudowny, może mieć nawet mało interesujący osobnik.
a czy potencjalnego partnera zawsze się poznaje na imprezach? spokojnie można go spotkać nawet w pracy
Nola pisze:najgorzej jak ta osoba szuka sobie partnera na siłę z obłędem w oczach. wszyscy od takiej/takiego zwieją, bo to bije aż na kilometr.
Nola pisze:to nie jest wszystko,do miłości trzeba czegoś więcej. z resztą nie kocha się za to tylko, że ktoś jest dobrym człowiekiem.
Nola pisze:Animal pisze:Tudzież można się spytać przyjaciela za co nas lubi itp.
taaak, bo dobrego kolegę, który pocieszy i powie, że i tak jesteś cudowny, może mieć nawet mało interesujący osobnik.
Nola pisze:a czy potencjalnego partnera zawsze się poznaje na imprezach?spokojnie można go spotkać nawet w pracy
anika pisze:Idąc do przyjaciela nie powinno się liczyć na same dobre słowa z jego strony, ale równiez na jego obiektywizm w stosunku do naszej osoby.
anika pisze:Trudno, zeby np. 20-latek świezo po maturze, którego w pracy otaczają w większości sporo starsi ludzie, znalazł sobie wśród nich jakiegoś partnera skoro woli się wiązać z rówieśnikami.
Animal pisze: I po co samotni chodzą na duże imprezy Tylko mi tu nie mów że tylko po to aby się dobrze bawić
to oczywiste, ale powiesz komuś prostu z mostu, że jest mało interesujący?
jezuuu, 20- latek po maturze to dzisiaj najczęściej idzie na studia, a nie od razu siuup do pracy
anika pisze:No tak ale to juz raczej skrajny przypadek
Animal pisze:To chyba jasne![]()
Animal pisze:I po co samotni chodzą na duże imprezy
anika pisze:Ja np. najczęściej chodzę na imprezy ze znajomymi, głównie po to, żeby się wytańczyć, posiedzieć przy piwie czy też pogadać o głupotach. Nie każda samotna osoba idzie naimpreze po to, żeby wyrwać kogoś
mam wrażenie, że chcesz mnie po prostu zdenerwować i specjalnie wyszukujesz coraz to nowsze przykłady miejsc i sytuacji, w których danemu osobnikowi trudniej znaleźć partnera.
TedBundy pisze:Przychylałbym się do tezy, że jednak nie doceniacie ich, drogie panie. Albo doceniacie zbyt późnoA potem nie ma przebacz.
shaman pisze:A prawda jest taka, że od cholery jest censored babek jak i facetów. Wystarczy się przejść na bylejaki uniwerek, bibliotekę, pub z bilardem i TV, Empik, kino studyjne itd. Tam aż się roi od kandydatów na porządnych ludzi. Tylko nie wolno żadnego oceniać na perwszy rzut oka.
TedBundy pisze:Moim zdaniem po prostu źle trafiają.
Widze, że tu się czarnowidztwo szerzy![]()
vilmon1980 pisze:Aczkolwiek musiałem "przerobić" masę kobiet, by wyczaić zasady gry, by bez skrępowania skutecznie flirtować i stwierdzić jakie dziewczyny na prawdę mnie pociągają.
Yyyyy a gdzie się więcej ludzi przewijaI po co samotni chodzą na duże imprezy
Tylko mi tu nie mów że tylko po to aby się dobrze bawić
anika pisze:tak naprawde partnera mozna spotkac wszedzie, chociazby na przystanku autobusowym, czekając na kogoś znajomego, czy tez w sklepie.
anika pisze:A tak naprawde partnera mozna spotkac wszedzie, chociazby na przystanku autobusowym, czekając na kogoś znajomego, czy tez w sklepie. Tylko trzeba być otwartym na nowe znajomości, a nie ograniczać się do już poznanych i otaczających nas ludzi i wśród nich z uporem doszukiwać się potencjalnego partnera.
Dzindzer pisze:Jako koledzy swietni, ale ponoc przy kobiecie na której im zalezy juz nie.
Nie wiem czemu tak jest, czemu ktos kto wsród znajomych potrafi zabawiac całe towazystwo nie umie sie wystarczajaco zainteresowac kobiety
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 263 gości