Przyjażń poza związkiem

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 02 mar 2007, 01:12

Kobiety sa za bardzo zagubione i slabe zeby byc naszymi przyjaciolkami :) a ja lubie miec przyjaciolki piekne i "pomocne" zarazem, a do tego flirtujace i lubiace bawic sie w kotka i myszke to juz w ogole super:) zakladajac, ze beda to przyjaciolki naprawde prawdziwe.... moge smialo stwierdzic ze przyjaciolka to jedna z lepszych kandydatek na przyszla zone, w pewnym sensie dobrze jak jest "idealem" ktorego nie ma:) lub ciagle jest inny o tak, rozumiecie mnie?:>
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
mar.tusia
Bywalec
Bywalec
Postautor: mar.tusia » 02 mar 2007, 01:22

o matko jak mnie tu dawno nie bylo...

przeczytalam sobie temat od poczatku i moj facet tez przechodzil przez takie cos ;)

mam kolege, z ktorym odnowilam stara znajomosc i on tez lubi sobie cos od czasu do czasu wyhaczyc, nie ukrywajac, ze mnie tez chcial, ale mu nie wyszlo... przyjazn to to raczej nie jest, aczkolwiek znamy sie prawie 13 lat, jednakze wydaje mi sie, ze z takim 'kolega' mozna sie spotkac raz na jakis czas, a nie wykorzystywac nieobecnosc faceta do wychodzenia z innym tu tu i tam...

moze bede glupia, ale jestli mowi ze nci nie zaszlo pomiedzy nimi, to jej uwierz - mi moj facet uwierzyl, choc bylo mu ciezko, bo wczesnij wspominalam cos o tym moim znajomym, to moj facet stwierdzil, ze to meska dziwka i powiedzial ze mam sie trzymac z daleka od niego...

no i sie trzymam, zreszta on wyhacza teraz jakas pietnastolatke <powodzenia>

mysle jednak ze teraz nie powinna sie z nim spotykac bo ma ciebie juz przy sobie... szkoda tylko ze to nie od niej sie tego dowiedziales....
...when I feel that something I wanna hold your hand...

:* :* :*
Awatar użytkownika
Heraklit
Początkujący
Początkujący
Postautor: Heraklit » 02 mar 2007, 02:20

Na twoim miejscu bym się zdenerwował. Kajaki? puby? spędzanie ze sobą czasu? co jeszcze? przyjaciel? hehe.
Brakuje Ci twardej ręki, gościu.
Wybij jej to z głowy. Wytłumacz jej, że ona nie powinna tego robić ze względu na Ciebie.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 02 mar 2007, 06:33

Wytłumacz jej, że ona nie powinna tego robić ze względu na Ciebie.

znaczy, ze kobieta w zwiazku nie może spedzac czasu z zadnym innym samcem poza własnym ??
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 mar 2007, 07:47

No i mamy to co mamy - co mamy natomiast pisac juz nie bede , bo to widac w tym temacie wyraznie ! .Zazdrosc - powiem tylko , ta głupia zazdrosc .Myslicie , ze jak zabronicie , zakażecie ... to to coś zmieni ? najwyzej odwlecze to - co nieuniknione !
Moje kobiety moghą chodzic na kawe z kim chcą i kiedy chcą , jedynie ja musze sie w takim wypadku zastanowic dlaczego idą z kimś innym , a nie ze mną ? czy zostalem zrozumiany w swym przekazie ? <aniolek> <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 02 mar 2007, 08:16

Andrew pisze:zy zostalem zrozumiany w swym przekazie ? <aniolek> <browar>
Mysle ze tak i masz racje. Te zakazy niejednemu to wyjda bokiem jeszcze...
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 02 mar 2007, 09:13

Ja może nie uznaję przyjaźni jako takiej poza związkiem z płcią przeciwną, ale cenię sobie dobre koleżeństwo z facetami. Kiedyś Mysiorek napisał, że do takiej przyjaźni trzeba dojrzeć, ja po prostu nie dorosłam. Ale cenię sobie dobrych kumpli i myślę, że to dobry fresh poza związkiem. :]
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”