Miltonia pisze:Przede wszystkim, to nie widze za bardzo, zeby tak kobiety ciagnely do tych zlych swiadomie
Na pewno nie świadomie ?

Nie wiem po co "wybielacie" pewne fakty i zachowania, niby czemu to ma służyć ?
Rozumiem że osoba manipulowana ma się do ostatniej chwili nie zorientować że jest manipulowana, ale to zachowywanie pozorów jest naprawdę bezczelnością ...
Miltonia pisze:dziewczyna zyje w takim srodowisku, ze bycie z karkiem czy zlodziejem nobilituje, ale to jest bardzo maly margines i wypaczenie.
Oto polska własnie ...
Miltonia pisze:Wiekszosc ludzi jest przecietna. Nie wyroznieja sie niczym.
Teoretycznie tak ...
Miltonia pisze:I moga marzyc o czyms niezwyklym przez chwile, ale zycie to weryfikuje i ludzie o tym wiedza.
No co ty ?Miltonia pisze:Mezczyzni nie czekaja na Penelope Cruz, a kobiety na Clooneya, bo by sie nie doczekali.

Poczytaj sobie ( nie chce mi się szukać ) topic tu na forum gdzie grube, zapuszczone panny wypisywały swoje nienormalne oczekiwania co do facetów ( coś o idełach ).
Specjalistko, dawaj tą tabelkę, zobaczymy gdzie mam szukać "na swoim poziomie" ...Miltonia pisze:Szukaja kogos na swoim poziomie, na swoje mozliwosci i potrzeby.
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Ci co nie moga nic zaoferować celują wyżej żeby kogoś wykorzystać do własnych celów, posłuzyć się i coś zyskać, ot cała tajemnica.Miltonia pisze:A Ci, ktorzy moga wiecej zaoferowac, celuja wyzej. Coz to za tajemnica?
A co w tym złego że ktoś tak sądzi ?Miltonia pisze:Tu dyskusja sie toczy pod dyktando sfrustrowanych tym, ze dziewczyna wybrala innego, ze smiala nie docenic wyjatkowosci itp. Ale przeciez takie jest zycie.
Sugerujesz że normą jest to że ludzie kłamią, kradną, oszukują, intrygi kręcą, zdradzają i obrażają, ubliżają, dowalają komuś z kim są z powodu że wola już kogoś innego ?
Jesli to jest norma to szukam czarnej walizki z czerwonym guzikiem ...