zadurzona pisze:keidy dla nije stanie sie to uciażliwe i bolesne zrozumei swój błąd i stopniowo oboje przestaniecie być zazdrośnii...
albo zacznie byc miedzy wami jeszcze gorzej... zycie to nie bajka albo film z happy-end'em

Moderator: modTeam
mrt pisze:Dziwne. Kultura nakazuje, żeby pierścionek zaręczynowy zwrócić, jeśli wycofuje się z obietnicy zamążpójścia
Z obsesja.dama pisze:jeśli to nie ma nic wspólnego z miłością to z czym?
A czy on je zechce?dama pisze:Czy w takim razie istnieją takie kobiety, które poddadzą mu się??
Jesli choc teraz nie powiesz nie - znaczy ze musisz.dama pisze:Czy to znaczy ze musze się mu podporządkowac?
Nie. Bo aluzje przez 5 lat to za malo.dama pisze:Czy on się w takim razie nie zmieni?
NIe masz. I to z wlasnego wyboru.dama pisze:Czy ja nie mam prawa wyjść z przyjaciółmi na piwo, nie bojac się jego reakcji?
Czy w takim razie istnieją takie kobiety, które poddadzą mu się??
Tak 5 lat temu kiedy zaczelo Ci to przeszkadzac. Teraz tez bo ja bedac na Twoim miejscu in nego wyjscia nie widze. Ale tera zjest ciezej. Watpie czy podolasz.dama pisze:Czy rozwiązaniem tej całej sytuacji byłoby odejście i zneleźienie innego mężczyzny?
No to masz problem, al enie z facetem a z soba.dama pisze:a może problem jest też taki, że boję sie zostać sama, bez mężczyzny, którego poniekąd kocham
A ty powinnas wiedziec ze tak nie jest....dama pisze:Za każdym razem kiedy on odchodzi, zawsze mnie obarcza winą, że to ja nie umiałam się temu związkowi poświęcić. Że to moja winna, że pożądna kobieta tak by nie zrobiła
Nie. Juz za pozno,a Ty teg o nie potrafisz. Choc ja w cuda wierze.dama pisze:Czy istnieje możliwość jeszcze wytresowania takiego mężczyzny jeśli będę inaczej postępować?
Bo wie, że takie tłumaczenie przyjmiesz i będziesz się starać. Wie, że jesteś uległa i może mówić co chce, bo i tak będziesz na niego czekać.Za każdym razem kiedy on odchodzi, zawsze mnie obarcza winą, że to ja nie umiałam się temu związkowi poświęcić. Że to moja winna, że pożądna kobieta tak by nie zrobiła
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 260 gości