DUŻE DZIECI, CZYLI "NIEKOBIECOŚĆ" Kobieca

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

deperado
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: deperado » 18 kwie 2004, 20:04

lizaa pisze:skoro w niej jest malo kobiecosci to byc mzoe dlatego ze te kobiecosc widzi w Tobie i sobie tak postanowila ze ktos w zwiazku musi byc facetem:):)

:D:d
obraziłem się
lizaa skreślę Cięz listy znajomych !!
bartek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: bartek » 18 kwie 2004, 20:04

desperado nie mów o niej w ten sposób. ona robi wszystko akurat na swój wiek i nie ma tu nic jej do zarzucenia. to Tobie się wydaje, że Twojej koleżance - tak jak Tobie - powinno zależeć tylko na miłości fizycznej i niczym innym więcej.

chodzi w trampkach powiadasz? wiesz, ja znam ludzi w moim wieku, którzy chodzą w trampkach. skoro jej tak wygodnie, to czemu nie. z tego co piszesz wygląda, że powinieneś raczej poszukać sobie dziewczyny na dyskotece - pełno tam małolat zainteresowanych sposobem bycia bymarzonym przez Ciebie.

pzdr
deperado
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: deperado » 18 kwie 2004, 20:05

ale zgodnie z twoim tokiem myslenia...
homoseksualiści mają matki z wąsami...
powinnaś zostać psychologiem !

--------------------------
A moja mama goli wąsy! hA! nie jestem homo!

deperado pisze:
bartek pisze: 1 Tobie się wydaje, że Twojej koleżance - tak jak Tobie - powinno zależeć tylko na miłości fizycznej i niczym innym więcej.

chodzi w trampkach powiadasz? wiesz, ja znam ludzi w moim wieku, którzy chodzą w trampkach. skoro jej tak wygodnie, to czemu nie. z tego co piszesz wygląda, że powinieneś raczej poszukać sobie dziewczyny na dyskotece - pełno tam małolat zainteresowanych sposobem bycia bymarzonym przez Ciebie.

oj bartku tragedia....... :554:
1. Nie zależy mi na fizycznej miłości, tylko z nią mam problem. normalne jest że nie będe pisał o wszystkich wspaniałych stronach związku, tylko o tym z czym mam problem..takie trudne?
2. A odpowiedź na drugi post już była wcześniej, poszukaj sobie bo szkoda słów

Podro
--------------------------------------------
CZY ZAWSZE JEŚLI KTOŚ CHCE SIĘ CZEGOŚ DOWIEDZIEĆ, po prostu ZROZUMIEĆ KOBIETY MUSI BYĆ NA TYM FORUM GNOJONY I UTWIERDZANY ŻE WSZYSTRKO TO JEGO WINA, BO JEST TAKI I TAKI...
NIE BAWIE SIĘ TAK SPIERDALAĆ OSZCZERCY[NIEKOMPETENTNI DO TEGO BO NEI CZYTAJĄ DYSKUSJI OD POCZĄTKU]

A Ty nie wiesz ze uzywamy edytuj :)
Maverick
bartek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: bartek » 18 kwie 2004, 20:28

szkoda słów mówisz?

masz rację - szkoda słów na Twój podpis.
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 18 kwie 2004, 23:18

obraziłem się
lizaa skreślę Cięz listy znajomych !!

buuu tylko nie to..!

zlituj sie....;)

ale wracajac do tematu...jesli nie potrafisz jej zaakceptowac takiej jaka jest to chyba nici z tego wszystkiego...
ale to tylko moje zdanie
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 18 kwie 2004, 23:35

Desperado czy jej zachowanie objawia sie rowniez w niezaradnosci?
Znam jedną osobe, ktora bedąc po 20. roku zycia, jest tak dziecinna i nieporadna, ze rece mi opadaja. Nie potrafi sama nic zalatwic, spi z misiami itd. i wiecznie trzeba jej sluzyc pomoca. Nie wiem czy to ten typ infantylizmu (czyli posiada cechy charakterystyczne dla okresu dziecięcego, głównie w sferze uczuciowej i popędowej. Egocentryzm, nierealny, życzeniowy stosunek do otoczenia, przesadne reakcje emocjonalne. Infantylizm u ludzi dorosłych może być warunkowany zarówno zaburzeniami hormonalnymi, jak i błędami wychowawczymi (nadmierna opiekuńczość rodziców uniemożliwiająca takiej osobie usamodzielnienie się). To byl opis ksiązkowy :D Jesli tak, dziewczyna moze nie zmienic sie przez cale zycie. Jak to sie mowi ten typ tak ma :D
Druga mozliwosc to niedojrzalosc emocjonalna typowa dla niektorych osob w tym wieku. Moze z tego wyrosnąc.
Jesli Ci na niej zalezy przeczekaj, a wszystko sie wyjasni. Nie dziwię się Twojej reakcji, takie zachow. są lekko...uciążliwe.
pzdr

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”