lizaa pisze:skoro w niej jest malo kobiecosci to byc mzoe dlatego ze te kobiecosc widzi w Tobie i sobie tak postanowila ze ktos w zwiazku musi byc facetem:):)
obraziłem się
lizaa skreślę Cięz listy znajomych

Moderator: modTeam
deperado pisze:bartek pisze: 1 Tobie się wydaje, że Twojej koleżance - tak jak Tobie - powinno zależeć tylko na miłości fizycznej i niczym innym więcej.
chodzi w trampkach powiadasz? wiesz, ja znam ludzi w moim wieku, którzy chodzą w trampkach. skoro jej tak wygodnie, to czemu nie. z tego co piszesz wygląda, że powinieneś raczej poszukać sobie dziewczyny na dyskotece - pełno tam małolat zainteresowanych sposobem bycia bymarzonym przez Ciebie.
oj bartku tragedia....... :554:
1. Nie zależy mi na fizycznej miłości, tylko z nią mam problem. normalne jest że nie będe pisał o wszystkich wspaniałych stronach związku, tylko o tym z czym mam problem..takie trudne?
2. A odpowiedź na drugi post już była wcześniej, poszukaj sobie bo szkoda słów
Podro
--------------------------------------------
CZY ZAWSZE JEŚLI KTOŚ CHCE SIĘ CZEGOŚ DOWIEDZIEĆ, po prostu ZROZUMIEĆ KOBIETY MUSI BYĆ NA TYM FORUM GNOJONY I UTWIERDZANY ŻE WSZYSTRKO TO JEGO WINA, BO JEST TAKI I TAKI...
NIE BAWIE SIĘ TAK SPIERDALAĆ OSZCZERCY[NIEKOMPETENTNI DO TEGO BO NEI CZYTAJĄ DYSKUSJI OD POCZĄTKU]
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 532 gości