Zależy i niezależy chłopakowi

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 18 lis 2006, 19:44

A tak naprawde to nie chce być sama w Wa-wie, potrzebuje kogoś, kto mnie wysłucha, normalnie pogada i tak, wiem, tonący brzytwy się chwyta...

Stop!
Tak się nie ucz, dziewczyno 8)

Ja rozumiem, że każdy potrzebuje dobrego znajomego, może nawet przyjaciel się trafi taki od serca. Ale nic na siłę. To JEST potrzebne. Poznasz w naturalnym biegu czasu kogoś. :)
Tylko chwilę musisz pocierpieć.
A poza tym tu na forum pełno jest osób z Wawy. Ja nawet będę w Wawie zaniebawem ;)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
madzix:)
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: madzix:) » 18 lis 2006, 19:45

izka pisze:dzisiaj sobota musze siedziec sama w domu i myśleć co on robi z kim sie spotkał czy czasami nie spotka innej"lepszej"odemnie

a czemu musisz siedzieć sama w domu??
izka pisze:To myślenie nie daje mi spokoju .On mnie zapewnia ze mnie kocha i nie chce znać innej ale mu po prostu nie wierze

to myślenie nie daje Ci spokoju bo mu nie ufasz.Takie jest moje zdanie.W jaki sposob on zapewnie że Cię kocha, bo chyba robi to niezbyt wiarygodnie skoro mu po prostu nie wierzysz
izka pisze:jak mam rozwiązać swoje wątpliwości

Wydaje mi sie że powinnaś z nim porozmawiać powiedzieć mi co Cię boli.
życze żebyś rozwiała te wątpliwości <przytul>
Na każdy dzień gotowy plan,by zapomnieć i nie myśleć o tym czego brak..
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 18 lis 2006, 19:47

Imperator pisze:
A tak naprawde to nie chce być sama w Wa-wie, potrzebuje kogoś, kto mnie wysłucha, normalnie pogada i tak, wiem, tonący brzytwy się chwyta...

Stop!
Tak się nie ucz, dziewczyno 8)

Ja rozumiem, że każdy potrzebuje dobrego znajomego, może nawet przyjaciel się trafi taki od serca. Ale nic na siłę. To JEST potrzebne. Poznasz w naturalnym biegu czasu kogoś. :)
Tylko chwilę musisz pocierpieć.
A poza tym tu na forum pełno jest osób z Wawy. Ja nawet będę w Wawie zaniebawem ;)

Dzięki, jesteście wspaniali :)
Nawet nie myślałam, jak to forum może pomóc. Zawsze byłam bierna i tylko obserwowałam i nie sądziłam że może tak pomóc. Od razu się cieplej w serduchu robi :)
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 18 lis 2006, 19:59

Marissa pisze:Dzięki, jesteście wspaniali
Nawet nie myślałam, jak to forum może pomóc. Zawsze byłam bierna i tylko obserwowałam i nie sądziłam że może tak pomóc. Od razu się cieplej w serduchu robi
Z Wawy to tu dużo osób, nie narzekaj. Jakiś spęd niedługo będzie, to też przyjdź, a co. Dużo nowych osób będzie, więc co Ci zależy. A już my Ci pranie mózgu zrobimy :D

Gdybyś miała z każdym z forum, kto jest z Warszawy, kontakty utrzymywać, to czasu na nic innego by Ci nie wystarczyło :)
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 18 lis 2006, 20:11

No dzięki wielkie. Chyba przydałaby mi się jakaś rozrywka :D
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 18 lis 2006, 20:21

Zajrzyj do odpowiedniego topiku i szykuj fryz :)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”