czy naprawię wszystko? zniszczylem przez głupote wszystko!:(
Moderator: modTeam
- _normalna_
- Uzależniony
- Uzależniony
Wiesz, nie myśl że po kilku zapewnieniach z Twojej strony że ją kochasz i takie tam ona zapomni o tym co powiedziałeś i rzuci Ci się w ramiona. Widać, że dziewczyna się „szanuje” i ma dość...nawet jeśli nic z tego nie wyjdzie będziesz miał nauczkę na przyszłość aby ugryźć się w język za nim kogoś zranisz głupim gadaniem...teraz po prostu czekaj i jej nie męcz...
- _normalna_
- Uzależniony
- Uzależniony
daj jej trochę przemyśleć sprawę, nie narzucaj się bo to naprawdę może mieć zupełnie odwrotny skutek. Nie masz nagle przestać się odzywać ale nie goń za nią jak za zwierzyną.
Co do Twojego pomysłu z pierścionkiem itd. - sorki ale kojarzy mi się z jakimiś łzawymi melodramatami.
Co do Twojego pomysłu z pierścionkiem itd. - sorki ale kojarzy mi się z jakimiś łzawymi melodramatami.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
- _normalna_
- Uzależniony
- Uzależniony
Elspeth pisze:daj jej trochę przemyśleć sprawę
Nie ma czegos takiego jak "przemyslec" albo sie chce albo nie chce, a mowiac komus "musze to przemyslec" to jest dzialanie na wstrzymanie, najczesciej juz z podjeta decyzja na "NIE", tylko strach przed powiedzeniem tego. Wsrod kobit modne zachowanie
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio zmieniony 17 paź 2006, 15:43 przez TFA, łącznie zmieniany 1 raz.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
- _normalna_
- Uzależniony
Nooo jassssne. Już to widzę jak przechodzisz do porządku dziennego nad tym, że Twoja dziewczyna nazwała Cię pięknymi epitetami i zupełnie się nie zastanawiasz nad tym skąd się to wzieło. Czasami trezba pozostawić rzeczy swojemu biegowi i w nie nie ingerować.
Ale czekanie az laskawa pani bedzie myslec przez miesiac zeby wrocic czy nie, po czym po miesiacu powie "nie" nie ma sensu. Juz ja znam takie historie, ze chlop czeka, az ona sobie przemysli, a nagle slyszy od kogos ze ona sie prowadzi juz z innym. Taki sens ma czekanie.
<wsciekly> ale mnie wku
takie uogólnianie i wrzucanie wszystkich kobiet do jednego worka, z tymi które się rzeczywiście tak zachowują.
Kurde nie rozumiesz, że zrobił jej przykrość i na razie nie ma ochoty z nim rozmawiać? To on nalega, ona niczego mu nie obiecała, przynajmniej z tego co przeczytałam.

Kurde nie rozumiesz, że zrobił jej przykrość i na razie nie ma ochoty z nim rozmawiać? To on nalega, ona niczego mu nie obiecała, przynajmniej z tego co przeczytałam.
- _normalna_
- Uzależniony
- Uzależniony
TFA pisze:Wsrod kobit modne zachowaniezatem kolego jak uslyszysz cos takiego od kobiety, to traktuj to jako koniec znajomosci i na nic juz nie czekaj, nie zyj nadzieja.
tak tak, bo kobiety sie nie zastanawiaja
Pare razy powiedzialam tak w róznych przypadkach facetowi, mówiłam tak jak nie wiedziałam co zrobic, potrzebowałam czasu by przemyslec. a nie by przedluzyc moment powiedzenia Nie
TFA pisze:Ale czekanie az laskawa pani bedzie myslec przez miesiac zeby wrocic czy nie, po czym po miesiacu powie "nie" nie ma sensu
a jak by powiedziała tak to co sens bys zobaczył
Jakuza pisze:daj spokuj czas pokaze
trzynaj sie po czesci tego, ale licze sie tez z tym:
Jakuza pisze:daj sobie spokuj na zawsze
Nie zyj nadzieja, nie nastawiaj sie na nic, po prostu miej dystans, zajmij sie czyms, ale nie pozwol zeby to czekanie wypelnilo cale twoje zycie, bo jak uslyszysz "nie" bredziesz cierpial jeszcze bardziej.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”