Jak poprawić nasze relacje?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
paula19
Maniak
Maniak
Postautor: paula19 » 20 paź 2006, 01:02

moon pisze:Skonczyc to co nigdy sie nie zaczelo tak naprawde. Wyciagnac wlasciwe wnioski dzieki ktorym bedziesz potrafic rozmawiac z innym mezczyzna z ktorym chcialabym stworzyc rodzine.

Ale ona tak łatwo tego nie skonczy... Chyba, że jest inną kobietą niż ja... Trudno coś przekreślić z czym się wiązało nadzieje, wiązało przyszłość... moon, to wszystko nie jest takie poste...
Chyba że sie myle i jest inaczej...
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 20 paź 2006, 07:11

paula19 pisze:moon, to wszystko nie jest takie poste...
Nosz fak a kto powiedzial ze jest?I ze kur.ewsko nie bedzie bolec, ze bedzie ok?
paula19 pisze:Ale ona tak łatwo tego nie skonczy...
To juz jej sprawa. Ja tylko odpowiadam na pytanie.
kicia
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: kicia » 20 paź 2006, 10:38

Dziękuje wam dziewczyny,
Paula19 masz racje nie zrezygnuje tak łatwo
Ja prawdziwie kocham tego faceta
Ale wyciągnełam wnioski z poprzedniego związku i nigdy nie dopusze do tego żebym jeszcze raz tak bardzo cierpienia. Dziekuje wam wszystkim, Pozdrawiam
5a5

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”