TedBundy pisze:Zmiana towarzystwa, wrzucenie na luz, brak desperacji w oczach, świadomość własnej siły i wartości.
Coś w tym jest. Ja poznałem moją tuż po tym, jak zmieniłem swoje nastawienie do świata poprzez pewnych znajomych. <browar>
Moderator: modTeam
TedBundy pisze:Zmiana towarzystwa, wrzucenie na luz, brak desperacji w oczach, świadomość własnej siły i wartości.
eng pisze:, że osobowośc bez wyglądu to porażka w pierwszym kontakcie
TedBundy pisze:a czym jest wygląd?
TedBundy pisze:Czym są te upiorne, obiektywne (wg Ciebie) kryteria?
TedBundy pisze:Nie deprecjonujesz w ten sposób tej garstki normalnych kobiet?
eng pisze:Wyglądem, zewnetrzną powłoką, opakowaniem, jak to nazwiesz ...
eng pisze:panny są w dzisiejszych czasach chore na głowę i wszystkie szukają tylko 'macho',
R1 pisze:I dochodzę do wniosku, że jestem po prostu za dobry, za miły, za bardzo słodzę.
moon pisze:Kobiete musisz czyms zainteresowac musisz ja pociagac [niekoniecznie fizycznie mowie raczej intelektualnie w tym momencie]. Nie mozesz byc klucha bez pasji bez marzen bez wlasnego zdania! Czegos takiego nikt nie strawi!
Sir Charles pisze:Moon, pierniczysz w tym momencie jak potłuczona
Miltonia pisze:A niepowodzenia z kobietami to tylko pochodna ww problemow... .
eng pisze:Wolałbyś nie słyszeć tego co mnie się wielokrotnie zdarzyło usłyszeć od 14 roku życia, i to nie od 'szmir' jak to nazywasz tylko od normalnych dziewczyn.
zupełnie jak wy nsaeng pisze:o to zapytaj już kobiety, to one oceniają nas, mierzą, ważą i klasyfikują ...
Arczi pisze:A co w takim razie jeśli jest się przeciętnym z wyglądu jaki i z osobowości??
Czyli jest się po prostu taką szarą myszką. Co wtedy??
Dzindzer pisze:jako panna czuje sie obrazona, nie jestem chora na głowe i nie szukam macho, wiec z łaski swojej skoncz z takimi uogólnieniami
Dzindzer pisze:matko, bo to były dziewczynki, jakiej ty sie głebi spojzenia od dziecka spodziewałes.
Miltonia pisze:I ja i wiekszosc moich kolezanek nie mamy ladnych partnerow.
eng pisze:Ok, koleś 165cm i 50kg wagi odpada, prawda ?
Miltonia pisze:Moj maz, kiedy go pierwszy raz spotkalam wygladal okropnie. Poza tym, ze piekny nie jest, byl jeszcze okropnie ubrany. A ja przywiazuje do tego duza wage. I do tego mial nadwage (zreszta do dzis ma...), a tego tez nie lubie. I co? Nie bylo to wazne, bo osobowosc ma powalajaca, jest pasjonatem, jest fajnym facetem, lubi ludzi i ma mnostwo zalet. I zeby nie bylo, nie polecialam na pieniadze. Zarabial mniej ode mnie, a ja juz wtedy radzilam sobie calkiem niezle. Fakt, po pierwszym spotkaniu zastanawialam sie przez chwile, czy sie dalej spotykac, ale tak mnie ujal, ze wyglad przestal sie liczyc. Teraz przynajmniej niezle sie ubiera, choc przystojnym bym go nie nazwala... .
eng pisze:Ok, koleś 165cm i 50kg wagi odpada, prawda ?
eng pisze:I nie uogólniam,
Miltonia pisze:Fakt, po pierwszym spotkaniu zastanawialam sie przez chwile, czy sie dalej spotykac, ale tak mnie ujal, ze wyglad przestal sie liczyc. Teraz przynajmniej niezle sie ubiera, choc przystojnym bym go nie nazwala... .
eng pisze:Zawsze miałem fisia na punkcie różnych rzeczy, ale jakoś nikogo to nie interesowało ...
eng pisze:... powody były różne, ale głównie poważniej, doroślej wyglądali niż średnia z klasy, podwórka itd ... jakoś to było wazniejsze niż to co miałem do powiedzenia ja ...
Dzindzer pisze:z czyms takim na pewno mógł bys być moim kumplem
Dzindzer pisze:szczerez to chciał b ys byc z kims kto jest z Toba dla samego wygladu a to czy masz cos do powiedzenia czy nie by ja to nie interesowało
eng pisze:Standard, typowa odpowiedź ... słyszałem to setki razy ...
Dzindzer pisze:, nie wiem czy kims więcej bo cie nie znam
eng pisze:Nie
eng pisze:ale taki był głównie panujący trend
tanebo pisze:Dziewczyny skoro piszecie że macie brzydkich partnerów to czy oni was w ogóle pociagają?
TFA pisze:Ktos tu kiedys gadal ze wola brzydzszych, bo ci przystojni sa mniej wierni, niezalezni blabla bla. Krotko mowiac kobity boja sie przystojniakow, tak jak faceci super lasek.
Dzindzer pisze: nie uwazam, ze kazdy przystojny facet jest mniej wierny.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 379 gości