Ta trzecia...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 15 sie 2006, 12:47

Mikis pisze:Takie dziewczyny to dziwki, mysla tylko o sobie!!!! Karierowiczki piepirzone, nie w glowie teraz kobieta zakladanie rodziny, tylko kariera i rozwalanie czyjegos zycia!!

Cudowne myslenie! Z takim podejsciem, to w zyciu daleko nie zajedziesz. Myslalas, ze jak sie facet Toba zainteresowal, to juz tak bedzie cale zycie, bo nagle ma klapki na oczach i innych nie widzi? Widzi widzi, mozesz tylko robic wszystko, zeby uwazal Cie za lepsza od innych. Widac nie uwazal. Ale to przeciez wina innych, powinny byc glupsze i brzydsze, a jakos podle nie chca <hahaha>
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 15 sie 2006, 12:47

Elspeth pisze:aaaasne, to tylko dziewczyna jest winna jeśli dojdzie do seksu z teoretycznie zajętym facetem.

A faceci to mistrzowie naginania faktów na swoją stronę. Jeszcze jak mają taką kobietę, co to będzie z Nimi mimo wszystko, to już w ogóle.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 15 sie 2006, 12:54

Olivia pisze:Dopóki facet nie ma obrączki na palcu, teoretycznie jest do wzięcia.

wierzysz w to? Przecież to brednia :) Co ma do tego ta cholerna obrączka? <wsciekly>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 15 sie 2006, 13:34

TedBundy pisze:Co ma do tego ta cholerna obrączka? <wsciekly>

Mnie np powstrzymuje. Jak widzę przystojnego faceta w busie, który na mnie spogląda, od razu patrzę na palec.
Dla mnie małżeństwo ma nieco większą wartość, niż dla Ciebie. Wiesz za co nie lubię komunizmu? Że chciano stworzyć miasto bez Boga, by w końcu i państwo takie było. Trochę z tego do teraz zostało. W Tobie też. A we mnie nie.
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 15 sie 2006, 14:25

problem w tym, że ja osobiście wyżej stawiam relację, która łączy dwoje ludzi. Jakakolwiek przybudówka do tej relacji, do miłości być może, ale wcale nie musi. I obrączka tutaj ma naprawdę niewiele do rzeczy... :)

PS. I po co komunę do tego mieszasz? Za komuny ludzie ślubów kościelnych nie brali? <diabel> <diabel>

Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 15 sie 2006, 14:29

TedBundy pisze:Za komuny ludzie ślubów kościelnych nie brali? <diabel>

Dobrze wiesz, jak za komuny było. :] Więc już daruj sobie i mnie też.
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 15 sie 2006, 15:01

Olivko, nie rób "młodemu" pokoleniu wody z mózgu :> Dobrze wiesz, że po 56 r. nie było w tym temacie problemów.

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 15 sie 2006, 15:38

Mikis pisze:Dlaczego sa na tym świecie dziewczyny, kobiety które uganiają się za facetem który ma dziewczynę, narzyczoną, żonę, rodzinę, czemu się pchają w czyjeś życie z buciorami !! ! Facet który jest związane w jakiś sposób z kobieta nie jest do wzięcia, koniec i kropka !! !!

raczej zapytaj, dlaczego zajeci faceci wikłaja sie romanse. To, ze cos jest z osoba trzecia jest wina tego który ma juz partnerke, nie tej trzeciej, siła go nie brała przeciez
Mikis pisze:Ukęciłabym im łby !! ! <mlotek> Że też takie mędy chodzą po świecie <belt>

one nie są związane, to tym zwiazkowym zdradzajacym łeb ukręcaj
pani_minister pisze:Jeśli nie świadczy o tym jego własne zachowanie, to nie widze powodu, zeby czepiać sie kobiet. Nie świadczy to może o nich dobrze, ale wina jest chyba także po stronie panów? :>

dokładnie :]
doomek pisze:a o samą, czystą, okropną i niegodziwą złą strone takich kobiet <pijak> :P

jesli facet jest wierny to te panienki sa nieszkodliwymi, czesto załosnymi
Miltonia pisze:To straszne!!! A Ci biedni zajeci mezczyzni sa ciagnieci przez nie na sile do lozek i wcale nie sa egoistyczni, bo mysla wtedy o rodzinie <hahaha>

no pewnie, oddaja sie w koncu, bo boja sie o swoje klejnoty, wiesz w ferworze walki moga ulec uszkodzeniu i nici z płodzenia dzieci
Mikis pisze:Takie dziewczyny to dziwki, mysla tylko o sobie!!!! Karierowiczki piepirzone, nie w glowie teraz kobieta zakladanie rodziny, tylko kariera i rozwalanie czyjegos zycia!!

panna sie czegos nacpała, czy wymarzony króleczicz odszedł z inna.
Ja nie chce riodziny to co dziwka jestem
a taki koles który idzie do wyrka z ta trzecia to co niewinna ofiara ??
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 15 sie 2006, 15:40

Dzindzer pisze:a taki koles który idzie do wyrka z ta trzecia to co niewinna ofiara

najwyrazniej ofiara, wiesz-wzięty siłą
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 15 sie 2006, 15:42

a nawet jesli nie wzięty siła to wiesz ta suka go sprowokowała :]
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 15 sie 2006, 15:43

moze miala cieczkę ?? a on gnany popędem musiał skorzystać <hahaha>
<pejcz> niedobra suka, do nogi !! <hahaha>

Edit>sorki za OT, tak wiem pewnie będzie wykasowany
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 15 sie 2006, 20:52

TedBundy pisze:wierzysz w to? Przecież to brednia :) Co ma do tego ta cholerna obrączka? <wsciekly>
Nie da sie zaprzeczyc ze cos w tym jest. Dla wielu ludzi malzenstwo Tedziu stanowi pewna wartosc, ze dla Ciebie nie to tylko Twoja sprawa.

Ja tam z zoobraczkowanymi do czyneinia nie mialam. Ale wierze ze to moze byc sygnal "maz. nie ruszaj" bo jakie s arealacje i czy zajety to jednak na czole wypisane nie jest. :]

[ Dodano: 2006-08-15, 20:54 ]
Choc ja kiedys mojemu chcialam markerem napisac na czole "zajete" ale doszlam do wniosku ze poczulby sie jak toaleta...
Teraz nie ma potrzeby. :)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 15 sie 2006, 20:56

Kiedys komus kupowałam obraczke, załozyłam zeby nie zgubic. jakie ja miałam branie jak na impreze poszłam. sporo facetów napalało sie na młoda męzatke :/
Mikis
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Mikis » 15 sie 2006, 21:33

A moze Ty Olivia jestes jedna z nich....! Facet jest pzystojny, nie ma obraczki na palcu i co myslisz ze bedzie juz Twoj... dupa na wierzch, cyce na wierzchu i co hejaaaaaaa !!
Dopóki facet nie ma obrączki na palcu, teoretycznie jest do wzięcia. Każdej z nas ma prawo podobać się każdy, bez względu na to czy jest zajęty, czy nie-Wez pokij sie w ten glupi geb!
Facet ma dziewczyny albo i narzyczona i co jest do wziecia, zastanow sie co Ty piszesz dziewczyno !!
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 15 sie 2006, 21:51

jeżeli facet daje sygnaly to jest do wzięcia, czemu Ty robisz z facetów takich osłów? :]
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 15 sie 2006, 21:54

Bo Mikis ma zdaje się tyle samo szacunku do mężczyzn, co i kobiet :]
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 15 sie 2006, 21:56

Mikis, nie rozumiem problemu...
Gdy... Fecet jest z związku z kobietą kocha ją etc i takie tam inne. To chodzby 150 paniem machało by przy nim cyckami to on sie za nimi nie obejrzy. Dlaczego bo on jest wierny. A nie kobiety WREDNE !!
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 15 sie 2006, 21:58

Miltonia pisze:Wedlug mnie glowna wina jest po stronie tych zajetych panow

A co z badaniami? <hahaha>
Badania wykazują, że kobiety, które nawet mają już partnera, podczas owulacji wolą zapach innego, bardziej dominującego mężczyzny - szukają bowiem lepszych genów.
Jeśli już naukowo podchodzimy do sprawy, to faceci mają w naturze "rozsiewać", a kobiety brać najlepsze co im się zdarzy <diabel>
I się zdarza - ok. 10% dzieci jest ze zdrady kobiety ;P

Wina leży po stronie dających jak i biorących. To tak, jak teraz z łapówką <hahaha>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 16 sie 2006, 00:16

Widać, że Mikis ma wielki problem i ktoś nieźle dał Jej popalić.
Jednak rację ma Mysiorek - wina leży po dwuch stronach. Winę ponosi tak, która z cyckami i tyłkiem na wierzchu podrywa czejegoś faceta, jak i facet, że dał się poderwać.
Reasumując, Mikis - zachowanie tych dwoje nie jest warte tego, abyś Ty robiła z siebie cierpiętnicę, a przy tym obrażała ludzi, którzy, jak mniemam mają Tobie tutaj pomóc. :)
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 16 sie 2006, 08:59

Bash pisze:To chodzby 150 paniem machało by przy nim cyckami to on sie za nimi nie obejrzy. Dlaczego bo on jest wierny. A nie kobiety WREDNE !!

wiesz no obejzec to sie obejzy, popatrzy, ale co z tego. Jesli sa nachalne to uzna je za zenujace i tyle.
Mikis naucz sie czytac. Olivia nie naoisała, ze ugania sie za facetami w zwiazku. Ale o tym jakim znakiem jest dla niej obraczka. Zwiazkowatości nie widac wypisanej na twarzy, a obraczke widac. Dziewczyno w domu cie nie nauczyli rozmawiac ??
Mysiorek pisze:Wina leży po stronie dających jak i biorących. To tak, jak teraz z łapówką

a gdzie tam
to osoba w zwiazku ma sie pilnowac, ta wolna baba nie obiecywała wiernosci, bo przeciez wolna jest. zreszta jesli podrywa faceta i nie wie, że ma jakas kobiete to jaka jej wina w tym wszystkim
Jednak rację ma Mysiorek - wina leży po dwuch stronach. Winę ponosi tak, która z cyckami i tyłkiem na wierzchu podrywa czejegoś faceta, jak i facet,

ale jej wina jest o wiele mniejejsza, ona sobie kreci i macha szukajac okazji. To on podejmuje decyzje o zdradzie. To on zdradzi. Tamta panna mu tylko w tym pomaga. to on decyduje sie wskoczyc z dupcia do wyrka.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”