To straszne

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Agusia

Postautor: Agusia » 26 lip 2006, 09:22

olecxka, Witaj.
Z biegiem czasu nie bedziesz o tym tak intensywnie myslala:)

Tez jestem podobnego zdania jak Andrew.
Przestancie w taki sposob stwiac sprawe bo sie sami nakrecacie:!) A to wcale nie jest potrzebne:)
Jesli go kochasz to przebaczysz. Kazdy popelnia bledy jeden wieksze, a drugi mniejsze. Wazne czy sobie to uswiadomil i tego nie powtorzy.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 lip 2006, 09:23

Mówisz teraz powaznie ? pujdziesz na policję ! zachowasz sie wiec jak idiotka , takie sprawy sie inaczej załatwia , patrzcie złapał ja za cycki i korona jej z głowy spadła , przypomne zdazyło sie to pierwszy raz , stad taki a nie inny mój post !
Gdybys weszła na inne forum , gdzie dziewczyny opisują jak to ich bracia , (fakt wiekowo są młodsi ) dobierali sie do nich w nocy , ale nie w kwesti gwałtu stosunku płciowego itd ,a czystego macania , dotykania , jak je rodzenstwo podglada ! itd, jak je zestrofowali i po sprawie ! i dzis z tego sie smieją jak i zadnych pretensji do braci nie maja . Zas ty wielką afere zrobiłas , uspokuj sie , zdazyło sie to po raz pierwszy , póki co nie ma tematu a ty to przezywasz jak mrówka okres ! rany julek <mlotek>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
olecxka
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: olecxka » 26 lip 2006, 10:00

Andrew pisze:ówisz teraz powaznie ? pujdziesz na policję ! zachowasz sie wiec jak idiotka ,

Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem Andrew! Musisz się bardziej postarać.
Andrew pisze:Zas ty wielką afere zrobiłas , uspokuj sie , zdazyło sie to po raz pierwszy

Nie zrobiłam afery, między mną a bratem temat jest zamkniety. Minie kilka dni nim się uspokoje, z czasem przestane przeżywać.
Andrew pisze:rany julek <mlotek>

Sam się stuknij młotkiem w głowę, tylko mocno.
Mężczyźni są szalenie nielogiczni.
Twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same,
lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać
S.G.Colette
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 lip 2006, 10:11

no dobra ja sie walnołem , teraz kolej na Ciebie <browar>
Awatar użytkownika
olecxka
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: olecxka » 26 lip 2006, 10:17

Andrew pisze:no dobra ja sie walnołem , teraz kolej na Ciebie <browar>

No dobra już nie ma sensu się spierać. Z czasem jak napisała Agusia przestanę o tym myśleć i przezywać jak mrówka okres.
ale Ty Adrew jesteś zepsuty wiesz?

S.G.Colette
Awatar użytkownika
zagubiona_wenus
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zagubiona_wenus » 26 lip 2006, 10:19

Wiadomo że facet nie zrozumie jak sie kobieta czuje w takiej sytuacji. Andrew, jakby kiedyś przyszła do ciebie córka z takim problemem że jej brat ją dotknął po cyckach, poklepał, próbował pocałować powiedziałbyś jej
Andrew pisze:patrzcie złapał ja za cycki i korona jej z głowy spadła
Andrew pisze:uspokuj sie , zdazyło sie to po raz pierwszy , póki co nie ma tematu a ty to przezywasz jak mrówka okres
ciekawe jakby się twoja córka wtedy poczuła.
grzeczne dziewczynki idą do nieba... niegrzeczne idą tam gdzie chcą!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 lip 2006, 10:25

Jak to jak , zapewne by dostał liscia od niej i tyle , i wiecej by tego nie zrobił <aniolek>
Ciekawe co Miltonia ma tu do powiedzenia , ale jej nie ma !

aaaaa i zapomnialem o naszej "psycholoszce" Betusi , specjalnie omija ten temat ??? <aniolek>
Awatar użytkownika
Mateo_20
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Mateo_20 » 26 lip 2006, 11:53

zagubiona_wenus pisze:Wiadomo że facet nie zrozumie jak sie kobieta czuje w takiej sytuacji. Andrew, jakby kiedyś przyszła do ciebie córka z takim problemem że jej brat ją dotknął po cyckach, poklepał, próbował pocałować powiedziałbyś jej Andrew napisał/a:
patrzcie złapał ja za cycki i korona jej z głowy spadła
Andrew napisał/a:
uspokuj sie , zdazyło sie to po raz pierwszy , póki co nie ma tematu a ty to przezywasz jak mrówka okres
ciekawe jakby się twoja córka wtedy poczuła.

Bardzo dobry przyklad, mnie by to na pewno ruszylo i nie wierze, ze Ciebie Andrew tez by to nie ruszylo.
"Serca przepełnione miłością
nigdy daleko od siebie nie odejdą"
Sylwia Kocham Cie!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 26 lip 2006, 14:17

olecxka pisze:czyli jako tata też nie miałbyś nic przeciwko pomacaniu swojej dorastającej córki?

Też mnie to ciekawi, Andrew?
Andrew pisze:tam gdzie jest brat i siostra dochodzi w wczesniejszych okresach lub puzniejszych do podobnych scen , gdzie brat dotyka swoja siostre , albo prubuje to robic ! ,czy tez ma na to ochotę , ale wie iż nie wolno , jednak ochota jest i

Tak, ale w okresie dzieciństwa, czy w wieku dojrzewania, a tutaj mamy do czynienia z dorosłym, żonatym i dzieciatym facetem!!!
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 27 lip 2006, 04:42

Andrew pisze:NAPISZ DO NICH KOLEZANKO PO CHINSKU ZE TO BYł BRAT , bo beda sie tu rozwodzic przez 20-cia stron , tak jak by napisane nie było "Brat"

Nie kazdy pisze odpowiednio, szczegolnie pod wplywem emocji wiec przestan byc glupio-madry. Dla mnie siodma woda po kisielu to brat cioteczny bo nie uzywam slowa "kuzyn". Lapiemy?
olecxka pisze:Ale nie rozumiesz Mona, my mieszkamy w jednym domu, to znaczy ja mam mieszkanie z jednej strony, on z drugiej. mieszka z żoną i dwójką dzieci. Nie sądzisz chyba że powinnam pójśc do nich i powiedzieć żeby się yprowadzili i jeszcze podać przyczynę. Zranię tym kilka osób. A nie sądzę żeby incydent powtórzył się bo zagroziłam mu że wszyscy sie dowiedzą. Ale pozamykałam się na 7 spustów i jkoś tak się czuję nieswojo.

I dlatego ja bym powiedziala. Nie czailabym sie z tym bo tu nie ma "wyzszego dobra". Liczy sie to, co Ty czujesz i Ciebie skrzywdzono. Tylko on moglby zaczac sie wypierac ale w sumie to niby czemu mialabys wymyslac?
Andrew pisze: mysle , ze az 50 % tam gdzie jest brat i siostra dochodzi w wczesniejszych okresach lub puzniejszych do podobnych scen , gdzie brat dotyka swoja siostre , albo prubuje to robic !

<chory> <belt> <chory> <belt> <chory> <belt> <chory> <belt> <belt> <belt> W jakim ty swiecie zyjesz? u ciebie w rodzinie sie macali czzy cos? Jezusie Nazarenski i Maryjo Swieta...
Agusia pisze:Jesli go kochasz to przebaczysz

Czy wy normalni jestescie? A jakby cie na przyklad wlasny ojciec zgwalcil to bys "przebaczyla bo kochasz"? Moze i bys przebaczyla ale uraz by cie zostal do konca zycia.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 lip 2006, 08:14

Mona pisze:
olecxka pisze:czyli jako tata też nie miałbyś nic przeciwko pomacaniu swojej dorastającej córki?

Też mnie to ciekawi, Andrew?

Skad takie pytanie sie rodzą w waszych głowach ??? nie macam własnej córki ! <foch>

[ Dodano: 2006-07-27, 08:17 ]
runeko pisze:I dlatego ja bym powiedziala. Nie czailabym sie z tym bo tu nie ma "wyzszego dobra". Liczy sie to, co Ty czujesz i Ciebie skrzywdzono. Tylko on moglby zaczac sie wypierac ale w sumie to niby czemu mialabys wymyslac?

Andrew pisze: mysle , ze az 50 % tam gdzie jest brat i siostra dochodzi w wczesniejszych okresach lub puzniejszych do podobnych scen , gdzie brat dotyka swoja siostre , albo prubuje to robic !

runeko pisze:<chory> <belt> <chory> <belt> <chory> <belt> <chory> <belt> <belt> <belt> W jakim ty swiecie zyjesz? u ciebie w rodzinie sie macali czzy cos? Jezusie Nazarenski i Maryjo Swieta...

runeko pisze:Czy wy normalni jestescie? A jakby cie na przyklad wlasny ojciec zgwalcil to bys "przebaczyla bo kochasz"? Moze i bys przebaczyla ale uraz by cie zostal do konca zycia.

tu nie było gwałtu , ani jego pruby !! wiec pisz na temat nie wybiegaj za daleko
dalej czekam na post Miltoni
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 27 lip 2006, 10:56

Gdyby on byl nastolatkiem, to co innego, Jest dojrzalym mezczyzna, z rodzina.
Moim zdaniem, powinnas z nim porozmawiac na temat tego, skad takie zachowanie sie wzielo. Jesli wczesniej nie bylo takich sygnalow, to jest to bardzo dziwne. Nie mozna tego ot tak sobie zostwic. ja bym poinformowala jego zone (ale dopiero p rozmowie z nim). On ma sklonnosci w nie ta strone co trzeba. I mysle, ze na Tobie sie to nie skonczy. Nie chce krakac, ale on ma dzieci... .
Na 100% ma klopoty w zwiazku. Moze nie mow bratowej o calym zajsciu, ale porozmawiaj tak ogolnie.
I najlepiej sprobuj sie wyprowadzic.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 lip 2006, 11:02

Miltonia pisze: Nie mozna tego ot tak sobie zostwic.

Nie ? a dlaczego ? a jesli to sie jzu nigdy nie powturzy ...znam takie przypadki !

Miltonia pisze:ja bym poinformowala jego zone (ale dopiero p rozmowie z nim). On ma sklonnosci w nie ta strone co trzeba.

I spowodowała ewentualny rozpad małzenstwa ? na podstawie jednego owego wybryku ? a moze jego zona zareaguje tak smao na wyrost jak jego siostra? moze to sie wiecej nie powturzy ?
Ostatnio zmieniony 27 lip 2006, 11:04 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
zagubiona_wenus
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zagubiona_wenus » 27 lip 2006, 11:02

Andrew pisze:Jak to jak , zapewne by dostał liscia od niej i tyle , i wiecej by tego nie zrobił

a Ty co byś zrobił jakby córka Ci powiedziała że brat się do niej dobierał? Bo chodziło o Twoją reakcje a nie o reakcje córki. Powiedziałbyś jej że jak ją raz pomaca po cyckach to jej korona z głowy nie spadnie? Nie zmartwiłoby cie to w ogóle? Nie wydawałoby ci sie że jednak coś jest nie tak?
grzeczne dziewczynki idą do nieba... niegrzeczne idą tam gdzie chcą!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 lip 2006, 11:07

zagubiona_wenus pisze:
Andrew pisze:Jak to jak , zapewne by dostał liscia od niej i tyle , i wiecej by tego nie zrobił

a Ty co byś zrobił jakby córka Ci powiedziała że brat się do niej dobierał? Bo chodziło o Twoją reakcje a nie o reakcje córki. Powiedziałbyś jej że jak ją raz pomaca po cyckach to jej korona z głowy nie spadnie? Nie zmartwiłoby cie to w ogóle? Nie wydawałoby ci sie że jednak coś jest nie tak?

dobierał , a pomacał to dwie rózne sprawy , i wszystko zalezy od okolicznosci w jakich mialo to miejsce .Od tego też i zalezała by moja reakcja , wiec nie wywierajcie na mne presji w celu udzielenia wam odpowiedzi , póki nie pzredstawicie konkretnej sytuacji nie jestem w stanie wam jej udzielic w tym temacie ! Przeca to logiczne.
Cos mi sie wydaje , ze strasznie pruderyjni byc prubujecie.
i.... zakładacie wszedzie najgorsze
dodam troszku <aniolek>

uwaga , dzieci to dzieci (nie przerywac zainteresowani czytają do konca ...sie wyjasni , wiem ,tu jet osoba dorosła !!)
Zatem gdy endriuł był mały ruzne rzeczy sie kolegami robiło miedy innymi płaciło sie wtedy dziewczynkom 5 zł by coś pokazały , albo dały pomacac <aniolek> co tez one czyniły jak i zadowolone z tego były , czy to było normalne ? moze i nie , choc ja zakładam iz tak , z racji czego , specjalista by musial wyjasnic , mnie sie nie chce chociaz bym mógł <aniolek>
pewnie gdybym mial siostre tez by sie jej oberwało , ale nie na zasadzie pragnienia jej , tylko czystej ciekawosci dotyku , pomacania , dotkniecia jej innosci itd. tu zmierzam do sedna za postem Miltoni , która prubuje sugerowac iz on ma dzieci i byc moze owe macanie sie za niedługo na nie przezuci ? !! Endriuł tez ma córkę ale w zyciu by mu do głowy nie przyszło ja macac , mogę ja w ramach draznienia sie z nią złapac za cycek i zatrabic tiiittttiiitt ! dodajać ale ci juz kochanie cycki urosły <aniolek> czego jednak nie czynie , choć mógł bym z racji , iż takim wariatem jestem , ale nic z rzeczy natury innej ! czy wyrazam sie jasno ?
Mmy tu wypowiedz jednej strony , strony zbulwersowanej wprawdzie , ale boję sie iz te zbulwersowanie sie przekłada na pisownie. Wiemy to co wiemy , bo tak nam opisano , zdazenie mialo miejsce pierwszy raz i póki co ja nie widze tu problemu , Byc moze sie myle , ale wyrazam swoje zdanie . <browar>
Ostatnio zmieniony 27 lip 2006, 11:24 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 27 lip 2006, 11:21

Miltonia pisze:Nie chce krakac, ale on ma dzieci... .

Niom :| Jeszcze będą i dzieci autorki :|
Sądzę, że napiętnowanie tego zachowania w sposób ostry i kategoryczny może gościa uleczyć na przyszłość. Bo teraz to on ma test: to jest tak wstydliwa sprawa, że panuje zmowa milczenia - nie ma kary, więc może próbować na tym czy na innym członku rodziny. Na razie jest bezkarny.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
olecxka
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: olecxka » 27 lip 2006, 11:22

Andrew pisze:uot;]dobierał , a pomacał to dwie rózne sprawy

Wytłumacz mi jak mozna się dobierać do kogoś nie dotykając go?
Andrew pisze:a moze jego zona zareaguje tak smao na wyrost jak jego siostra?

Jezu tyś chyba jest jakiś nie teges, koleś się do mnie ostro dobierał, musiałam mu zagrozic i wyrwać sie, o mały włos nie doszło do gwałtu. Kurcze, na wyrost reaguje?

S.G.Colette
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 27 lip 2006, 11:26

Andrew pisze:Endriuł tez ma córkę ale w zyciu by mu do głowy nie przyszło ja macac
A gdyby Endrjuł miał 18 letnią siostrę i nie był doceniany w małżeństwie? <diabel>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Re: To straszne

Postautor: Andrew » 27 lip 2006, 11:26

olecxka pisze:Dzisiaj wieczorem, było już po 23-ej przyszedł mój brat zapytał czy pożyczę mu samochód bo chce jechać po piwo do sklepu. Powiedziałam ok, on zapytał czy dla mnie tez kupić, odparłam że jedno. Przyjechał z tym piwem, piliśmy i gadaliśmy sobie, zrobiło się późno, on już wychodził. Na pozegnanie przytulił mnie, .myślałam że tak po prostu jak siostre, ale on zaczął mnie obmacywać. Kazałam mu przestać, ale jemu jakby odbiło. Zagroziłam że wszyscy się dowiedza, że powiem jego żenie, wyrwałam się. Przeprosił mnie i wyszedł.

Co mu odbiło, jezu???!!!! Ja nie wyobrażam sobie że mu spojrzę w oczy. Wypił trzy piwa, nie był mocno pijany. Czuję się strasznie.

tak brzmi twój post pierwszy , przyznasz , ze inaczej niz ten teraz ? wiec i co sie dziwisz.
Ja i tak mysle , ze pzresadzasz , jednak dodaję iż mogę sie mylić !

[ Dodano: 2006-07-27, 11:28 ]
Mysiorek pisze:
Andrew pisze:Endriuł tez ma córkę ale w zyciu by mu do głowy nie przyszło ja macac
A gdyby Endrjuł miał 18 letnią siostrę i nie był doceniany w małżeństwie? <diabel>

he he skradał bym sie wiec do niej zabiegajac o jej wzgledy ! <aniolek>

[ Dodano: 2006-07-27, 11:30 ]
olecxka pisze:
Andrew pisze:uot;]dobierał , a pomacał to dwie rózne sprawy

Wytłumacz mi jak mozna się dobierać do kogoś nie dotykając go?
[

nie bede tłumaczył zreczy prostych , pisze do ludzi inteligentnych , oni wiedza co i jak

[ Dodano: 2006-07-27, 11:31 ]
olecxka pisze: koleś się do mnie ostro dobierał,

to kuzwa koles sie do Ciebie dobierał , czy Brat w koncu ???
Awatar użytkownika
olecxka
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: olecxka » 27 lip 2006, 11:36

Andrew pisze:tak brzmi twój post pierwszy , przyznasz , ze inaczej niz ten teraz ? wiec i co sie dziwisz

W pierwszym poście napisałam jak było. Fakt że użyłam słowa obmacywał zamiast dobierał, ale czy to jest taka różnica? (nie wydaje mi się).
Sądzę że gdybym nie była tak zdecydowana i dajmy na to zbyt przerażona żeby zaprostestować doszłoby do gwałtu. Mam 24 lata, nie jestem zahukana, przeciwstawiłam się. Może i to się nie powtórzy dlatego na razie cisza na ten temat (żeby zamętu nie siać).
Miltonia pisze:ie chce krakac, ale on ma dzieci... .

Myślę że takiej obawy nie ma, chociaż wcześniej też nie podejrzewałam. Chyba zeświruje

[ Dodano: 2006-07-27, 11:39 ]
Andrew pisze:nie bede tłumaczył zreczy prostych , pisze do ludzi inteligentnych , oni wiedza co i jak

Jesteś świnia po prostu, przemądrzały, zamiast zastanowić się i pomyśleć co człowiek może w tej sytuacji czuć tylko udowadniasz jakieś swoje chore teorie.
Andrew pisze:o kuzwa koles sie do Ciebie dobierał , czy Brat w koncu ?? ?

A kuzwa znowu uczep się jednego słowa bo to Ci najlepeij wychodzi.

S.G.Colette
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 27 lip 2006, 11:46

olecxka pisze:Może i to się nie powtórzy dlatego na razie cisza na ten temat (żeby zamętu nie siać).
Hmm... w szerszym gronie może tak. Ale Ty powinnaś mu codzień kołki na głowie ciosać. Dalej jest bezkarny. Wiem, że chciałabyś to jaknajszybcjiej zapomnieć, ale...
A jak się będziesz czuć, gdy za 3 lata wybuchnie afera, bo molestował dzieci? Nic nie będziesz sobie miała do zarzucenia?
Awatar użytkownika
olecxka
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: olecxka » 27 lip 2006, 11:50

Mysiorek pisze:Ale Ty powinnaś mu codzień kołki na głowie ciosać. Dalej jest bezkarny.

To fakt, nie pomyślałam o tym w ten sposób. Problem jest jednak taki że ja nie potrafię o tym rozmawiać i nie chcę wracać do tego trudnego tematu. Na razie go unikam. Jest mi naprawdę ciężko.

S.G.Colette
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 27 lip 2006, 11:54

olecxka pisze:Jest mi naprawdę ciężko.

Wiem!
olecxka pisze:nie potrafię o tym rozmawiać i nie chcę wracać do tego trudnego tematu.

Ale zawsze tak to działa, niestety :( To "zachęta" dla niego.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 lip 2006, 11:54

olecxka pisze:Jesteś świnia po prostu, przemądrzały, zamiast zastanowić się i pomyśleć co człowiek może w tej sytuacji czuć tylko udowadniasz jakieś swoje chore teorie.
Andrew pisze:o kuzwa koles sie do Ciebie dobierał , czy Brat w koncu ?? ?

A kuzwa znowu uczep się jednego słowa bo to Ci najlepeij wychodzi.

swinia nie chodzi po chodniku , a chowa sie w chlewiku <hahaha> <mlotek>
a twoja teoria jaka jest ? brat zboczony ? nadajacy sie do leczenia >? zamkniecia w psychiatryku ?
Odpowiedz mi na pytanie , bo lat wiemy ile masz ....masz chłopaka ?? nie kłam !! :>

wiekszosc normalnych kobiet jest juz w małzenskich zwiazkach , albo i nie ? ale w zwiazkach , skoro nic o swoim chłopaku nie piszesz, to takowego nie posiadasz , bo skoro by takowy był , nie spsób nie wspomnac o nim w takim temacie <aniolek>
Awatar użytkownika
olecxka
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: olecxka » 27 lip 2006, 12:23

Andrew pisze:masz chłopaka ?? nie kłam !! :>

A dlaczego miałabym kłamac? Nie mam chłopaka.
Andrew pisze:a twoja teoria jaka jest ?

Nie mam teorii tylko mętlik w głowie.
Andrew pisze:wiekszosc normalnych kobiet jest juz w małzenskich zwiazkach , albo i nie ? ale w zwiazkach

to znaczy że ja jestem nienormalna? Nie spotkałam na razie nikogo z kim mogłabym się związać na stałe.

S.G.Colette
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 lip 2006, 12:32

nie !! jestes jak najbardziej normalna , nie znam cie wiec tak zakładam <browar>
To skoro masz metlik , to z nim powanie pogadaj , bo gadamy tu juz jakis czas , a nie znamy ewentualnych wniosków z takiej rozmowy ! Ona , ta rozmowa wiele wyjasnic moze
Endriuł jest po prostu ciekawy <aniolek> a mialas chłopaków ? <przytul>
Awatar użytkownika
olecxka
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: olecxka » 27 lip 2006, 12:52

Andrew pisze:Endriuł jest po prostu ciekawy <aniolek> a mialas chłopaków ? <przytul>

Miewałam i miewam. Jestem gotowa na stały związek ale co z tego skoro same tłuki wokół.

S.G.Colette
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 27 lip 2006, 15:37

Olexcka potraktuj zachowanie swego brata jak puszczenie bąka w salonie. Olej to i zapomnij oraz staraj się nie stwarzać więcej sytuacji sprzyjających.

Wielu facetów, nawet pomimo dojrzenia "wiekowego", pozostaje bardzo prymitywnych duchowo.... łatwo się rozregulowują zwłaszcza w sferze emocjonalno-seksualnej. Chodzą na dziwki (wyobrażasz to sobie !?), pieprzą się z dmuchanymi lalkami, popadają w nałogi...

U większości ludzi powstaje b.silna działająca na poziomie instytnków blokada zachowań seskualnych w stosunku do osób z którymi wpólnie wychowywały się w dzieciństwie (nie muszą to być nawet krewni nawet osoby obce).

A może Twój brat nie ma tej wrodzonej instynktownej blokady... pod wpływem alkoholu coś z niego wylazło bo mózg nie zadziałał jako bloker tzw. sztuczny.

A naskokami Andriuła na Ciebie się tak samo jak bratem nie przejmuj...

Sama jestem zdziwiona dlaczego tak reaguje. MOże mu upały na główkę zaszkodziły ?
:> <glaszcze>
"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 27 lip 2006, 17:30

Andrew pisze:I spowodowała ewentualny rozpad małzenstwa ? na podstawie jednego owego wybryku ? a moze jego zona zareaguje tak smao na wyrost jak jego siostra? moze to sie wiecej nie powturzy ?

To nie sadzajmy za kraty złodzieja, który 1wszy raz zrobił napad na bank, bo może się to nie powtórzy. Andrew, jakimi kategoriami myślisz?
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 lip 2006, 17:36

OCZYWISCIE ZE NIE WSADZAJMY ! jesli go znamy itd. wystarczy takiemu wyrok w zawieszeniu , za pierwszy raz ! jak bys wszystkich chciala wsadzac to kto ich tam bedzie utrzymywac , karmic itd.? ja nie mam zamiaru!!
Kolezanka nie chciala by ,by brata zamknieto w wiezieniu , czy moze sie mylę ?

Odwrucmy sytuację , a gdyby Moniu Twój syn , jakoś dziewczyna obmacał (tylko mi nie pisz, iz to nie mozliwe itd.) inaczej bys wtedy spiewała, na pewno nie była za wiezieniem , odnosze sie do Twojego przykładu teraz <aniolek>
Ostatnio zmieniony 27 lip 2006, 17:38 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”