agna 24 pisze:co myslicie o styuacji kiedy kobieta sie oświadcza facetowi?
Jestem zupełnie za.. mam rozmiar palca obrączkowego 19 jakby co.. albo nawet 18,5...
I lubię "zielone kamyki" ....
Moderator: modTeam
TedBundy pisze:kiepska droga do potwierdzania tej pewności. Na to są tysiące sposobów 2 lata to niewiele
Lagartija pisze:Ojj ja bym sie nigdy nie oswiadczyla facetowi, a jesli bym chciala zeby to zrobil to delikatnie dawalabym mu to do zrozumienia.
I tu się w pełni zgadzam... Niby czemu to miałoby być żebranie o uczucie?megane pisze:Ja nie uważam, że to byłoby żebranie o uczucie. To formalność, zapowiedź chęci do wspólnego dalszego życia .
Po dłuższym czasie razem i przy pewności, że obie strony tego chcą, to kto zainicjuje te oświadczyny nie ma chyba najmiejszego znaczenia.
<lol> dobrze powiedziane.oświadczać się może i kobieta i mężczyzna, a to że kobietom jest tak wygodniej, wola robić łaskę niż być aktywne ... to już ich problem ...
zagubiona_wenus pisze:Lagartija napisał/a:
Ojj ja bym sie nigdy nie oswiadczyla facetowi, a jesli bym chciala zeby to zrobil to delikatnie dawalabym mu to do zrozumienia.
moze, i nasuwa sie pytanie gdzie wszyscy gentelmani i rycerze z dawnych lat, chociazby literacke przylady... kobiety i tak bardzo w tych wszystkiech rytualach sie "unowoczesnily". gdyby tak wszystko mialo si epoprzewracac do gory nogamieng pisze:resztka zaspokajania marzeń o księciu na białym koniu ?
eng pisze:Czyli preferujecie model gdzie facet błaga na kolanach a kobieta łaskawie wyraża zgodę ?
eng pisze:ównież traktowanie faceta jak idioty któremu trzeba powiedzieć "może już czas na jakiś pierścionek" jest także wybitnie niesympatyczne i stawia go w głupiej sytuacji ...
Owszem, bo niektore chca porzadnego meza faceta ojca swoich dziec z ktoirym beda szczesliwe a jak nieu znajduja to wola samotnosc niz zmarnowane zycie z maszynka ro robienia dziaciaków.no bo chce. czy to az takie dziwne?
Niom A najlepiej taki flash mobeng pisze:Czyli preferujecie model gdzie facet błaga na kolanach a kobieta łaskawie wyraża zgodę ?
Niektore akcenty tradycji sa po prostu urocze.eng pisze:a czemu to teraz ma służyć ?
Takei slowa to ja slyusze codziennie. Jestes pewna ze to jednak TEN? : Dnie_zapominajka pisze:predzej sie doczekam wnukow niz pierscionka czy slow 'kocham Cie chce byc juz tylko z Toba'
eng pisze:Czyli preferujecie model gdzie facet błaga na kolanach a kobieta łaskawie wyraża zgodę ?
eng pisze:Zdziwisz się, to zależy od urody faceta ... są takie przypadki ...
moon pisze:ie_zapominajka napisał/a:
predzej sie doczekam wnukow niz pierscionka czy slow 'kocham Cie chce byc juz tylko z Toba'moon pisze:Takei slowa to ja slyusze codziennie. Jestes pewna ze to jednak TEN? : D
TedBundy pisze:eng pisze: Mnie wywalanie 15-20 tauzenów na ślub nie bawiło i nadal nie bawi
damian24 pisze:Za 15 czy 20 koła to wyjątkowo skromny slub
*qbass* pisze:Ale wytłumacz czemu nie?chodzi o to ze dla kobiety jest to ponizenie, dla faceta nie.Mi to wygląda na dyskryminację płci
![]()
Ale w moim związku, to ja się oświadczę, bo to będzie dla mnie przyjemność, tylko nie rozumiem, dlaczego dla kobiet jest to poniżenie, a dla facetów nie.
No tak...tradycja
damian24 pisze:Za 15 czy 20 koła to wyjątkowo skromny slub![]()
*qbass* pisze:Ale wytłumacz czemu nie? Mi to wygląda na dyskryminację płci
agna 24 pisze:panna chce wyjsc za faceta, ale on nie jest zdecydowany. boi sie mu powiedziec o tym wprost, wiec wymysla podstep. zachodzi w ciaze. ona dobrze zna faceta, wie, ze nawet jesli nie chce tego, zrobi to ze wzgledu na dziecko.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 379 gości