bo z tego co obserwuję na Forum, to dużo osób jest w podobnej sytuacji
Ciekawe, czemu tak jest? Z czego to wynika?
Moderator: modTeam
Slawek pisze:Witam wszystkich forumowiczów i forumowiczki!
Postanowiłem włączyć się do dyskusji bo wydaje mi się że mam podobny problem co Joe :567:
Jestem bardzo samotny, mam 21 lat a tak naprawdę nigdy nie miałem dziewczyny.Jestem niesmiały, zawsze lepiej dogadywałem się z kolegami a do kobiet podchodziłem z pewnym respektem. To chyba wszystko wynika z tego że jestem zakompleksiony... ale mam powody ku temu. Jestem niskim facetem (164 cm wzrostu) i wydaje mi się że żadna kobieta nie potraktuje mnie serio.Nawet jak jakaś dziewczyna wpadnie mi w oko (np. na dyskotece) to boje się do niej podejść- boję się że zostanę wyśmiany :553: .Bardzo brakuje mi drugiej połowy.Nie chce już być sam! Przecież ja mam takie same uczucia jak wszyscy- pragnę kochać i być kochanym. Moje największe życiowe marzenie to założyć własną rodzinę i mieć dzieci...
Czy możecie mi jakoś pomóc, coś doradzić???Pytanie do kobiet : czy facet o moim wzroście ma u was jakieś szanse?
Ps. może to głupie ale trochę podniosło mnie na duchu to że nie tylko ja jestem w samotny ... a czasemi już tak myślałem
Pozdrawiam
Bardzo brakuje mi drugiej połowy.Nie chce już być sam! Przecież ja mam takie same uczucia jak wszyscy- pragnę kochać i być kochanym. Moje największe życiowe marzenie to założyć własną rodzinę i mieć dzieci...
Czy możecie mi jakoś pomóc, coś doradzić???Pytanie do kobiet : czy facet o moim wzroście ma u was jakieś szanse?
Dziki Wilk pisze:Maverick opanuj sie przeginasz pałe wyobraż sobie że niektórym forumowiczom możesz sprawić przykrość po twoich postach można wywnioskować że małe kobiety są mało seksowne a mali faceci nie mają szans
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 140 gości