facet mieszkający z inna dziewczyną...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 11 lip 2006, 21:34

Wstreciucha pisze:Czy poprzedniczka ostatniej zgodzilaby sie ?

Mysle ze tak, bo ona byla tak dowartosciowana i miala tak wysokie mniemanie o sobie, ze w ogóle by sie nie bala ze ktos mnie jej odbije, czula sie zbyt pewnie, co mnie irytowalo zreszta pamietam :/ tak jakby cos w stylu "ciesz sie ze to ja z toba jestem".
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 12 lip 2006, 00:38

Olivia pisze:Ja bym się w życiu nie zgodziła

Ja tez nie.
I wszystko na ten temat.
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 12 lip 2006, 02:07

mathilda pisze:przypuśćmy,ze pogodze się z tym serio...i takim samym tekstem o zaufaniu, bezpodstawnej zazdrości i tu bedzie cytat z wypowiedzi mojego faceta"najważniejsze jest to co jest miedzy nami" i wybiorę się z kumplem na imprezkę po czym będe u niego nocować-moze wtedy kur.a dotrze do niego o czym mówię!!!!!

No i mozesz mu zarzucic jeszcze na koniec tym przykladem. Jak nadal nie zrozumie pomachaj mu na dowidzenia ;DD
Powodzenia & keep ;DD ;DD ;DD ;DD
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 12 lip 2006, 07:45

sadi pisze:przypuśćmy,ze pogodze się z tym serio...i takim samym tekstem o zaufaniu, bezpodstawnej zazdrości i tu bedzie cytat z wypowiedzi mojego faceta"najważniejsze jest to co jest miedzy nami" i wybiorę się z kumplem na imprezkę po czym będe u niego nocować-moze wtedy kur.a dotrze do niego o czym mówię!!!!
E tam to zupelnie co innego. O inne rzeczy chodzi - wzbudzenie zazdrości. Ja bym nadal radzila rozmowe i po prostu podanie mu odwrotnej sytuacji, zaoferowanie ze mu moze pomozesz jakiegos kumpla znalezc co z nim by mieszkal itd. ale bez tego co prezentujesz w tym topicu czyli wkurzenia agresji itp.
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 12 lip 2006, 19:56

Ale bym się wkurzyła jakby mój wyjechał mi z takim genialnym pomysłem...
Nie ma mowy! Potrzebuje współlokatora to niech da ogłoszenie w gazecie jak tak bardzo mu zależy.
Obrazek

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”