Pomyslcie razem ze mna :D
Moderator: modTeam
Maverick pisze:Wiecej optymizmu. Nawet jak ona go nie zechce to sie przeciez nic wielkiego nie stanie... Czy danie kwiatka to cos az tak bardzo zlego? Przeciez kobiety je lubia :d
A jeszcze jak dostanie swojego ulubionego...
Gratuluje, widac spotykasz fajne kobiety. Czasem jednak nie ma się tyle szczęścia i trafia się na kompletne id****i :570:
Ale cóż... Czasem chyba tak bywa. Nie rozumiem jednego. Mianowicie wszyscy piszą, że k obiety lubią być zdobywane, adorowane, itp... A jak ktoz zaczyna się zbliżać do jakiejś, ta musi go odtrącać. Skąd to się bierze. Nie uwierze, że wszyscy mężczyźnie nie są w ich typie. Na swojej drodze spotkałem wiele kobiet, jednak, z żadną praktycznie do nieczego nie doszło. Nawet powiem, że widziałem sporo razy, jak ludzie podrywają kobiety w gorszy sposób niż ja (są nieśmiali, denerwują się, ledwo mówią nie wiedzą o czym rozmawiać z dziewczyną...). Nie wiem co jest tego przyczyną. Nie jestem ani brzydki, ani chamski, po prostu nie wiem czy jest coś ze mną źle. Skąd to się bierze???? Może ktoś odpowie. Czytam tak sobie to co ludzie pisuja na tym forum i zaczynam się zastanawiać czemu tak się dzieje? Czyżby normalne kobbiety poumierały???? Założę się, że autor tego tematu również chętnie usłyszy co o tym sądzicie.
pozdrawiam...
Skąd to się bierze???? Może ktoś odpowie. Czytam tak sobie to co ludzie pisuja na tym forum i zaczynam się zastanawiać czemu tak się dzieje? Czyżby normalne kobbiety poumierały???? Założę się, że autor tego tematu również chętnie usłyszy co o tym sądzicie.
hmm powiem tak: ten temat zmienił sie w bardzo mnie dotyczacy
a on po prostu był i z kazdym dniem okazeywało sie ze jest mi w jakis sposób potrzebny(w dobrym tego słowa znaczeniu) okazało sie ze to czego wczesniej nie chciałam teraz daje mi wiele radosci i sprawia ze kazdego dla chetniej wstaje rano i zaczynam kolejny dzien!!!!
myslicie ze mu nie mówiłam ze "to nie ma sensu" "nie chce tego"itp itd
Jasneeeeeee......i wyjdzie na głupka potem jak go nie zechce, a pewnie go nie zechce i na bank wyjdzie na głupka, bo jakby go chciała to JUZ by mu to powiedziała.
i mój facet wcale nie wyszedł na głupka!!!!!!
TO jest własnie najgorsze w dziewczynach !!!!! Najpierw dawają znaki, sygnały typu: EJ ZAINTERESUJ SIĘ MNĄ !! a jak juz człowiek zaczyna się interesować, to nagle okazuje się że druga osoba nie to miała na myśli . Więc pytam z tego miejsca WSZYSTKICH dziewczyn: CO TO MA ZNACZYĆ???????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wytłumaczcie sie z takiego postępowania
chłopak z którym teraz jestem na początku nie miał zadnych szans,ot kolega i nic wiecej.a teraz jestesmy ze soba i ja juz nawet nie wiem co by to było bez niego!!! poczatkowo mówiłam sobie "on nie ejst w moim typie" "dlaczego on?" itp. itd.
a on po prostu był i z kazdym dniem okazeywało sie ze jest mi w jakis sposób potrzebny(w dobrym tego słowa znaczeniu) okazało sie ze to czego wczesniej nie chciałam teraz daje mi wiele radosci i sprawia ze kazdego dla chetniej wstaje rano i zaczynam kolejny dzien!!!!
Agato moge sie pod tym w pelni podpisac mialam identyczna sytuacje a teraz nie zamienilabym go na nikogo innego!
przeciez nie robilam tego specjalnie zlituj sie Mariuszu! tak po prostu jest ze czasami mozecie nam sie nie podobac!
robilam tak poniewaz nie znalam chloapaka dobrze, nie wydawal mi sie atrakcyjny i nie dostrzegalam w nim niczego nadzwyczajnego. tak po prostu
ale jemu sie nie znudzilo i tak poznawalismy sie zostalismy dobrymi znajomymi dobrze misie z nim gadalo chociaz wiedzialam ze on chcialby czegos wiecej. Az w koncu sama zobaczylam ze zaczal mnie pociagac i mamy wiele wspolnych tematow i zaczelam mu dawac do zorzumienia ze chcialabym czegos wiecej byla jend arandka druga az w koncu bylismy razem.
robilam tak poniewaz nie znalam chloapaka dobrze, nie wydawal mi sie atrakcyjny i nie dostrzegalam w nim niczego nadzwyczajnego. tak po prostu
ale jemu sie nie znudzilo i tak poznawalismy sie zostalismy dobrymi znajomymi dobrze misie z nim gadalo chociaz wiedzialam ze on chcialby czegos wiecej. Az w koncu sama zobaczylam ze zaczal mnie pociagac i mamy wiele wspolnych tematow i zaczelam mu dawac do zorzumienia ze chcialabym czegos wiecej byla jend arandka druga az w koncu bylismy razem.
ale czemu nie dałaś mu na początku szansy??? Czemu mówiłaś sobie, że to nie on??? Dochodzę do wniosku, że sporo kobiet wydziwia. (nie chce nikogo urazić.)
to było tak ze miałam podejscie takie"facet nie jest mi potrzebny do szczescia i bez niego jest mi fajnie"(wiało troche feminizmem) i nagle okazuje sie ze chłopak w którym widziałm tylko kumpla i prawde mówiac w zyciu nie podejrzewałam go o jakies "wyższe" uczucia mówi mi po prostu ze sie zakochał
Najpierw dawają znaki, sygnały typu: EJ ZAINTERESUJ SIĘ MNĄ !! a jak juz człowiek zaczyna się interesować, to nagle okazuje się że druga osoba nie to miała na myśli . Więc pytam z tego miejsca WSZYSTKICH dziewczyn: CO TO MA ZNACZYĆ???????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
własnie dlatego moje zachowanie było takie a nie inne bo ja nie dawałam zadnych znaków ze zalezy mi na jakimkolwiek zainteresowanie ze strony facetów(nie zalezało mi na tym byłam sama dla siebie i to było fajne)
A ile to trwało zanim sie zorientowaliście? I kto komu o TYM powiedział
?
no wiec odpowiadam
pakuR pisze:TO jest własnie najgorsze w dziewczynach !!!!! Najpierw dawają znaki, sygnały typu: EJ ZAINTERESUJ SIĘ MNĄ !! a jak juz człowiek zaczyna się interesować, to nagle okazuje się że druga osoba nie to miała na myśli . Więc pytam z tego miejsca WSZYSTKICH dziewczyn: CO TO MA ZNACZYĆ???????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wytłumaczcie sie z takiego postępowania
Oj chłopaki Wy też nie jesteście święci... A ile razy jest tak, że nawet jeśli dziewczyna daje znaki, chłopak zaczyna się nią interesować, ona nim...a potem on zaczyna interesować się inną...
Widać więc, że nie ma jasnej odpowiedzi. To zależy od sytuacji, od tych dwojga ludzi, i od innych czynników. Czasem człowiek dochodzi do wniosku, ze to jednak nie to czego szukam i idzie szukac dalej. Często zdaje się sobie sprawę z tego, że jednak nie pasujemy do siebie z tą drugą osobą ...
Ej, tak sobie czytałem stronki na w serwisie agnieszki i zaplątało się w mojej głowie takie pytanie. A mianowicie: czy jeżeli pewnej dziewczynie bardzo podoba się pewien chłopak, i w drugą stronę także, i jeżeli widują się oni codziennie w szkole to czy jest to możliwe żeby doszło do takiej sytuacji, że chcąc nie zostaną parą z powodu swojej nieśmiałości? No bo na "chłopski rozum", jeżeli dwie osoby darzą się wzajemnie uczuciem to nie ma szans, żeby z tego nic nie wyszlo, jeśli w dodatku nie ma żadnych okoliczności niesprzyjających? 
Nie rozumiem za bardzo stwierdzenia :
czyli jak...
? albo chcą i się stykną i zostaną parą, albo będą tak nieśmiali, że się nie odważą i może nic z tego nie wyjść. Ale myślę, że jeśli to działa w obie strony, to chyba powinno coś z tego wyjść wcześniej czy później... 
chcąc nie zostaną parą z powodu swojej nieśmiałości
czyli jak...

jakby rozpatrywac ten problem w jakis szczególnie filozoficzny sposób to i pewni by sie okazało ze niesmiłosc nie pozowliła byc razem ludziom którzy czuli cos do siebie, ale na szczescie my patrzymy na to bardziej prosto i zrozumiale i moim zdaniem takie cos jest niemozliwe!!!!! jezeli dwoje ludzi cos do siebie czuje a uczucie to jest silne to przezwycięza wszystko a niesmiałosc bedzie najmniejszym problemem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co wg was oznacza, jezeli dziewczyna zbliza sie do chlopaka, ktory sie o nia stara, daje jakies znaki, cos sie dzieje, a potem nagle bez powodu cos peka i zamyka sie w sobie i nic i ani slowa w moja strone nie skieruje (a kumpeli mowi, ze nie dorosla do zwiazku - a ma 18 lat).
I nie prawda, ze po burzy zawsze wychodzi slonce.
rahis'le pisze:A co wg was oznacza, jezeli dziewczyna zbliza sie do chlopaka, ktory sie o nia stara, daje jakies znaki, cos sie dzieje, a potem nagle bez powodu cos peka i zamyka sie w sobie i nic i ani slowa w moja strone nie skieruje (a kumpeli mowi, ze nie dorosla do zwiazku - a ma 18 lat).
Myslę, że dziewczyny czasem tak naprawdę nie wiedzą czego chcą.
Ja z jednym z moich byłych schodziłam się 2 razy, początek znajomości też był burzliwy... Jak go poznałam 3 lata temu miałam właśnie 18 lat. I niby było fajnie, ale potem po prostu mineły mi wszystkie uczucia. Jemu nie... 2 razy złamałam mu serce.
Ostatnio zmieniony 16 lis 2004, 23:51 przez sophie, łącznie zmieniany 1 raz.
A co wg was oznacza, jezeli dziewczyna zbliza sie do chlopaka, ktory sie o nia stara, daje jakies znaki, cos sie dzieje, a potem nagle bez powodu cos peka i zamyka sie w sobie i nic i ani slowa w moja strone nie skieruje
tak robia nie tylko dziewczyny
no ale sophie chyba to dobrze ujeła po prostu czasem dziwczyna sama nie wie czego chce z jednej strony chce kogos miec a z drugiej strony po co byc z kims do kogo niczego szczególnego nie czuje albo po pierwszym zauroczeniu wszytsko jej juz mineło..
rahis'le pisze:A co wg was oznacza, jezeli dziewczyna zbliza sie do chlopaka, ktory sie o nia stara, daje jakies znaki, cos sie dzieje, a potem nagle bez powodu cos peka i zamyka sie w sobie i nic i ani slowa w moja strone nie skieruje (a kumpeli mowi, ze nie dorosla do zwiazku - a ma 18 lat).
Sophie idalnie to ujeła. Wiele dziewczyn naprawde dopiero po 3, 4 spotkaniach naprawde przekonuje się co do swoich uczuć do tego chłopaka. No też to może być, że po prostu jeszcze nie dorosła do związku.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
........... ZAWSZE WSCHODZI SŁONCE !!!!!! Młodyś ,to nie wiesz tego !

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”