HyHy - też miałam tak niejednokrotnie, po prostu los ma swoje plany, odstajace nie raz od tych Naszych

Moderator: modTeam
Hyhy pisze:Oczywiscie, ze fajnych facetow nie ma:) Sa tylko dranie wychowani przez kobiety
Hyhy pisze:Czemu rozpadl sie Twoj zwiazek dluzszy ?
onlyjusti pisze:dotyczący charakteru, sposobu bycia, sytuacji życiowej itp., a nie wygladu!
Madra kobieta nie patrzy na piekny tylek i idealne muskuly bo potem wychodzi z tego cos takiego, jak ktoras pani na forum pisala - miala pol bogaonlyjusti pisze:R1 - kobiety muszą mieć wymagania, ale dotyczący charakteru, sposobu bycia, sytuacji życiowej itp., a nie wygladu! Piękna kobieta czyni z faceta przystojnego
Albo ktos ma swoje plany odstajace od moichonlyjusti pisze:HyHy - też miałam tak niejednokrotnie, po prostu los ma swoje plany, odstajace nie raz od tych Naszych
Bo ja w ogóle jestem kozakTedBundy pisze:kozackie zdanie. Podoba mi się
Trzeba wiedziec czego sie szuka! I miec mozgTedBundy pisze:Trzeba długo szukać w "życiowym szambie", by wyłowić jakiś diamencik
To faktycznie byl diamentem nie ma co, potem sie jeszcze spotykaliscie na seks, a teraz juz sypia tylko z nia hmm. Jeszcze jeden taki zwiazek jak mialem, ze sie uda mi oddac calkiem i byc po prostu wporzadku, a tez bede draniem moi miliSkorpioniczka pisze:zamiast porozmawiac ze mna-poszukal zrozumienia u kogos innego........i znalazł u kolezanki z roku:)
onlyjusti pisze:R1 - kobiety muszą mieć wymagania, ale dotyczący charakteru, sposobu bycia, sytuacji życiowej itp
R1 pisze:I nie muszę dodawać, że są same, mimo skończonych już 25 lat
onlyjusti pisze:Bulgo - masz racje,ale czy faceci tak nie robią? Też maja swoje wymagania, jedne pociagają, drugie nie! Tylko Ci bardziej zdesperowani mniej wybrzydzają
Bulgo pisze:WY macie latwiej - wystarczy odpowiedni ubior, makijaz i na impreze... Potem troche krecenia tylkiem
Bulgo pisze:WY przebieracie se wsrod nich niemal tak jak towary na polkach w hipermarkecie...
Jednak trzeba uczciwie przyznac ze WY macie latwiej - wystarczy odpowiedni ubior, makijaz i na impreze... Potem troche krecenia tylkiem i juz wokol was kreci sie tlum "wyglodnialych" typow... Wiec mozliwosci wyboru macie niejako wieksze
A jeśli któraś nie chadza na imprezy, nie kręci tyłkiem...![]()
zakery... pisze:Cytat:
Jednak trzeba uczciwie przyznac ze WY macie latwiej - wystarczy odpowiedni ubior, makijaz i na impreze... Potem troche krecenia tylkiem i juz wokol was kreci sie tlum "wyglodnialych" typow... Wiec mozliwosci wyboru macie niejako wieksze
polemizowalbym... Chlopak tez jak "zakreci" to do okola same dziewczyny![]()
Bulgo pisze:Chyba jak zakreci wypchanym portfelem przy barze, no to wtedy rzeczywiscie masz racje...
jagunia pisze:Bulgo ja nie wiem czy Ty nie masz dziewczyny bo masz takie podejście - czy masz takie podejście bo nie masz dziewczyny![]()
jagunia pisze:Ale w tej chwili chyba nie piszesz o normalnych dziewczynach tylko dziwkach co sie sprzedają za kase.
No sory ale takie podejście odrzuca mnie na kilometr
jagunia pisze:No sory ale takie podejście odrzuca mnie na kilometr
Bulgo pisze:Tzn jakie???
R1 pisze:A prawda jest taka, że zależy na jaką "dyskotekę" się trafi.
R1 pisze:A prawda jest taka, że zależy na jaką "dyskotekę" się trafi. Jeśli będzie to remiza u pana Stefana w Plizgach, to faktycznie może nie być ciekawie
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 287 gości