Najładniejsze części ciała u kobiet i mężczyzn !!
Moderator: modTeam
Maverick pisze:Mr freeze pisze:To jak zadbać o te cholerne skórki w sytuacji gdy nie wyrywamy ani nie obgryzamy, a seme się chaczą???
Są jakieś obkłady? Domowe metody na zadbanie w prosty i latwy sposób.
Podpowiedzcie coś.
Trzeba je obciac
A i ja nienawidze jak paznokiec jest w polowie zakryty przez skorke - feee, jak tam mozna chodzic?
Absolutnie skorek nie powinno sie wycinac poniewaz odrastaja jeszcze szybciej i sa duzo twardsze. Jest to ostateczny sposob kiedy skorki sa bardzo dlugie wtedy innej ady nie ma.
W kazdej drogerii dostaniesz cos takiego jak preparat do usowania skorek sa one niedrogie zdarzaja sie nawet najtansze do 5zl i najlepiej drewniany patyczek rowniesz do dostania w drogerii. nalezy posmarowac preparatem skorki po ok. 2 min wlozyc do cieplej wody (moze byc z mydlem ) zeby jeszcze bardziej zmiekly. Wtedy wystarczy odsunac je patyczkiem (koncem ze ściętą końcówka) zrogowaciały naskórek b. ladnie schodzi a skorki sa odsuniete.
Jezeli po takim odwuwaniu skorek wiszą one jak firanki bo byly b. dlugie wtedy nalezy je wyciac delikatnie cążkami do skórek. Jednak jezeli bedziecie dbc o nie czesto (przynajmniej raz na tydzien) to takiego problemu nie bedzie. No i przedewszystkim nie obgryzac!
Zapewne to wsyztsko brzmi dla was jak z kosmosu jezeli macie dziewczyne ktora dba o swoje paznokcie to moze ona was tego nauczyc. Dobrze wiem ze nie chcialoby sie wam siedziec i grzebac przy paznokciach moczyc w miseczce itd. Mnie rowniesz sie czasem niechce albo nie mam czasu wtedy przy okazji jak wylegujecie sie w wannie z goraca woda potrzymac troche raczki w wodzie az tak troche zmiekna wziac patyczek i poodsuwac. zajmie wam to gora 3 min a jaki efekt!
A ja tam skorki odsowam bez zadnego moczenia i zadnych preparatow. Robie to czymkolwiek, innym paznikcjiem, dlugopisem, ryrklem, linijka. Zalezy gdzie jestem i co mam pod reka, a robie to glownie jak mi sie nudzi
A jak jakas taka skorka jest odstajaca z boku (nie wiem jak to nazwac) to zazwyczaj wyrywam. Co prawda troche boli/szczypie i krew leci ale to mija

A jak jakas taka skorka jest odstajaca z boku (nie wiem jak to nazwac) to zazwyczaj wyrywam. Co prawda troche boli/szczypie i krew leci ale to mija
"NIKT NIE DECYDUJE O WŁASNEJ ATRAKCYJNOSCI
TO SPRAWA JEDYNIE CUDZEGO PODNIEBIENIA"
Ktos mi kiedys powiedzial, ze nie wazne sa wlosy (krecone czy proste),
chudosc czy grubosc itd
najwazniejsza jest proporcjonalnosc! wszystko musi sie ladnie RAZEM komponowac.
Niektorym ludziom po prostu do twarzy jest z taką lub inna cechą.
Podejrzewam, ze gdybym byla odrobine "wieksza", juz dla wielu ludzi stracilabym swoj obraz "kruszynki do noszenia na rękach"
, a pewnym osobom po prostu pięknie ze szczerbą między zebami itd.
zboczylam z tematu...
czystosc, schludnosc, postawa, facet musi byc odrobinę ladniejszy od diabla,
dla mnie - z chlopieca sylwetką i urodą, dłonie (zaskakujące jak często na to patrzymy)
ps. czy usmiech to tez "usta" ?:)))
TO SPRAWA JEDYNIE CUDZEGO PODNIEBIENIA"
Ktos mi kiedys powiedzial, ze nie wazne sa wlosy (krecone czy proste),
chudosc czy grubosc itd
najwazniejsza jest proporcjonalnosc! wszystko musi sie ladnie RAZEM komponowac.
Niektorym ludziom po prostu do twarzy jest z taką lub inna cechą.
Podejrzewam, ze gdybym byla odrobine "wieksza", juz dla wielu ludzi stracilabym swoj obraz "kruszynki do noszenia na rękach"
zboczylam z tematu...
czystosc, schludnosc, postawa, facet musi byc odrobinę ladniejszy od diabla,
dla mnie - z chlopieca sylwetką i urodą, dłonie (zaskakujące jak często na to patrzymy)
ps. czy usmiech to tez "usta" ?:)))
Gracja zgadzam się z Tobą każdy człowiek ma swoją niepowtarzalną cechę albo coś co po prostu do niego pasuje, ważne żeby komponowało się w jedną zgraną całość. A wracając do tematu- najładniejsza część ciała u mężczyzny - zwracam uwagę na zadbane dłonie,latem zwalają mnie umięśnione łydki
w szczególności u mojego faceta, uważam też że ważny jest sympatyczny wyraz twarzy i taki chochlik w oczach hehe, po prostu przy pierwszym spojrzeniu takie ciekawe oczy pełne radości lub ciekawości są bardzo ważne 
Kinia*** pisze:... najładniejsza część ciała u mężczyzny - zwracam uwagę na zadbane dłonie,latem zwalają mnie umięśnione łydkiw szczególności u mojego faceta, uważam też że ważny jest sympatyczny wyraz twarzy i taki chochlik w oczach hehe, po prostu przy pierwszym spojrzeniu takie ciekawe oczy pełne radości lub ciekawości są bardzo ważne
ŁYDKI!!! zgadzam się!!! A te chochliki w oczach to pewnie te censored!

Mnie bardzo podobają się oczy wąskie, takie lisie, nie wiem czy wiecie o jakie chodzi, ale ja za takimi szaleję!
I często też zwracam uwagę na szyje męskie...takie zboczenie
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”