co robic? zachowanie pewnej dziewczyny.

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

adm

Postautor: adm » 14 lip 2006, 14:15

Moj pierwszy post na forum :) na ostro...
Mianowicie: sprawa sie wyjasnila.. Standardowa sytuacja, dziewczyny potwierdzą - ' ON przestal sie mną interesowac, cos sie stalo, juz mu sie nie podobam?' i ona przejmuje inicjatywe, takie życie. Ale co ciekawe cierpliwość zostaje wynagrodzona :) a zemsta jest slodka - na potwierdzenie przyklad z mojego życia - nowa koleżanka, baardzo atrakcyjna.. na imprezie pląsy, swawola, cuda wianki (przytulanie, całowanie) a na codzien jak bysmy sie nie znali, i normalka - na przyjaciela chciala, ja sobie poczekałem.. nie bylo sensu zrywać kontarktu bo mi sie podobała a po co palić za sobą mosty.. po 2 latach widywania się raz częsciej raz rzadziej na imprezie u mnie poważna rozmowa (wyjsnilem ze jakiekolwiek słowa wypowiedziane do niej nie mialy na celi jej ranić itp, ze jestem dobrym człowiekiem) a ją naszło na sex.. troche gry wstępnej i powiedzialem 'narazie' :P
Potem ona miala jakis tam nieudany związek, zaczelismy sie niezbyt często na piwie spotykać i powiedzialem ze teraz nie chce ryzykwać jakiegos związu z nią bo jest mi dobrze tak jak jest.. widujemy sie od czasu do czasu i tyle, i ona zaczela wydzwaniac.. zapraszac na imprezy, bilard itp... ubaw po pachy.. ale trzeba jednak myslec głową a nie fiutem... tyle pięknych dziewczyn na świecie..

Wszelkie podobieństwo do osób trzecich jest przypadkowe ;)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”