Nie wiem jaka dac nazwe topicu, ale standardowy.

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 08 maja 2006, 18:50

Dlatego nie warto ryzykowac i kusic los, by pozniej cierpiec. Kobiety sie nie zmieniaja, jesli zostawila innego dla Ciebie, poczujesz sie wyjatkowy. Bedziesz tak sie czul przez nastepny czas, rok, 2 lata, 5... A pozniej ktos inny poczuje sie w ten sposob wyjatkowy, bo Toba sie znudzi. Naprawde szkoda na takie cos zdrowia. Najlepiej znalezc sobie dziewczyne, ktora przeszla to samo co Ty, przecierpiala tyle samo co Ty, ktos ja skrzywdzil - takie najlepiej potrafia docenic szczescie i to, gdy ktos jest dla nich dobry.
odii1987
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: odii1987 » 08 maja 2006, 18:58

Haro pisze:Dlatego nie warto ryzykowac i kusic los, by pozniej cierpiec. Kobiety sie nie zmieniaja, jesli zostawila innego dla Ciebie, poczujesz sie wyjatkowy. Bedziesz tak sie czul przez nastepny czas, rok, 2 lata, 5... A pozniej ktos inny poczuje sie w ten sposob wyjatkowy, bo Toba sie znudzi. Naprawde szkoda na takie cos zdrowia. Najlepiej znalezc sobie dziewczyne, ktora przeszla to samo co Ty, przecierpiala tyle samo co Ty, ktos ja skrzywdzil - takie najlepiej potrafia docenic szczescie i to, gdy ktos jest dla nich dobry.

Ale to zawsze bylby rok albo 2 albo pol, niewazne ile, zawsze troche szczescia, zreszta za daleko juz wybiegamy w tym temacie musze wszystko wyjasnic a nie tak sobie gdybac.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 08 maja 2006, 19:02

Tak niewiele szczescia za kilogramy cierpienia? Nie wiesz co mowisz, spojrz na mnie stary. Gdybym wiedzial, ze to sie tak skonczy, to w momencie spotkania spierdalalbym w przeciwnym kierunku.
odii1987
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: odii1987 » 08 maja 2006, 19:39

Haro pisze:Tak niewiele szczescia za kilogramy cierpienia? Nie wiesz co mowisz, spojrz na mnie stary. Gdybym wiedzial, ze to sie tak skonczy, to w momencie spotkania spierdalalbym w przeciwnym kierunku.

Jezeli tak mowisz, to raczej nie bede cie przekonywac ze tak nie jest ;)
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 08 maja 2006, 20:11

Haro pisze:Tak niewiele szczescia za kilogramy cierpienia? Nie wiesz co mowisz, spojrz na mnie stary. Gdybym wiedzial, ze to sie tak skonczy, to w momencie spotkania spierdalalbym w przeciwnym kierunku.

Haro, kuźde <browar> <browar>
A ja w tego pamiętnego sylwestra, zamiast z nią tańczyć poszedł bym na piwo :/
Niestety, zaczynając nie wiesz jak to się skończy...
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 08 maja 2006, 20:28

Haro pisze:Najlepiej znalezc sobie dziewczyne, ktora przeszla to samo co Ty, przecierpiala tyle samo co Ty, ktos ja skrzywdzil - takie najlepiej potrafia docenic szczescie i to, gdy ktos jest dla nich dobry

napisałeś bardzo mądrą pointę <browar> <browar> <browar>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 08 maja 2006, 20:38

Prawdziwa - to jest najwazniejsze :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 maja 2006, 00:31

Haro pisze:Tak niewiele szczescia za kilogramy cierpienia?
A czy nie takie jest zycie wlasnie? :?
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 09 maja 2006, 02:44

moon pisze:A czy nie takie jest zycie wlasnie?

Jest, ale zycie nalezy sobie ulatwiac. Jesli podejrzewam (a teraz juz tak), ze cos moze sie skonczyc tragedia, to wole sobie dac na wstrzymanie, nie czuc nic, niz pozniej wielkie szczescia zastapic jeszcze wiekszym bolem.
odii1987
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: odii1987 » 09 maja 2006, 12:38

Haro pisze:
moon pisze:A czy nie takie jest zycie wlasnie?

Jest, ale zycie nalezy sobie ulatwiac. Jesli podejrzewam (a teraz juz tak), ze cos moze sie skonczyc tragedia, to wole sobie dac na wstrzymanie, nie czuc nic, niz pozniej wielkie szczescia zastapic jeszcze wiekszym bolem.

Zalezy, moze ktos tak lubi ;)
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 09 maja 2006, 14:46

Jak lubi to jest kretynem IMHO. Jestem silny psychicznie. Bardzo silny, niejeden silny niedalby sobie rady z tym, z czym ja dalem. A bolu nie znioslem w koncu.
odii1987
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: odii1987 » 19 maja 2006, 16:02

Ok, ostatnio sie umowilismy nawet, moim zdaniem bylo fajnie, pozniej nawet dostalem buziaki w smsie, i od tamtego czasu znowu cisza grrrrrrr.....

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”