Kurs łapania faceta

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Malutkicycek
Bywalec
Bywalec
Postautor: Malutkicycek » 18 kwie 2006, 11:38

... a niestety inni leca jak pszczoły do miodu... a ja nie chce innych !! chce JEGO!!!!!
A żeby on cię olał tak jak ty ich !! <grozny2>
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 18 kwie 2006, 12:01

Mrt - świetny tekst <brawo> Zabrakło w nim jednej pozycji, a mianowicie: kobieta powinna być świetną dyplomatką ;)
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 18 kwie 2006, 14:01

Mona pisze:abrakło w nim jednej pozycji, a mianowicie: kobieta powinna być świetną dyplomatką ;)

To już kurs dla wyżej zaawansowanych. Mrt zapodała nam taką wiedzę w pigułce. ;)
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 18 kwie 2006, 15:57

Olivia pisze:To już kurs dla wyżej zaawansowanych.

Mrt - prosimy o tekścik dla zaawansowanych <diabel>
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 18 kwie 2006, 16:12

ptaszek pisze:Uważam, że lepiej już w ogóle się nie odzywać niż paplać o pierdołach albo o czymś, o czym się nie ma pojęcia, a udaje, że się ma, bo w dyskusji z osobami będącymi w temacie i tak wyjdzie cała prawda.

Ja kiedyś z miejsca podziękowałem pewnej pani, która kłapała, kłapała i kłapała i tak wykłapała, że nie chciałem dalszego spotkania <hahaha>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 18 kwie 2006, 20:31

Ale kto Wam każe gadać o rzeczach, na których się nie znacie? Gadanie jak potłuczona ma swój urok (zawsze można powiedzieć, że się uczucie na mózg rzuciło), gadanie o rzeczach, o których nie wie się nic, jest bez sensu.

No niczego nie potrafią rozróżnić... ;)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 18 kwie 2006, 21:39

mrt pisze:1. Intelekt.

Tak.
mrt pisze:2. Pewność siebie.

Nie.
mrt pisze:3. Sposób bycia.

Taki tak.
mrt pisze:4. Kobieta nie może być nijaka.

Tak.
mrt pisze:5. Swoje zdanie kobieta musi wyrażać!

Takie nie.
mrt pisze:6. Kobieta musi mieć przynajmniej jedno coś wykręcone

Tak.
mrt pisze:7. Szpilki.

Nie.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
tweetuś_18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: tweetuś_18 » 18 kwie 2006, 21:41

Malutkicycek pisze:A żeby on cię olał tak jak ty ich !! <grozny2>

Dziękuje!! Ale mam nadzieje ze gośc nie mysli tak jak Ty! A tak na marginesie to ja nikogo nie olewam tylko od poczatku nie daje im szans, bo nie mozna byc z kimś z przymusu!!!
Miłość jest dziką siłą.kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach!
Awatar użytkownika
Mróweczka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Mróweczka » 18 kwie 2006, 22:21

Ja mam problem tylko ze szpilkami. No gdybym jeżdziła limuzyna to... ale niestety nasze chodniki stwarzają zagrozenie dla życia. Od czasu do czasu jakiś mały obcas ale jak trzeba biegac cały dzien po miescie to potem na takie buty patrzy sie z obrzydzeniem.

Ciekawe jest natomiast taki przypadek: facet poznaje dziewczyne własnie w traperkach i bez makijazu na codzien a czasem nawet widuje spoconą, niewyspaną, zmeczoną... raczej milczącą i nie smiałą bo to nowe srodowisko. A jednak coś go intryguje. Zakochuje sie, sa razem, wszystko ok. Niby mu pasuje taka jaka jest... ale nagle okazuje sie, ze lubi krótkie spódnice, makijaz, szpilki... podobają mu sie dziewczyny jakie ona uważa za słodkie idiotki. Więc co on robi z nią??

I tez sie dołączam do prośby o tekst dla zaawansowanych. Jak sie z facetem dogadywać, jak zrobić zeby sie nie znudził i starał nie znudzić, jak zrobić zeby było tak jak ty chcesz a nie jak on chce? ;)
... bo trzeba krok za krokiem iść
by być dla siebie jeszcze bliższym...
Awatar użytkownika
tweetuś_18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: tweetuś_18 » 19 kwie 2006, 19:39

Mróweczka pisze:ale nagle okazuje sie, ze lubi krótkie spódnice, makijaz, szpilki...

moze po prostu zakochuje sie w dziewczynie, kocha ja taka jaka jest ale pragnie troche odmiany, znudziło mu sie patrzenie na swoją dzewczyne któraj jest swietna laska ale ukrywa swe "atuty" pod szerokimi spodniami i naciągnietymi swetrami!
A poza tym faceci to takie typy które lubia sie chwalic nawet swoimi dziewczynami a raczej taka panna to nie zabłyśnie w towarzystwie pomimo tego ze jest ona cudowna dziewczyna jego kumple ocenia to jak wyglada a nie to jaka jest...(przynajmniej w wiekszości przypadków) <browar>
Miłość jest dziką siłą.kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach!
Tohno-kun
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Tohno-kun » 20 kwie 2006, 21:08

ptaszek pisze:A czy nie lubią poetek?

Ja osobiście kocham poetki, bo one potrafią spojrzeć na świat w sposób na który ja chciałbym go widzieć, takie kobiety są bezcenne, wręcz unikatowe.
TedBundy pisze:-co czytasz?
-CZY czytasz?......

Popieram w całej rozciągłości.
"...Za murem jest drzewo i gwiazda. Drzewo podwędza mur korzeniami. Gwiazda nagryza
kamień jak mysz. Za sto, dwieście lat będzie już małe okienko."
Zbigniew Herbert

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”