Czy ona do mnie wróci?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
moskirz
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: moskirz » 02 kwie 2006, 22:06

cubasa pisze:"Kto ma miękkie serce ten ma twardą d*pę". Podziwiam

no pain no gain <diabel>

ból utwardza <evilbat>
żelazna kobieta o nerwach ze stali, kamiennym sercu i doopce z marmuru
sem
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: sem » 02 kwie 2006, 22:07

Może coś jednak czuła do mnie, młoda jest to dała się zbajerować, może się zorientuje zanim będzie za poźno. "Wstreciucha" dobrze radzi, czekać, rozmawiać, nic przymusem. Może uda mi się w niej obudzić tą dziewczynę, jaka była na początku. Może...
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 02 kwie 2006, 22:15

sem pisze:Musze jej pokazać, ze świat się na niej nie kończy, to moze zacznie myśleć o tym co zrobiła

to inny wariant - ale z Twojego pierwszego postu wynikalo, ze nie bardzo na taki krok jestes zdecydowany ;)
sem pisze:Tak na boku, to zyczę jej żeby on jej zrobił takie coś po 4 latach (o ile im się uda), bo by doświadczyła życia.

ona doswiadcza zycia na swoj sposob, a to czego jej zyczysz .... uwazaj .... bo Ciebie moze spotkac po raz kolejny :]
sem pisze:Przeżywam to tak bardzo, bo pierwszy raz w życiu stanąłem twarzą w twarz z taką sytuacją.

i nie po raz ostatni ;) zycie szykuje Ci mnostwo niespodzianek
sem pisze:zacznę patrzeć na kobiety z innej strony, podejmować dezycje rozsądniej.

a jakie rozsadne rozwiazanie widzales tutaj ? chciales byc jej aniolem strozem, zamknac ja w zlotej klatce czy wymyslec inny sposob na to , by co dzien nie byla narazona na "zauroczenie" ?
sem pisze:młoda jest to dała się zbajerować, może się zorientuje zanim będzie za poźno

byc moze, ale byc moze tez zorientuje sie ze tamten to nie ten jedyny ale Ty tez nim nie bedziesz , a on pojdzie szukac dalej . Jesli poczula ze stracila doslownie te 4 lata z Toba, to prawdopodobnie tak sie stanie , jesli tez okaze sie ze kolejny facet to tylko pomylka sprowokowana checia poszukiwania wrazen - to wroci. Pytanie tylko czy Tobie wtedy taka kobieta bedzie potrzebna ? .... a byc moze warta jest zeby na nia czekac ? <- ja wlasnie tkwie w takim zawieszeniu i zadaje sobie to pytanie - nie chce popelnic bledu i stracic osobe ktora kocham .... i mysle .....
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
moskirz
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: moskirz » 02 kwie 2006, 22:15

predzej my ciebie obudzimy <wazne>

pomyśl.. ok.. wróciła do ciebie i.. co będziesz wtedy czuł?? o jakim zaufaniu bedzie mowa???
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2006, 22:23 przez moskirz, łącznie zmieniany 1 raz.
żelazna kobieta o nerwach ze stali, kamiennym sercu i doopce z marmuru
sem
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: sem » 02 kwie 2006, 22:18

GG odkryłem przypadkowo, nie miałem zamiaru w ogóle sprawdzać co pisze, choć miałem taką możliwość. Może to przypadek sprawił, że prawie ta felerna wiadomość jego autorstwa trafiła do mnie, moze tak miało być żeby to się wydało, bo nie wiem jak długo byłym jeszcze okłamywany. A z wspólnymi wizytami, to więcej razy ja byłem u niej (przyznam sie: przez 3 lata i 9 miesiecy spędziłem u niej 432dni, ona u mnie spędziła 179dni), a pozatym kazde wakacje spędzaliśmy razem za granicą w pracy, czyli 3x po 3 miesiące, to dochodzi dodatkowe 270 dni wspólnie spędzonych...
Awatar użytkownika
..::WdOwA::..
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: ..::WdOwA::.. » 02 kwie 2006, 22:19

moskirz pisze:o jakim zaufaniu bedzie mowa???

o zadnym to chyba jasne. jakbys jej po prostu zaufał to... censored
sem pisze:Może coś jednak czuła do mnie

Chłopcze, zwodzisz samego siebie.
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 02 kwie 2006, 22:25

sem pisze:Może to przypadek sprawił, że prawie ta felerna wiadomość jego autorstwa trafiła do mnie

nie przypadek
moskirz pisze:o jakim zaufaniu bedzie mowa???

wszystko zalezy od nich obojga
..::WdOwA::.. pisze:Chłopcze, zwodzisz samego siebie.

to moze ty podziel sie doswiadczeniami skoro masz podobne
sem
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: sem » 02 kwie 2006, 22:29

Widocznie zwodzę siebie, ale musicie dac mi też czas, takiego bajzlu jak teraz mam w głowie to jeszcze nigdy nie miałem, co minutę jakaś inna myśl przechodzi. Zaufania tak łatwo nie da sie odbudować, nie wiem czy jest to w ogóle możliwe, nie wiem, po prostu nie wiem co będzie dalej. Moze zrozumię te wasze wszystkie posty jak mi przejdzie, na razie rzucam propozycję poprawy, zapomnienia o tym, ale nie wiem czy bede na tyle silny by móc to wszystko zrealizować...
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 02 kwie 2006, 22:31

sem pisze:ale musicie dac mi też czas

najwazniejsze bys nie zapomnial w tym czasie Kim w istocie jestes i czego od zycia chcesz . Wiesz czesto ucieczka od kogos okazuje sie kreceniem naszego zycia tylko wokol tej osoby. Tak bardzo chcemy o niej zapomniec, ze myslimy tylko o niej . Latwo sie pogubic , zrobic glupie rzeczy . Trzymam kciuki
Awatar użytkownika
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: ..::WdOwA::.. » 02 kwie 2006, 22:55

to moze ty podziel sie doswiadczeniami skoro masz podobne

Gdybym chciała pisac o sobie założyłabym nowy temat...a widocznie nie mam na to ochoty, co nie? A jeśli chłopak wciaż myśli, ze jednak cos z tego będzie to zyje w innym świecie niz ta laska. Bo osobiscie ja, i wiele osób stąd, z tego co widze, nie pozwoliłoby na powrót...i słusznie...
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 02 kwie 2006, 23:09

..::WdOwA::.. pisze:Gdybym chciała pisac o sobie założyłabym nowy temat...a widocznie nie mam na to ochoty, co nie?

bylam przekonana ze swoje dywagacje opierasz na conajmniej marnych doswiadczeniach
..::WdOwA::.. pisze:Bo osobiscie ja, i wiele osób stąd, z tego co widze, nie pozwoliłoby na powrót...i słusznie...

a co ty wiesz o slusznosci sprawy w kontekscie milosci , jakim prawem oceniasz ze nie maja oboje racji bytu ? bylas zakochana ? jestes? stracilas ukochanego ? zylas z kims 4 lata ? ach nie, ty masz 18 lat , co teraz przerabiacie w szkole ? poezje romantyczna ? to dobrze bo zycie to prawie jak poezja - z ta roznica - ze autor nigdy nie napisal jej interpretacji tylko Tobie pozostawia na nia miejsce . O slusznosci niech zadecyduje autor tematu, a Ty zajrzyj do Mickiewicza ;)
Awatar użytkownika
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: ..::WdOwA::.. » 02 kwie 2006, 23:12

Wstreciucha pisze:ach nie, ty masz 18 lat , co teraz przerabiacie w szkole ?

To, ze tak jest wpisane nie znaczy, z etak jest. A Ty powinnas sie zwać złośnica... <aniolek>
Ponadto jeżeli pyta to odpwiadam, jak Ci przeszkadza...cóż...
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 02 kwie 2006, 23:13

[quote="..::WdOwA::.."]złośnica... <aniolek>[/quote
mow mi wstreciucha <evilbat> dobranoc Panstwu . Topic sobie chyba w ulubione wrzuce <diabel>

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”