Yasmine pisze:kiedy sie chwali i dostrzega zalety, czlowiekowi sie wtedy chce.
A za co mam Go chwalić?
Moderator: modTeam
racaj.ogi, po twojej gadce nie widac że jestes nudny. tylko czasami za mało wierzysz w siebie...no i kobiety cie oniesmielają...Yasmine pisze:Udowodnione jest,ze motywacja jest o wiele bardziej skuteczna, kiedy sie chwali i dostrzega zalety, czlowiekowi sie wtedy chce.
Olivia pisze:ogi pisze:to przeważnie ja jestem duszą towarzystwa w gronie kumpli.
I co z tego, skoro przy kobietach ten blask niknie? Nie chcę sobie tej duszy wyobrażać, bo znam takich facetów i aż mnie ciarki przechodzą.
Olivia pisze:A za co mam Go chwalić?
ogi pisze:Po waszych odpowiedziach wychodzi na to, że ze mną jest gorzej niż myślałem.
myśl chłopcze, myśl, moze zobaczysz światełko w tunelu...ogi pisze:Po waszych odpowiedziach wychodzi na to, że ze mną jest gorzej niż myślałem.
a braki w ogładzie towarzyskiej w ten sposób nadrabiaszzakery... pisze: koledzy lubia to moze byc po prostu "rozesmianym wesolkiem"
no jest problem.On tam "niepasuje"(ciekawe.wesołek?)zakery... pisze:A tak poza tym nie mozesz isc na jaks dyskoteke do LO
kłopoty ze wzrokiem?? wzrok wybiórczy?? czy tez wszyscy są z w-awy??pisze że jest z ostrowca. o ile generalnie olivka ma racje to dołowanie sie wtym wieku źle wrózy na przyszłość...Olivia pisze: Dyskoteka odpada, bo jedyne miejsce w Wawie, do jakiego by Cię wpuścili, to Quo.
Poucz się lepiej histori czy co, żeby klasy nie powtarzać. A dziewczyny traktuj jako miły dodatek. Jeszcze masz w życiu na to czas.
o ile generalnie olivka ma racje to dołowanie sie wtym wieku źle wrózy na przyszłość...
ogi pisze:Po waszych odpowiedziach wychodzi na to, że ze mną jest gorzej niż myślałem
ogi pisze:Ale ja się tym nie dołuję, praktycznie w ogóle o tym nie myślę.
ogi pisze:Chciałem tylko spytać co o tym myślicie, i jak można taki problem rozwiązać.
ogi napisał/a:
Po waszych odpowiedziach wychodzi na to, że ze mną jest gorzej niż myślałem
ogi napisał/a:
Ale ja się tym nie dołuję, praktycznie w ogóle o tym nie myślę.
Aha. To jak w końcu?
Koko pisze:To i powinieneś sobie zdawać sprawę z tego, iż nie masz za wielkiego "problemu".
Problem ma/miał Błażej, Czero i ktoś tam jeszcze. Poczytaj Ich wypowiedzi ...
A teraz siupaj do czegoś, co jest więcej warte Twojej energii
nie koniecznie. Mi zostało <boje_sie> i skuti odczuwam do dziśzakery... pisze: Co do rozesmianego wesolka to minie...
paru rzeczy o sobie i kobietach.Koko pisze:Czego nie wiedziałeś?
gdy wszyscy weszli w dorosłe życie(towarzyskie) a ja sie ostałem... tak mniej więcej po studiach...Koko pisze: I kiedy zrobiło się za późno?
no nie mow ze tylko piwo z kolegami
To i powinieneś sobie zdawać sprawę z tego, iż nie masz za wielkiego "problemu".
Kolejne dobre miejsca to prywatki.
ogi, nikt, ani my ani psycholog nigdy za ciebie laski nie poderwie.
ogi pisze:Spoko, rozumiem. Tylko kto powiedział, że ja dziewczyny szukam??
Miltonia pisze:Przeciez dziewczyny gadaja zwykle jak nakrecone. wtrac dwa zdanie zeby wiedzialy, ze sluchasz, a reszte juz one zrobia
Blazej30 pisze:Albo cos zrobisz albo obudzsz się po trzydziestce, jako nałogowy masturbator i dziwkarz z zwichniętym poczuciem własnej wartosci i tym samym problemem...
Blazej30 pisze:Wątpie też żebyś był aż tak przystojny by to one ciebie podrywały
dobry poczatek. zadbaj zeby bardziej oblatani koledzy zabrali jakieś kobity.ogi pisze:No nic niedługo 18-stka, zbieram ekipe na masowy wypad. Zobaczymy co z tego wyjdzie, grunt to iść z dobrymi znajomymi
a co zroi z zestawem masturbator 2000??Bash pisze:Z onanizmu zawsze się możesz wyleczyć na onanizm.pl
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 212 gości