Olivia pisze:Kim? Jaśniej proszę
nie mów Olivio że nie znasz tego słowa....
Moderator: modTeam
Olivia pisze:Kim? Jaśniej proszę
mrt pisze:A ja myślę, że czasem warto przemyśleć gadanie matki. Że "inne w twoim wieku"...
Blazej30 pisze:postawie to wskazuje drzwi i mówi że mogę wypier..... z jej domu. częste awantury są też o głosna muzykę (nigdy nie podgłasniam zbyt głośno) i o zbyt długie siedzenie przed komputerem (maksymalnie dwie godziny)
Olivia pisze:Yasmine napisał/a:
ale jak ma sie ok. 30
To nie jest najlepszy wiek. Ale oczywiście pod względem biologicznym. Bo duchowym z pewnością.
TedBundy pisze:ewnie, że wolałbym jedwabne życie jednego z moich kolezków - bardzo dobrego zresztą...od 3 lat mieszka razem ze swoją kobitą na nowym osiedlu, dostają od starych ok 4 klocków na wszystko -żarcie, czynsz, opłaty wszelkie, paliwo itdStudiuje sobie lajtowo na 2 kierunkach, panienka na jednym - raj, po prostu raj
.... a pracę dopiero zaczął niedawno..no ale to wyjątki....
Yasmine pisze:moim by predzej chodzilo o studia i prace. To podstawa. A malzenstwo dzieci...
Yasmine pisze:ale jak ma sie ok. 30 co?
Olivia pisze:Bo chcę, by różnica wieku między mną a dzieckiem/dziećmi była jak najmniejsza.
Yasmine pisze:i tylko dlatego
Yasmine pisze:a pozniej chce pracowac, nacieszyc sie zyciem zawodowym,a nie juz w pieluchy sie pakowac.
moon pisze:Naprawde bys wolała zeby CIebie i Twoja kobiete rodzice utrzymywali? To ja juz wole swój ciasny pokoik. Stanowczo
TedBundy pisze:zawsze lepiej mieć wszystko w dupie i nie odliczać dni do 1-go,hehehe, żyć sobie na luzie
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 242 gości