Kemot pisze: ze te głupie czasy mi przejdą Będę starszy i mądrzejszy Przejdą nieśmiałości i różne niepotrzebne i stresujące pierdoły
zmartwię Cię.Złudne nadzieje. Później jest tylko gorzej...
Moderator: modTeam
Kemot pisze: ze te głupie czasy mi przejdą Będę starszy i mądrzejszy Przejdą nieśmiałości i różne niepotrzebne i stresujące pierdoły
Kemot pisze:Ciekawe o czym można pogadać z taką typową dziewczyną z imprezy? Moze nie wiem co tracę
Kemot pisze:Widząc, że wypowiadają się głównie starsze osoby (tzn. starsi ode mnie), mam nadzieję, ze te głupie czasy mi przejdą Będę starszy i mądrzejszy Przejdą nieśmiałości i różne niepotrzebne i stresujące pierdoły
Bash pisze:na imprezie
Olivia pisze:Mnie by facet rozbroił
Sir Charles pisze:Ted dostał rozdwojenia jaźni
Sir Charles pisze:Domyślać się miałem?
Blazej30 pisze:miś pisze:a moze jestem glupi i nie moge rokrecic rozmowy
a co tonie ma głupich kobiet
kobiety nie są znowu tak wyrafinowane, nie musisz zbijać je gadką z nóg jak Bond
Wierzysz w milosc od pierwszego wejrzenia czy mam przejsc obok ciebie jeszcze raz?
miś pisze:Dlatego niestety nie mam dziewczyny powaznej.
miś pisze: sa puste nie wiem czemu
miś pisze: Wydaje mi sie wlasnie ,ze jak ktos nie m ajak gadac to po prostu do siebie nie pasuje.
Bash pisze:Nie impreza? Ja traktuje życie jak dużą przygodę, a na imprezach też sa przygody jezor
miś pisze:o życiu ciągłej imprezie: klik
jesli chodzi o konwersacje z kims płci przeciwnej..sama miałam kiedys z tym problemy ,spalałam się ,czerwieniłam i ogólnie byłam speszona... ale juz od dośc dawna jest całkiem inaczej
Kemot pisze:A moze po prostu im więcej takich kontaktów tym bardzoej przechodzi?
Kemot pisze:Przeszło tak nagle?
Czy długo się męczyłaś i pracowałaś nad sobą?
A moze po prostu im więcej takich kontaktów tym bardzoej przechodzi?
Kemot pisze:jesli chodzi o konwersacje z kims płci przeciwnej..sama miałam kiedys z tym problemy ,spalałam się ,czerwieniłam i ogólnie byłam speszona... ale juz od dośc dawna jest całkiem inaczej
Przeszło tak nagle?
Czy długo się męczyłaś i pracowałaś nad sobą?
A moze po prostu im więcej takich kontaktów tym bardzoej przechodzi?
Mari* pisze:Zawsze bałam się, że palnę coś głupiego i ten ktoś sobie o mnie pomyśli jaka ona głupia jest.
Jak będziesz bystry chłopak i będziesz się uczyć od życia, to będzie dobrze, a nawet coraz lepiej.
ze złapaniem dystansu do samego siebie
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 303 gości