Pierwszy pocałunek a nieśmiałość
Moderator: modTeam
Anonymous pisze:mariusz pisze:Czasem dzieje się tak, że obie strony chca sie pocałować, ale boja się pierwszego kroku... I czasem trzeba niewielkiej iskierki by "rozpalić związek"
Martyne kiedy widzialem na oczy po raz 1, wystarczył powitalny całus i miałem 3 nocki z głowy, a znam ją od 4 dni:D i jestem strasznie zakochany
Jakby co...to nie chodzi tu o mnie... :mrgreen:
Ale pewnie, że jesteś zakochany, bo Martyny są THE BEST :mrgreen: :wink:
Nie chce nikogo urazić, ale wydaje mi się, że ten chłopak nie wie czego chce, albo jest strrraszenie nieśmiały. Masz strasznie dużo cierpliwości do niego:) Ja bym się tyle nie nieociągął z pocałunkiem... Niestety jak na złość nie mam nawet teraz kogo pocałować :573:
Gdzie logika i sprawiedliwość świata????
pozdrawiam...
Gdzie logika i sprawiedliwość świata????
pozdrawiam...
tez kiedys byłem niesmiały , pamietam jak moją zone pierwszy raz chwyciłem jak sie to mawia za piersi , zareagowała normalnie ! za to ja --powiedziałem -- i ty tak nic
(bo myslałem ze mnie opierniczy ) a Ona na to --- A od czego Cie mam !!!!! potem juz wszystko szlo jak spłatka , wiec dlatego moja podpowiedz powinnas go delikatnie zestrofowac ze Cie nie całuje a ty dajesz mu znaki , on natomiast jest slepy --- ot tak w prost
moze to w nim obudzi silniejszą wolę 

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Mariuszku przestań być już takim frustratem
I odsyłam do któregoś tam topicu gdzie była mowa o tym, kiedy i kto kogoś znajdzie.
Krzyś rozbawiłeś mnie bardzo swoją wypowiedzią (tak serdecznie), z którą sie jak najbardziej zgadzam.
Ochrzań go, że Cie jeszcze nie pocałował, albo zapytaj czy czasem nie masz brzydkich ust? A może zębów? (żartobliwie)... Kiedy uzyskasz odpowiedź przeczącą (, bo jakze bys mogla inną
) zapytaj "top dlaczego Ty mi jeszcze buzi nie dałeś?, takie ładne, nie ma kto gimnastykować" hehe ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Krzyś rozbawiłeś mnie bardzo swoją wypowiedzią (tak serdecznie), z którą sie jak najbardziej zgadzam.
Ochrzań go, że Cie jeszcze nie pocałował, albo zapytaj czy czasem nie masz brzydkich ust? A może zębów? (żartobliwie)... Kiedy uzyskasz odpowiedź przeczącą (, bo jakze bys mogla inną
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
... you bleed just to know you're alive ...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”