Czego pragną kobiety?
Moderator: modTeam
Nie myślałem akurat o Twoim poście, ale jak go zobaczyłem to nasunęła mi się taka myśl... gdzieś tu na tym forum znajdują się posty, które napisane są w takim dziwacznym języku... ni to polski, ni angielski, a niektóre całkowicie napisane po angielsku, jakby ktoś tu nie znał rodzimego języka...
Fakt, też zauważyłem, że to swego rodzaju moda. Jedna z najgłupszych jakie widziałem...
Fakt, też zauważyłem, że to swego rodzaju moda. Jedna z najgłupszych jakie widziałem...
-
gosc
-
sallvadore
- Uzależniony

gosc
Wlasnie zrobil.Dal mi poczucie bezpieszczenstwa.Swoim postepowaniem sprawil,ze ufam mu bezgranicznie. Przy nim czuje,sie naprawde kochana.Kazda kobieta pragnie poczucia bezpieczenstwa,wyjatkowosci,uwielbienia.Wlasnie to wszystko dostaje od NIego.To co nas laczy to nie jest przywiazanie -to jest milosc.
Aha szukacie kulturysty bo tylko w takim przypadku możecie się czuć bezpiecznie.
Pójdzie roślejszy koleś da twojemu chłopakowi w zęby i już go nie kochasz bo nie czujesz sie przy nim bezpiecznie.(nie uważacie że to troche samolubne)
Bo tylko w takim przypadku możecie kolesia kochać.
Maverick tylko nie mów że trzeba cwiczyć na siłowni i takie tam, bo i tak dostaniesz w zęby w ciemnej uliczce dostaniesz z pręta i nawet sie nie skapniesz że dostałeś.
My HERO :mrgreen:
Pójdzie roślejszy koleś da twojemu chłopakowi w zęby i już go nie kochasz bo nie czujesz sie przy nim bezpiecznie.(nie uważacie że to troche samolubne)
Maverick tylko nie mów że trzeba cwiczyć na siłowni i takie tam, bo i tak dostaniesz w zęby w ciemnej uliczce dostaniesz z pręta i nawet sie nie skapniesz że dostałeś.
Slayer pisze:Aha szukacie kulturysty bo tylko w takim przypadku możecie się czuć bezpiecznie.
Nie tylko o takie bezpieczeństwo chodzi kobiecie... Każde objęcie daje dziewczynie poczucie bezpieczeństwa, sprawia, że czuje się ona bezpiecznie, jest kochana, ma oparcie w swoim mężczyźnie, nie trzeba być kulturystą
-
Angel21
Slayer pisze:Aha szukacie kulturysty bo tylko w takim przypadku możecie się czuć bezpiecznie.
1. Za bardzo koloryzujesz.
2. Nie chodze na silownie, bez tego ladnie wygladam :d A preten nie dostane. Zdziwilbys sie ile rzeczy analizuje idac tylko ulica...
zgadzam się z Krzysiem. Pragniemy (w każdym razie ja) czułości, wyrozumiałości, ciepła, bezpieczeństwa, odrobiny szaleństwa, poczucia humoru, śmiechu, dwóch silnych ramion, które przytulą w potrzebie; szorstkiego lecz miękkiego głosu, wpatrzonych oczu.. to na pewno nie wszystko.. ale to mi w tej chwili przyszło do głowy 
Hehe
1. Martyna szkoda że takich jak ty jest mało bo jak narazie spotkałem więcej tych co swoimi czynami potwierdzają tą teorią.
2.Maverick bo chodzisz głównymi drogami rano o 12:00
Pozatym Poznań spokojne miasto.
3.Maverick ten twój drugi podpunkt co ty robisz idąć ulicą o fuj ty zboczony jesteś :059:
1. Martyna szkoda że takich jak ty jest mało bo jak narazie spotkałem więcej tych co swoimi czynami potwierdzają tą teorią.
2.Maverick bo chodzisz głównymi drogami rano o 12:00
Pozatym Poznań spokojne miasto.
3.Maverick ten twój drugi podpunkt co ty robisz idąć ulicą o fuj ty zboczony jesteś :059:
mariusz pisze:Ha ha ha zawsze co nieco można zwalić na hormony.... Jednak sam już nie wiem co o tym myśleć... Lepiej będzie chyba jak nie będzę się nad tym zastanawiał :mrgreen:
Wlasnie
Do Slayera - dobrze wiesz o co mi chodzilo, a to ze glodnymu chleb na mysli i pomyslales o czym innym to nie moja broszka :twisted:
Poza tym wyjdz w nocy u nas na rataje to sie przekonasz jakie to spokojne miasto (tylko nie zakladaj za dobrych ciuchow bo zima nago do domu wracac to glupio) :twisted:
-
Angel21
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”