Czego pragną kobiety?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
kwjk
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kwjk » 01 mar 2004, 14:47

Nie żebym się czepiał, albo był niemiły, ale co to za dziwaczna moda, że tak często ludzie piszą połowę zdania po polsku, a drugą połowę po angielsku? :>
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 01 mar 2004, 14:58

Ok, tez nie będę się czepiał, ale ja nie napisałem żadnego posta w połowie po polsku i angielsku.

A moda taka też czasem bywa wnerwiająca. Wszystko ma swoje granice.
Awatar użytkownika
kwjk
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kwjk » 01 mar 2004, 15:01

Nie myślałem akurat o Twoim poście, ale jak go zobaczyłem to nasunęła mi się taka myśl... gdzieś tu na tym forum znajdują się posty, które napisane są w takim dziwacznym języku... ni to polski, ni angielski, a niektóre całkowicie napisane po angielsku, jakby ktoś tu nie znał rodzimego języka...
Fakt, też zauważyłem, że to swego rodzaju moda. Jedna z najgłupszych jakie widziałem...
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 01 mar 2004, 15:04

"(...)Polacy nie gęsi i swój język mają."
Każda moda powstaje, przeżywa swoje apogeum i upada. Tak będzie z tą modą.
Awatar użytkownika
kwjk
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kwjk » 01 mar 2004, 15:05

Mam nadzieję...
Nie jestem purystą językowym, ale miejmy chociaż COŚ swojego ;)
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 01 mar 2004, 15:08

A mnie jeszcze wnerwia, jak ktoś pisze tak jakby fonetycznie, ale nie do końca. Mam nadzieję, że wiadomo, o co chodzi. Chętnie dałbym przykład, ale nie umiem tak pisać...

pozdrawiam...
Awatar użytkownika
kwjk
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kwjk » 01 mar 2004, 15:18

Fakt! Jest to równie irytujące... nie potrafię czytać takich tekstów.

Hm... chyba trochę zeszliśmy z tematu... ;)
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 01 mar 2004, 18:21

co wynika z powyzszych postow. ze kobiety pragna mezczyzn ktorzy wysławiaja sie poprawna polszczyzna :D
Awatar użytkownika
kwjk
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kwjk » 01 mar 2004, 19:13

Tak? A na podstawie czego wyciągnęłaś taki wniosek? ;)
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 02 mar 2004, 10:29

kwjk pisze:Nie żebym się czepiał, albo był niemiły, ale co to za dziwaczna moda, że tak często ludzie piszą połowę zdania po polsku, a drugą połowę po angielsku? :>

staram sie nie ulegac takim modom, pisze jak mi wygodnie. ja nie znosze zdrobnien ale o tym pisalam w innym watku ;)
gosc

Postautor: gosc » 02 mar 2004, 19:24

Kobiety pragna byc najwazniejsze w zyciu ukochanego ,pragna wszystko co jest z tym zwiazane.Idac za reke z moim mezczyzna mysle:jaka jestem szczesliwa,ze moge go kochac

pozdrawiam wszystkich :)
sallvadore
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: sallvadore » 02 mar 2004, 19:38

buuu zbyt uproszczone, nie ma takiegp przywiązania. Mężczyzna musiał coś zrobić, w jakiś sposób udobruchać kobiete i to jest przyczyna tego ze patrzysz i wzdychasz do niego jak do obrazka. Tak wiec zataczamy kóło i pytanie powraca, co zrobił?.... czyli czego pragnie kobieta/y?
gosc

Postautor: gosc » 02 mar 2004, 20:49

Wlasnie zrobil.Dal mi poczucie bezpieszczenstwa.Swoim postepowaniem sprawil,ze ufam mu bezgranicznie. Przy nim czuje,sie naprawde kochana.Kazda kobieta pragnie poczucia bezpieczenstwa,wyjatkowosci,uwielbienia.Wlasnie to wszystko dostaje od NIego.To co nas laczy to nie jest przywiazanie -to jest milosc.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 03 mar 2004, 08:25

A jak to wygląda w praktyce??? :wink:
Awatar użytkownika
Slayer
Bywalec
Bywalec
Postautor: Slayer » 03 mar 2004, 11:11

Aha szukacie kulturysty bo tylko w takim przypadku możecie się czuć bezpiecznie.
Pójdzie roślejszy koleś da twojemu chłopakowi w zęby i już go nie kochasz bo nie czujesz sie przy nim bezpiecznie.(nie uważacie że to troche samolubne)
Bo tylko w takim przypadku możecie kolesia kochać.
Maverick tylko nie mów że trzeba cwiczyć na siłowni i takie tam, bo i tak dostaniesz w zęby w ciemnej uliczce dostaniesz z pręta i nawet sie nie skapniesz że dostałeś.

My HERO :mrgreen:
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 03 mar 2004, 13:14

Slayer pisze:Aha szukacie kulturysty bo tylko w takim przypadku możecie się czuć bezpiecznie.
Pójdzie roślejszy koleś da twojemu chłopakowi w zęby i już go nie kochasz bo nie czujesz sie przy nim bezpiecznie.(nie uważacie że to troche samolubne)

Nie tylko o takie bezpieczeństwo chodzi kobiecie... Każde objęcie daje dziewczynie poczucie bezpieczeństwa, sprawia, że czuje się ona bezpiecznie, jest kochana, ma oparcie w swoim mężczyźnie, nie trzeba być kulturystą :) Ważne żeby ją kochać i szanować - na tym polega bezpieczeństwo :D !
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 03 mar 2004, 15:18

Zgadzam się z Martynką, jednak uważam, że czasem kobieta powinna też pokazać, że zależy jej na kimś.
Uważam,że każdy facet jest w stanie zagwarantować to kobiecie. Jednak ta musi dać mu szanse. Bo czasem kobiety same zbywają facetów, a potem się dziwią.
Angel21

Postautor: Angel21 » 03 mar 2004, 15:22

Każda kobieta pragnie czego innego, ale to co my pragniemy to przede wszystkim: zrozumienie, miłość oraz troska o nas. Po części zgadzam się z mariuszem co do tego, żę kobiety też powinny ukazywać że zależy nam na kimś, ale i tak częściej pokazujemy to niż niejeden facet.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 03 mar 2004, 15:40

To widac ja trafiam i znam bardzo dziwne kobietki :mrgreen:
Angel21

Postautor: Angel21 » 03 mar 2004, 15:46

No to rzeczywiście musisz znać dziwne kobiety, skoro trafiasz na nie. :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 03 mar 2004, 16:48

Slayer pisze:Aha szukacie kulturysty bo tylko w takim przypadku możecie się czuć bezpiecznie.
Maverick tylko nie mów że trzeba cwiczyć na siłowni i takie tam, bo i tak dostaniesz w zęby w ciemnej uliczce dostaniesz z pręta i nawet sie nie skapniesz że dostałeś.

My HERO :mrgreen:

1. Za bardzo koloryzujesz.
2. Nie chodze na silownie, bez tego ladnie wygladam :d A preten nie dostane. Zdziwilbys sie ile rzeczy analizuje idac tylko ulica...
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 03 mar 2004, 17:23

zgadzam się z Krzysiem. Pragniemy (w każdym razie ja) czułości, wyrozumiałości, ciepła, bezpieczeństwa, odrobiny szaleństwa, poczucia humoru, śmiechu, dwóch silnych ramion, które przytulą w potrzebie; szorstkiego lecz miękkiego głosu, wpatrzonych oczu.. to na pewno nie wszystko.. ale to mi w tej chwili przyszło do głowy :D
Awatar użytkownika
Slayer
Bywalec
Bywalec
Postautor: Slayer » 03 mar 2004, 18:16

Hehe
1. Martyna szkoda że takich jak ty jest mało bo jak narazie spotkałem więcej tych co swoimi czynami potwierdzają tą teorią.
2.Maverick bo chodzisz głównymi drogami rano o 12:00
Pozatym Poznań spokojne miasto.
3.Maverick ten twój drugi podpunkt co ty robisz idąć ulicą o fuj ty zboczony jesteś :059:
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 03 mar 2004, 18:44

Ja juz nie kapuje... Gdzie w końcu podziały się fajne kobiety???? Z tego, co piszecie na forum to jest ich mnóstwo, w rzeczywistości jednak jest ich niedomiar. Albo ja jestem slepy :|
Awatar użytkownika
Slayer
Bywalec
Bywalec
Postautor: Slayer » 03 mar 2004, 18:53

Wiesz moja ma fajny charakter hobby w ogóle jest fajna a oni jakieś pasztety wyrwali nie przejmuj sie to hormony im na łeb padły :mrgreen: tylko ja jestem normalny :mrgreen: :570:
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 03 mar 2004, 18:56

Ha ha ha zawsze co nieco można zwalić na hormony.... Jednak sam już nie wiem co o tym myśleć... Lepiej będzie chyba jak nie będzę się nad tym zastanawiał :mrgreen:
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 03 mar 2004, 20:30

mariusz pisze:Ha ha ha zawsze co nieco można zwalić na hormony.... Jednak sam już nie wiem co o tym myśleć... Lepiej będzie chyba jak nie będzę się nad tym zastanawiał :mrgreen:

Wlasnie :) Trzeba po prostu dzialas :P

Do Slayera - dobrze wiesz o co mi chodzilo, a to ze glodnymu chleb na mysli i pomyslales o czym innym to nie moja broszka :twisted:
Poza tym wyjdz w nocy u nas na rataje to sie przekonasz jakie to spokojne miasto (tylko nie zakladaj za dobrych ciuchow bo zima nago do domu wracac to glupio) :twisted:
Angel21

Postautor: Angel21 » 03 mar 2004, 20:36

Jak widze po tym temaciku to na temat, czego pragną kobiety głównie wypowiadają się mężczyźni. Co prawda na pewno oni nie wiedzą tego co tak naprawde my pragniemy. Nie jestem feministką, ale tak szczerze powiedzmy sobie. Co wy mozecie o tym wiedzieć. Praktycznie nic. No ale może się myle.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 03 mar 2004, 20:37

A jednak wiemy bo czasami te potrzeby udaje nam sie spelniac =]
Angel21

Postautor: Angel21 » 03 mar 2004, 20:46

No to prawda. Ale nie wiecie wszystkiego :)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”