Wstyd czy nie ? Co o tym myślicie ?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Blondi
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Blondi » 11 lut 2006, 15:11

O Bosheee <wow> No jasne ze wstyd jak nie wiem co ! Lepiej niech w ogole udaje ze sie nie znaja,bo co ma sie narazac na jakies komentarze i podejrzenia ze cokolwiek laczy go z wiesniarami !!
A ja mysalam ze ludzie juz takich problemow nie maja ... No chyba ze tu o podtawowce mowimy.
Dziewczyna rodzi sie mądra ...
Potem poznaje faceta :)
Awatar użytkownika
Kemot
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kemot » 12 lut 2006, 21:55

Kinia czy ty byłaś kiedyś na wsi? Jak nie znasz dobrych ludzi to nie consored
U mnie w szkole też są bardzo dziwne dziewczyny uważajace się za niewiadomo kogo..rozumem też nie grzeszą. "KINIE" takie dosłownie....
Trochę tolerancji.
Awatar użytkownika
Idaho
Zaglądający
Zaglądający
Re: Wstyd czy nie ? Co o tym myślicie ?

Postautor: Idaho » 13 lut 2006, 12:00

Kinia pisze:witam wszystkich ;)
Pisze w imieniu mojego przyjaciela który ma problemik mały a jakże wielki...
no wiec , jest w jego klasie pewna dziewczyna, kóra jest miła, ładna i wporzadku, dzis był znia na randce i było fajnie (całowali sie, przytulali itp..) , no ale jest jedna wada...
ona kumpluje sie potocznie mówiac z wieśniarami, które potrafia przysporzyć wstydu..
no i nad tym sie mój qmpel zastanawia czy go nie wysmieja... ze chodzi z ta dziewczyna z tego towarzystwa ? w tej szkole do której chodza, plotki sie szybko rozchodza a wtedy nie jest zbyt miło...
Co mu radzicie ?? I sorki jak juz taki temat był :)

omg... <mlotek>
ja rdze twojemu przyjecielowi sie zastanowic nad soba i dorosnac...
tyle poweim... slow brak... zabil mnie ten temat :/
"Nie pozwól nigdy, by twe poczucie moralności powstrzymywało cię od czynienia dobra."
Isaac Asimov

"Ambicja to ostatni bastion porażki."
Oscar Wilde
Awatar użytkownika
Lopez69
Początkujący
Początkujący
Postautor: Lopez69 » 13 lut 2006, 18:54

Proponuje granice wieku założyć jakąś na forum:] Naprawde niektore posty ktore tu czytam i tematy to ykhym wołaja o pomstę do nieba.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”