Blazej30 pisze:Co planujecie robić w WaleNtynki poza tłuczeniem głową w ścianki akwarium?
Ja do głowy będe tłukł twierdzenia matematyczne na egzamin poprawkowy... Niezła perspektywa prawda?
Moderator: modTeam
Blazej30 pisze:Co planujecie robić w WaleNtynki poza tłuczeniem głową w ścianki akwarium?
Blazej30 pisze:No więc co drodzy samotnicy.Co planujecie robić w WaleNtynki poza tłuczeniem głową w ścianki akwarium?
TedBundy pisze:oj taaak, Cubasa:D nie trybi tak jak
cubasa pisze:dobrze się dobraliście Ted, a moze sumienie leciutko Cię ruszy; widząc zakochane parki z sercami (jakies lizaki czy cuś ) i nie poskąpisz tego zaszczytu swojej wybrance
gracja pisze:hehehe, to moja fucha z innego topicu , tyle, że ja przy stolikach Cubasa, Ty to masz głowę do interesów
TedBundy pisze:8 marca
Someone pisze:Wypadamy z kumplami do baru nap... się nieprzeciętnie
Olivia pisze:Tak jest z rocznicami, nie powinniśmy świętować roku, dwóch, trzech, a każdy dzień, minutę, godzinę, sekundę bycia razem.
mrt pisze:Może z okazji tych Walentynek puszczą jakieś śliczne, cukierkowe romantyczne komedie w tv
TFA pisze:no szczegolnie te amerykanskie, gdzie film zaczyna sie od rozowych napisow, a akcja filmu to chlopcy z druzyny baseballowej w kurteczkach z napisem 69 albo 33 i glupie tlenione blondyneczki w rozowych minioweczkach i kozaczkach z futerkiem, oraz pryszczaci frajerzy w okularach zakochani w laseczkach chlopcow z druzyny uwielbiam te komedie.
Andrew pisze:Tak??? a kazde zarobione pieniadze odrazu wydawać np. na wczasy w turcji itp. bo nigdy nie wiadomo czy jutro nadejdzie
Andrew pisze:itd. zycie ... to nie jest bajka ! i aby sie nie stało mdłe ! trzeba szczesciem dozować !
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 301 gości