Czy kocha???
Moderator: modTeam
-
- Weteran
- Weteran
agna 24 pisze:ale to jest komentarz do slowa "kocham" i ogolnie do milosci i uwarzam ze jest na miejscu
no kazdy ma swoje zdanie, ja takich banalow czytac nie lubie

gargando - spokojnie, poczekaj, za niedugo bedziesz wiedzial. Postaw sie na jej miejscu, tez potzrebowalbys troche czasu dla siebie.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ForsakenXL
- Maniak
Mia pisze:gargando pisze:no moze z 11 godzin
spokojniezobaczysz jak bedzie sie zachowywala przy nastepnym spotkaniu. i nie stresuj sie!
Dokładnie. Zachowuj się tak, zeby nie miała ani przez chwilę wątpliwości co do szczerości Twojego wyznania. Tak po prostu ją kochaj, jak gdyby nigdy nic <mruga>
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
- pszczółka maja
- Entuzjasta

Nie Trać Czasu Z Kimś Kto Nie Ma Go, Aby Spędzać Go Z Tobą...
gargando pisze::(:(:(:( no cholera...dalem po jajach teraz:/ niewytrzymalem i zaoroponowalem jej zebysmy zostali kumplami....
to zes wypalil! przeciez ja kochasz
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
gargando pisze:Mia, ja sam siebie nierozumiem....teraz dotarlo do mnie co ja glupiego zrobilem:((:(:(:(... czlowiek uczy suie na bledach niestety:/....teraz to sie dopiero czuje..do du**... no co za niedziela:(
ech...no wlasnie, tak myslalam. spokojnie, jak ona dalej chce byc Twoja dziewczyna to wszystko sie ulozy. Tylko sie tak nie denerwuj tak. Pogadacie na spokojnie, bez emocji i wszystko bedzie ok
- blacknessie
- Pasjonat
gargando, jeśli żałujesz to odwołaj to po prostu... Przecież jak dziewczyna chce być z Tobą to nie musi od razu deklarować wielkiego uczucia, może potrzebuje TWOJEJ bliskości, ciepła, po prostu bycia razem... a pewność przyjdzie z czasem. Z Twoich wypowiedzi wynika, że między Wami było wszystko ok, więc po co to kończyć?
Leć do Niej chłopie i odkręć sytuację, bo szkoda
Leć do Niej chłopie i odkręć sytuację, bo szkoda

"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."
- pszczółka maja
- Entuzjasta
- Entuzjasta
no to poczekaj może dziewczyna jest zszokowana takim obiegiem sprawy bo najpierw mowisz, ze ja kochasz potem ze chcesz zebyscie byli kumplami a teraz znow wyznajesz milosc. niech sie zastanowi i ja mysle ze na pewno ci odpisze. wkoncu postawiles sprawe jasno wiec daj jej czas zastanowi sie i bedziesz wiedzial na czym stoisz
- blacknessie
- Pasjonat