Jak ją "wyłowić" z tłumu ;]

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
mrTea
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: mrTea » 21 sty 2006, 17:17

Golem pisze:Jak sie zachowujecie w takiej sytuacji Panowie

Nie należy całkowicie olewać reszty dziewczyn / kobiet – to się tyczy zarówno tego pytania jak i głównego tematu.

Przerobiłem parę takich sytuacji i większość zakończyła się dla mnie pomyślnie <diabel> . A jak to robiłem....

Przede wszystkim trzeba zaintrygować słuchaczki. Rzuć temat, którego by się nie spodziewały po:
moon pisze:byle chłystka(u) którego moze tylko na oczy pare razy widziałam(y)

W takiej sytuacji podstawa to ciekawy temat i intrygujące odpowiedzi. Wtedy dziewczyny zapomną, że się ktoś ich czepia i zaczną zupełnie inaczej na Ciebie patrzeć. Proponuje na początku prowadzić dyskusję ze wszystkimi. Jak już się poczujesz pewnie (a one będą zaaferowane rozmową) wystarczy odpowiednio spojrzeć w oczy tej, na której Ci zależy. Wg mnie jedno spojrzenie i jest Twoja.... to znaczy po zakończeniu dyskusji będzie chciała się z Tobą spotkać na osobności. Przynajmniej ja tak robiłem jak byłem w liceum i były to całkiem ciekawe sytuacje <diabel>
żyj teraźniejszością, dzień wczorajszy przeminął, jutrzejszy może nigdy nie nadejść...

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”