saint pisze:A tak cie zapytam teraz jesli za 10 lat poznasz kobiete ktora bedzie miala 28 to tez bedzie cos cie strzelac jak pomyslisz ze nie jednemu loda robila ? ostry przyklad ale wywolany tym co piszesz
No moze i tak ale wiesz jakby mi powiedzilaa ze robila loda 20 goscoiom w ciagu miesiaca i uwaza ze tak sie z nimi bawila bo ich pozniej olewala dajac im nadzije to uzal bym to za kurestwo brzydko nazywajac. Takze troche zly przyklad bo tu sie tak calowala z tyloma gosciami staram sie zapomniec o tym ale jakos nie potrafie i walsnie w tym sens czy lepiej by bylo zapomniec wyjasniajac cala sytuacje czy probowac zapomniec narazie sprobuje sobie sam z tym poradzic i nie gadac juz o tym ale dalej mnie to gryzie.
robinho pisze:to zalezy od układu.
Przede wszystkim od tego czy w grupie istnieje cos takiego jak : "koleżeński seks". Wtedy bym sie bał.
Czegosc takeigo nei ma w tej grupie ale sie boje ze jak go nadal kocha i bede sie tak czesto spotykac to znowu cos sie zacznie i nie wiem co z tego wyjdzie. Wiem ze nie moge z tym nic zrobic i nawet powinno sie tak stac bo sie okaze ze mnie nie kochala ale nie wiem porpostu czy przesadzam czy jak mnie kocha to jzu sie jej nie odwroci i juz calkiem mi odwalilo i przesadzam przez moja chora zazdrosc czy tak moze sie stac.