Gadu-Gadu? (GG :)) )
Moderator: modTeam
Haro pisze:Nienawidze pedofilii i gwalcicieli. Dzieki mnie i mojemu kumplowi policja dorwala 5 pedofilii z Onetu, ktorych krecily zabawy przed kamerka i umawianie na "spotkania" z dziewczynkami. Zaden normalny 26-letni mezczyzna nie siedzi na GG i nie rozmawia o seksie z nieletnimi. Ma w tym jakis cel. Albo szarpie skore, albo... Nie, na bank szarpie skore
pewnie bo jak juz pisalem to zbyt duzo ruznica jak na ten wiek i jak powiedziales taki debil
Haro pisze:szarpie skore
Myślę że są różne typy na tym świecie, i trudno cokoliwek jednoznacznei powiedzieć, ale chyba zgodzisz się że sytuacja nie jest typowa już od początku.
Myśle że skoro masz 16 lat, to jesteś osobą ufną (nawet jeśli wydaje się lub masz przekonanie że jest inaczej) w związku z tym łatwo Cię zranić.
Jeśli chodzi o typa, to może i jest ok, ale moim zdaniem "coś w nim siedzi", zwłaszcza jeśli będzie wydawał sie Tobie nieskazitelny jak łza.
Myśle że skoro masz 16 lat, to jesteś osobą ufną (nawet jeśli wydaje się lub masz przekonanie że jest inaczej) w związku z tym łatwo Cię zranić.
Jeśli chodzi o typa, to może i jest ok, ale moim zdaniem "coś w nim siedzi", zwłaszcza jeśli będzie wydawał sie Tobie nieskazitelny jak łza.
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
- Wstreciucha
- Weteran