TedBundy pisze:może dziwny jestem
moze

Moderator: modTeam
cubasa pisze:TedBundy pisze:Idąc Twym torem argumentacji, w wieku 16 lat powinienem posuwać wszystko, co mi w ręce wpadło...jakoś tego nie robiłem - może dziwny jestem, hehe
Może dlatego jeszcze nie znalazłeś swej oblubienicy?
(notabene - ja tez nie)
moon pisze:2)Nie jesteś suką. Powoli odkrywasz swoje ciało, męskie ciała itd. to normalne kiedy sie wchodzi w wiek dojżaewania - pierwsze burze hormonalne powolutku zainteresowanie płcią przeciwną itd.
Któregoś dnia Ci przejdzie i nauczysz się na swoich błędach. Póki co zdobywaj doświadczenia.
TedBundy pisze:a nie myślą organami płciowymi.
Yasmine pisze:po prostu nie dojrzalas do zwiazku Usmiech pelna gemba.
moon pisze:Nie wiesz co to znaczy dojrzewac psychicznie i fizycznie?Tak to sie dzieje w wieku nastu lat. I tak wtedy odkrywa sie swoje ciała i tożsamośc sexualną.
mrt pisze:Zanim to nastąpi, przynajmniej jeden wrak psychiczny z faceta za sobą zostawią.
mrt pisze:Nic nie zrobi. Pozostaje życzyć, żeby facet wcześniej kopnął ją w tyłek, jeśli zdrowie psychiczne mu miłe.
mrt pisze:Dla pocieszenia: jak w końcu usiądzie na tyłku z jednym facetem, to on będzie miał skarb w łóżku. A w końću usiądzie.
mrt pisze:Nie będzie miała kręgosłupa w wieku 16 lat, jak ma kurewska naturę.
mrt pisze:jak w końcu usiądzie na tyłku z jednym facetem, to on będzie miał skarb w łóżku.
Mysiorek pisze:I długo go nie będzie mieć. k***ą nikt się nie rodzi. k***ą się staje!
Andrew pisze:Rany dziewczyna ma lat 16 ! wiec czego oczekujecie od niejniech szaleje , niech sie bawi ! jak ktoś taki głupi i mysli ze to ostatnia jego dziewczyna , to jego problem ! Ja tu widze normalne zachowanie młodej dziewczyny ! dziewczyny z temperamentem ! <browar>
Adamo pisze:Czegoś tu nie rozumiem skoro juz cie nie zadowala , nie odczuwasz przyjemnosci z jego poc i piescz TO NA PIERONA Z NIM JESTES?
Ludzie, bez przesady. NIe mówcie że bzykanie się na lewo i prawo to w wieku 16 lat jest normalne. Naturalne w tym wieku jest zainteresowanie sexem (teroretyczne). Jesli juz to niech będzie to jeden partner, a nie całe stado. Czlowiek ma 16 lat i czuje sie dorosły i mysli że jest cool bo przespał sie z pół miastem. Jak patrze jak niektóre "dzieci" tu sie wypowiadają to aż wlosy na glowie stają dęba.to naturalne, ze w Twoim wieku potrzebujesz sprawdzac czy dzialasz n a facetow, szukasz nowych doznan
npr pisze:Ludzie, bez przesady. NIe mówcie że bzykanie się na lewo i prawo to w wieku 16 lat jest normalne. Naturalne w tym wieku jest zainteresowanie sexem (teroretyczne).
w życiu bym się nie domyślił. Może jakoś nardziej to sygnalizuj.to byla ironia
npr pisze:Ludzie, bez przesady. NIe mówcie że bzykanie się na lewo i prawo to w wieku 16 lat jest normalne. Naturalne w tym wieku jest zainteresowanie sexem (teroretyczne). Jesli juz to niech będzie to jeden partner, a nie całe stado. Czlowiek ma 16 lat i czuje sie dorosły i mysli że jest cool bo przespał sie z pół miastem. Jak patrze jak niektóre "dzieci" tu sie wypowiadają to aż wlosy na glowie stają dęba.to naturalne, ze w Twoim wieku potrzebujesz sprawdzac czy dzialasz n a facetow, szukasz nowych doznan
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 315 gości