Co robic???

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Klepass
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Klepass » 09 paź 2005, 20:42

Mam jeszcze takie pytanie........moze glupie ale warto sie zapytac mam jej pwoedziec ze ja Kocham czy ze mi sie podoba.???Jesli nawet powiem ze mi sie podoba to co jeszcze mam mowic?? tylko to wystarczy czy jeszcze cos dodac

[ Dodano: 2005-10-09, 20:47 ]
A no i chcialem dodac ze ona powiedziala mi niedawno ze woli jak jej ktos wprost mowi co do niej czuje a nie przed nia wszystko ukrywa....czyzby chciala mnie nakolnic do tego zebym jej wszystko wyznal??
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 paź 2005, 21:36

Nie mów,że ją kochasz dziecino bo bys ja okłamał.
Nie sil sie na jakies patetyczne i wielkie deklaracje dozgonnych uczuć. Mów o tym co czujesz w tej chwili.
Powiedz,że jest bardzo ładna, ma ciekawąosobowość, chciałbys ją lepiej poznac itp itd.
Awatar użytkownika
Edytka:)
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Edytka:) » 10 paź 2005, 08:21

Klepass pisze:moze glupie ale warto sie zapytac mam jej pwoedziec ze ja Kocham czy ze mi sie podoba.???

A kochasz ja?? <pijak>
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu :]"
Awatar użytkownika
Natalia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Natalia » 10 paź 2005, 15:10

Powiedz jej to jak najszybciej ....nie zwlekaj!!!!!!!!
powodzenia:))
Czasem miłość bywa milczącym wyrzeczeniem[...] lecz bez miłości nie można żyć .
Klepass
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Klepass » 10 paź 2005, 16:49

Dzisiaj w szkole spotkała mnie ciekawa sytuacja przechodzilem kolo mojej wybranki a ona akurat siedziala z kolezankami....... i kiedy kolo nich przeszedlem uszlyszalem taki Tekst do mojej wybranki"Twój men idzie" a ona powiedziala "no wez (i zasmiala sie) Tylko nie wiem czy to z jej storny byla drwina ze mnie czy takie speszenie!!??No wypowiedzice sie na ten temat bo zamierzam jej jutro wszystko wyznac
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 paź 2005, 20:30

Jak dzieci w przedszkolu...

Moze poczekaj jeszcze te pare lat i ona i Ty chociaz podrośniecie? <pijak>
Klepass
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Klepass » 10 paź 2005, 20:45

Moon sluchaj to nie znaczy ze jak Ty jestes tak bardzo doswiadczona to ja tez taki musze byc!!!po to jest to forum zeby sie pytac!!wiec jak masz tutaj takie teksty wpierdalac to lepiej nie wypowiadaj sie na tym Temacie!!
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 paź 2005, 20:52

Bo cio dziecino?Nóżką potupiesz jeszcze.

Daj spokój chyba sam widzisz,ze musisz iśc i sprawę załatwić?censored widadomo co tej dziewczynce po główce chodzi. Jak Ci zalezy to rusz dupę i sie dowiedz!
Klepass
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Klepass » 10 paź 2005, 21:02

dobra sorry troche mnie poniosło....ale chyba sama wiesz jak to jest jak ktos sie komus podoba:D
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 10 paź 2005, 22:41

Klepass pisze:a ona akurat siedziala z kolezankami....... i kiedy kolo nich przeszedlem uszlyszalem taki Tekst do mojej wybranki"Twój men idzie" a ona powiedziala "no wez (i zasmiala sie)

<hahaha>

moon pisze:Jak dzieci w przedszkolu...

dokladnie <pijak>
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 10 paź 2005, 23:04

moon pisze:Bo cio dziecino?

Troszke sie robisz Moon nudnawa z ta odzywka ;)
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 10 paź 2005, 23:09

powiedzila tak bo faktycznie jest zainteresowana Twpja osoba.....a zeby przy kolezankach glupio nie wypasc udaje ze wcale tak nie jest.....tak robia mlodziutkie i glupiutkie dziewczyny ktore prawdopodobnie do rosly jeszcze do zwiazku.....ale moze warto sprobowac, a noż to Ty ja jakos doswiadczysz!!

[ Dodano: 2005-10-10, 23:10 ]
mialo byc nie dorosly <banan>
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 paź 2005, 23:52

charlie81 pisze:Troszke sie robisz Moon nudnawa z ta odzywka

Spoko ;) Niedługo mi przejdzie i zacznie się jakś inna :DDD
Klepass
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Klepass » 11 paź 2005, 16:46

Chcecie wiedzec jak mi poszło???a wiec mowie poszło mi zajebiscie pogadalismy sobie i w ogóle jest spox!!Dzieki wam wszystkim za rady....macie u mnie piwko

[ Dodano: 2005-10-11, 17:11 ]
Echh a jednak sie mylilem ......wiedzialem ze co mlode to glupie....i wcale jej sie nie podobalem i nie podobam:/

[ Dodano: 2005-10-12, 15:33 ]
Kurde ja juz sam nie wiem co mam o tym myslec....na kazdej lekcji sie na mnie patrzy tak jakbym jej kanpake obiecal doslownie na kazdej lekcji jaka tylko jest....boszee ja nie wiem co robic!!To wszystko jest takie censored!!
dziku90
Początkujący
Początkujący
kurde no jak zagadac na poczatek ? ....

Postautor: dziku90 » 28 paź 2005, 19:27

Mam taki problemos.... :/ bo przyszla taka fajna laska do mojego gima ... no i nie wiem co i jak zagadac na poczatek... no nie podejde do neij czesc jestem dziku jak sie masz cos zeby bylo tak smiesznie... pomozcie bo wsyzcy do neij maja a ja ?? :P thx
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 28 paź 2005, 19:41

Musisz zrobić "rozpoznanie terenu" - jak przed bitwą ;) Wyczuj/dowiedz się, co lubi, co ją kręci - filmy(gatunek)/muza/książki/imprezy/lalki barbie/kiszenie kapusty, hehe. To kretyńskie przykłady, a poważnie - to warto się dowiedzieć o to, co lubi i na początku zbliżyć do niej, zakumplować - nie planować od razu Bóg wie czego. Sprzedaj jej jakąś ciekawą historyjką z życia, pogadaj na przerwie o pierdołach etc. - bądź naturalny a nie rozdygotany jak przed egzekucją:) Na luzie do tego podejdź, bez stresu:)
CYA!!!
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
dziku90
Początkujący
Początkujący
Postautor: dziku90 » 28 paź 2005, 19:57

no wiem wlasnie no ale jak zaczac wlasnie pozniej jak sie rozgadam to juz .... ale jak zaczac .. w tej formie siema i co dalej tak jak np. bym znia gadal na gg ... siema i co pisac jetsem dziku.. co porabiasz to oczywiscie bezsens cos wlasnie smiesznego mozna zna ktos jakas fajna gatke na poczatek znajomosci ;)
osek
Bywalec
Bywalec
Postautor: osek » 28 paź 2005, 20:48

Witam. Kiedyś na pięknym umyśle był txt /nie pamiętam dokładnie/> i tak wynikiem tej znajomości będzie sex więc dlaczego nie mielibyśmy od tego zacząć > <banan> Albo coś w stylu >dajesz od razu ciała czy trzeba z tobą chodzić <banan> > Eh filmy piękna rzecz :D
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 28 paź 2005, 20:51

Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 28 paź 2005, 21:09

dziku90 pisze:co pisac jetsem dziku.. co porabiasz to oczywiscie bezsens

Nie widze w tym nic smiesznego. ja nie zaczynam rozmowy od "czesc , co u Ciebie" <chory>
dziku90 pisze:cos wlasnie smiesznego mozna zna ktos jakas fajna gatke na poczatek znajomosci

Facet ktory sili sie na cos smiesznego w celu poderwania kobiety sam staje sie smieszny. Tracisz tym swoja naturalnosc <chory> Poczytaj forum, przypatrz sie mezczyznom w jaki sposob sie wypowiadaja, przejrzyj tematy dotyczace tego co kreci kobiety, a zaraz zostaniesz oswiecony <aniolek2>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 28 paź 2005, 21:27

Scalone. Dzięki Kubuś <browar>
KOCHAJ...i rób co chcesz!

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”