zapominanie
Moderator: modTeam
Widzisz Spinka, moim zadniem to jest bardzo szlachetne i dojrzale, bo jak sie kogos kocha to zyczy mu sie jak najlepiej i chce sie zeby ta osoba byla jak najszczesliwsza, a skoro ta osoba nie chce i nie potrafi byc szczesliwa z nami, tylko z kims innym to musimy sie z tym pogodzic, a nawet powiem wiecej, cieszyc sie z tego, dlatego takie uczucie jak zazdrosc i egoizm (bo tak wtedy jest gdy blagamy utracona milosc o powrot na rzecz ulzenia samemu sobie) nie powinna miec miejsca. fakt jest to smutne i przykre ale prawdziwe. Sam teraz z tym walcze.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

moon pisze:Alez przeciwnie!Zmienia się!Ewoluuje tak jak i my! Ale nie znika. To co np Zeentra opisała jak dla mnie to nie miłośc.
Cos mi się zdaje ze gdaieś to słyszałem, Bbynajmniej tak na mnie zadziałało ze pamietam do dziś
<browar> <aniolek2>
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
TakaOna pisze:mieliscie takie chwile w życiu że nie mogliscie sie pogodzić z tym, że osoba którą kochacie nigdy nie bedzie wasza? Jesli tak to jak długo i w jaki sposob o niej zapominaliscie?
Trawało to 2 lata , .... zawsze gdzieś to uczucie pozostaje głeboko
w serduchu ...Ehh ta miłość .
Czasem miłość bywa milczącym wyrzeczeniem[...] lecz bez miłości nie można żyć .
Jareczek pisze:Moja kocina Usmiechnij sie! miala ze mna jak w niebie(no prawie:>), nastepna moze tylko robic laske :F
też tak myśle bez kitu.... browar za mądre słowa ziomek......
i te słowa powinny odniesc podobny skutek jak podpis Mava ...zobaczymy czy tak sie stanie ! <browar>
mysle ze nie <aniolek2>
dla autora tego cytatu / teraz wiesz dlaczego Cie zostawiła
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
ernest pisze:Juz wiem teraz skąd biorą sie faceci bez szacunku do kobiet. Bo zostali rozdeptani przez miłośc jak gówno na chodniku. Bylebym sie takim nie stał ...
LOOOOL pierdolnij sie w beret i zobacz czy zyjesz
Kto powiedzial ze ja kobiet nie szanuje?
To co mam w podpisie nie swiadczy o tym ani troche, ale se uwazaj jak chcesz
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
coz mnie tez to spotkalo ... porzucila mnie dziewczyna ktora jak mi sie wydawalo bardzo kochalem.....ale jak sie okazalo to ona nie warta tego byla...i przypadkiem spotkalem potem jedna dizewczyne z ktora jestem i naprawde kocham i ona mnie tez.....i w ogóle jest wszystko pieknie
DD a zeby wiecej mowic to nowy topic by sie przydal bo nie tu miejsce na to.... i w ogóle to dluga historia
PPhttp://agnieszka.com.pl/forum_php/ima ... aniol2.gif
Aniolek
Aniolek
Zycie to ostry miecz na ktorym Bog napisal <walcz... kochaj.... cierp>!!!
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”