kiedy pytać o chodzenie?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Michalos
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Michalos » 18 wrz 2005, 22:03

a ja to zrobiłem przed moją klatką bo mi się śpieszyło;/ hehe zapytałem czy chce zemną być powiedziała tak i tyle a tak po zatem to miną rok o tego jak się poznaliśmy a podobny post był ze 2 miechy temu i tez miale taki problem a wasze zbijanie się z tego tematu świadczy o braku kultury panowie ale to nie mój problem tylko waszych dziewczyn które mają takich niekulturalnych chłopaków oczywiście jeśli macie dziewczyny ale macie pewnie co?? 8)
PaUlInKo KoChAm CiE :*
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2005, 22:10 przez Michalos, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 18 wrz 2005, 22:06

Michalos pisze:hehe zapytałem czy chce zemną być powiedział tak i tyle

Czyli jesteś homo? ;) :D <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Michalos
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Michalos » 18 wrz 2005, 22:12

hehehehehe masz mnie kurcze a i jestem heteroseksualny
joep
Bywalec
Bywalec
Postautor: joep » 19 wrz 2005, 11:33

dzięki generalnie;-)
ona mówiła kiedyś takie coś - mam dla ciebe pytanie, ale jeszcze go nie zadam; pewnie za wcześnie; znam na nie odpowiedź; itp. więc...
Awatar użytkownika
karmen
Maniak
Maniak
Postautor: karmen » 19 wrz 2005, 12:52

Imperator pisze:A ja zrobiłem tak:
Siedzieliśmy przy stoliku w jakiejś knajpie, popijaliśmy se chyba herbatę, albo coś innego... Ręce były na stole... W pewnym momencie po prostu złapałem ją za rękę, pogładziłem po niej, po czym popatrzyłem się i powoli zbliżyłem swoją głowę do jej... to był też pierwszy głębszy pocałunek. Z knajpy wyszliśmy już trzymając się za ręce... :) <banan>

ehhh miałam kiedys taką samą sytuacje... to było bardzo piekne i wspanaile uczucie... początek był suuuper nistety koniec bardzo okropny (nie chodziło w tym tylko oto ze zakonczylismy znajomość)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”