Jak to ze mną jest

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 16 wrz 2005, 20:40

TedBundy pisze:chcecie, by wasz "wymarzony ideał" był często kawałem chama i cynicznego censored, który się wydrze, porządzi i klnie. Z drugiej żeby był słodki, kochany i do przytulania. Ale tacy ludzie nie istnieją...

Sporo dziewczyn tutaj jest szczesliwie zakochanych, wiec jednak jakos sie da ;) Ktoras z nich ladnie ostatnio stwierdzila, ze facet musi okazac kobiecie pozadanie-byc moze tu lezy problem? Moze za bardzo sie skupiasz na ukazaniu intelektualnej strony swojej osobowosci, a zapominasz o tak przyziemnej sprawie? :) ...albo w druga strone moze przegiecie jest i przerazasz je... :)
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 16 wrz 2005, 20:44

TedBundy pisze:to musi mieć naprawdę mocną psychę

ło... to ja mam na prawde mocna widac ;) Nie na darmo byłem w budowlance ;]

Mona pisze:Panowie - co Wy się tak spieszycie

Jak to gdzie... Do domu do żony dzieci itd... <aniolek2>
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 16 wrz 2005, 20:47

TedBundy pisze:To jednak pewien paradoks, drogie Panie.. z jednej strony chcecie, by wasz "wymarzony ideał" był często kawałem chama i cynicznego censored, który się wydrze, porządzi i klnie.

I pierze mnie po dupce <zawstydzony> <zawstydzony> <zawstydzony> no co ja moge ze lubie na ostro :D:D:D
TedBundy pisze:Paradoksem paradoksów jest fakt, że żadnego problemu nie stanowi dla mnie wzięcie nr. tel. od nieznajomej ( a interesującej) dziewczyny (np. na imprezie czy nawet na ulicy - ostatnio taki motyw zrobiłem) - ale rozwinięcie tego w coś pięknego. Sam się zastanawiam, jak to naprawić. 3majcie sie!

Cztery lata minely jak zakochalam sie ponownie, jestem w drugim powaznym zwiazku i czuje ze to TEN <Ok> ,a w miedzy czasie cztery lata z roznymi facetami, jak to mowisz "nie rozwinelo sie nic pieknego". <nie wiem>
Pozdrawiam
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 16 wrz 2005, 21:12

TedBundy pisze: jednej strony chcecie, by wasz "wymarzony ideał" był często kawałem chama i cynicznego censored, który się wydrze, porządzi i klnie. Z drugiej żeby był słodki, kochany i do przytulania. Ale tacy ludzie nie istnieją...

Istnieja ;). Kobieta ma pelno sprzecznosci w sobie.
Widzisz moj podpis - to taki maly przyklad ;).
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 16 wrz 2005, 21:26

Yasmine, zarzuciłaś mi operowanie stereotypami,a sama stereotpy powielasz. "Kobieta jest pełna sprzeczności" - nie wydaje mi się, że KAŻDA i ZAWSZE. Pełnia sprzeczności, dwie osobowości,wybacz, ale to mi się z rozdwojeniem osobowości i schizofrenią kojarzy.:) Facet ma psychikę prostą, trzeba mu prosto z mostu powiedzieć, co i jak :)
GNRose-nie wydaje mi się, bym "zamęczył" którąkolwiek swą tzw "intelektualną stroną" (wybacz, ale nie kumam za bardzo, do czego pijesz). Poza tym warto dodać jeszcze jedną rzecz. Musiałbym upaść mocno na głowę, by na pierwszym czy drugim spotkaniu okazywać pożadanie..miłe gesty, zainteresowanie , szczerość -tak, ale nikt normalny i w miarę kulturalny nie będzie od razu startować z łapami, choćby bardzo chciał:).. Te dziewczyny, z którymi nawiązywałem znajomości, nie podpadały pod kategorię ani jednorazowych, ani głupich, ale nic z tego nie wychodziło. Wpieprzające to strasznie, nie powiem, ale cóż można zrobić..
Nasuwa mi się taka przewrotna i złośliwa myśl- ubieram się skromnie (nie mam zbyt wiele forsy i sporo wydatków); bardzo lubię sportowe marynarki do dżinsów nosic, ale w najbliższym czasie (1 mc albo 2) wpadnie mi w ręce naprawdę spora gotówka (wygrana sprawa w sądzie). hehe, nie wiem, nie wiem, ale gdy starałem sie kogoś poderwać, chciałem by ktoś był ze mną ze względu na mnie - to jaki jestem, co sobą reprezentuję itd.
Ale z chęcią, choćby z czystej złośliwości, dla sportu, poświęcę trochę pieniążków na tzw. kozactwo:) Tak z czystej ciekawości, by stwierdzić empirycznie, że czyjaś kasa rzeczywiście zmienia postrzeganie tej osoby... która tą kaskę ma
papatki!
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 16 wrz 2005, 21:32

TedBundy pisze:a sama stereotpy powielasz. "Kobieta jest pełna sprzeczności" - nie wydaje mi się, że KAŻDA i ZAWSZE. Pełnia sprzeczności, dwie osobowości,wybacz, ale to mi się z rozdwojeniem osobowości i schizofrenią kojarzy.

Jestem kobieta i jako przedstawiciel swojej plci, moge takie cos z pelna odpowiedzialnoscia wyrazic. Zreszta nie tylko ja. Wiele kobiet tak ma. Rozdwojenie jazni...nieee. Chodzilo mi o to,ze kobieta potrzebuje faceta ktory potrafi doprowadzic do porzadku, krzyknac, przeklnac, rownoczesnie facet ten ma byc opiekunczy i kochajacy.
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 16 wrz 2005, 21:32

TedBundy pisze:GNRose-nie wydaje mi się, bym "zamęczył" którąkolwiek swą tzw "intelektualną stroną" (wybacz, ale nie kumam za bardzo, do czego pijesz). Poza tym warto dodać jeszcze jedną rzecz. Musiałbym upaść mocno na głowę, by na pierwszym czy drugim spotkaniu okazywać pożadanie..miłe gesty, zainteresowanie , szczerość -tak, ale nikt normalny i w miarę kulturalny nie będzie od razu startować z łapami, choćby bardzo chciał..

Echhhh, po pierwsze do niczego nie pije, tylko staram sie pomoc Ci jakos...
Po drugie, jesli Ty pod haslem "okazywanie pozadania" rozumiesz "startowanie z lapami", no to sorry, ale w najblizszych sukcesow Ci nie wroze, przynajmniej w odniesieniu do takich kobiet, jakie Cie interesuja... To jest wszystko bardzo subtelne i czesto wystarczy jakies spojrzenie czy gest, czy slowko jedno, zeby bylo wszystko jasne-wlasnie na tym to polega...
Po trzecie, zwroc uwage, ze to okazywanie pozadania nie jest jakims moim wymyslem z ksiezyca, tylko same KOBIETY to powiedzialy-czego wiecej chcesz? ...moze to da Ci choc troche do myslenia...
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 16 wrz 2005, 21:49

TedBundy pisze:Pełnia sprzeczności, dwie osobowości,wybacz, ale to mi się z rozdwojeniem osobowości i schizofrenią kojarzy.usmiech

Własnie to jest ciekawe w kobietach. Gdyby były proste jak my faceci to były by po prostu... jak my faceci. Czyl świat byłby nudny.
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 16 wrz 2005, 22:12

mariusz pisze:Własnie to jest ciekawe w kobietach. Gdyby były proste jak my faceci to były by po prostu... jak my faceci. Czyl świat byłby nudny.

Ot, i prawda! <brawo1>

Przestańcie się w końcu zamartwiać Panowie.
Działać, polować, a nie lać łzy na sobą - ta taka, a ta siaka, a tamta byle jaka :D
Co to, sklep z warzywami? :D

Nie siedzieć na forum :D , tylko szukać JEJ!

Sio!
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 16 wrz 2005, 22:15

Mona pisze:Nie siedzieć na forum , tylko szukać JEJ!

Sio!

No przecie im to mowię :P
Mariusz pisze:Czyl świat byłby nudny.

Mariusz, w pierwszej chwili zamiast literki 'n' przeczytalem 'c' :D
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 16 wrz 2005, 22:19

Nudny nudny ;)
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 16 wrz 2005, 22:25

"Słówko, spojrzenie czy gest" jako okazywanie pożądania..toteż zawsze staram się okazać me zainteresowanie w subtelny sposób! to jest normalne dla mnie i tyle. Nawet nie o to chodzi. Chodzi głównie o to, że mnie powoli już cholera bierze.. wszystko od życia musiałem wyszarpać pazurami, nie dostałem nic z góry. Zacząłem od zera.. Dlatego smutno mi i przykro czasem (chociaż na zewnątrz nikt tego nie widzi, gdyż zawsze staram się być uśmiechnięty i dusić problemy w sobie) Zresztą, kogo one tak naprawdę obchodzą? Przyjaciół nie mam (nikogo bym tak nie nazwał; Bonaparte powiedział kiedyś "Przyjaźń nie istnieje. Pojawia się wtedy, gdy jest powodzenie), sporo znajomych, kilku bardzo dobrych,ale co mi po tym? Fajnie byłoby obdarzyć kogoś wartościowego uczuciem, którym z chęcia bym się podzielił, ale idzie jak po grudzie.. Cóż, mam tylko wielką nadzieję, że taki stan długo nie potrwa, bo strasznie wyniszcza psychikę. Z czasem te pozytywne uczucia mogą wyparować, albo jeszcze gorzej - przekształcą się w coś o wiele gorszego -równie mocne emocje jak miłość - czyli złość, gniew i nienawiść. Po prostu czasami nie mam już siły iść sam przez życie.. Urlopy, wypady, kino - wszędzie samemu (najczęściej). Ale tak to bywa czasem, życie nie jest sprawiedliwe, nieprawdaż? jeszcze powalczę o szczeście, pytanie tylko ile jeszcze wytrzymam. Choc sie staram, to z kamienia nie jestem i wszystko może w końcu pieprznąć..

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 16 wrz 2005, 22:38

Może się mylę, ale...
Szukasz w złej kategorii wiekowej, kobiet.
Poszukaj sobie (na początek) minimum 30-ki.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 16 wrz 2005, 22:39

Ted, pamiętaj - życie zaczyna się po 30stce :D
Wyluzuj - masz jeszcze czas.

Z drugiej strony - oczywiście rozumiem Ciebie, bo każdy chce mieć kogoś, do kogo mógłby przytulić się. Samotność, to najgorsze uczucie.

TedBundy pisze:Choc sie staram, to z kamienia nie jestem i wszystko może w końcu pieprznąć..

Wytrzymasz :)

EDIT - Mysior, myślałam o tym samym i powtórzę za Tobą - Ted poszukaj kobiety o kilka lat starszej od siebie :)
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 16 wrz 2005, 23:38

Jakoś to dla mnie troszeczkę zbyt wyrachowane, by szukać miłości wg kategorii wiekowej. To w końcu nie boks zawodowy, tu kategoria nie ma nic do rzeczy:). To impuls, jak uderzenie pioruna. Poza tym, ciekawe, czyżby zaufanie, szczerość, uczucie pojawiało się u kobiet od określonego wieku? Wybaczcie, ale to dla mnie brednia totalna. Widzę wokół siebie masę przykładów (równolatków lub ludków młodszych ode mnie), że tak nie jest.. Wszystko zależy od człowieka, z którym chcemy się związać; od jego hierarchii wartości i tego, co uważa on za ważne. Poza tym brzydką sugestią mi tu pachnie..:) Wiek się zwiększa, zegar biologiczny tyka i wymagania kobietom spadają dot. ich partnerów?? Oj, nieładna, nieładna sugestia :)

Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 16 wrz 2005, 23:53

TedBundy pisze:brzydką sugestią mi tu pachnie.. Wiek się zwiększa, zegar biologiczny tyka i wymagania kobietom spadają dot. ich partnerów?? Oj, nieładna, nieładna sugestia

Nie chcialbym sie wypowiadac za Mysiora i Mone, ale chyba zle ich zrozumiales. Moim zdaniem wraz z wiekiem nie spadaja kobietom wymagania (wrecz przeciwnie)-zmieniaja sie po prostu w taki sposob, ze kobieta szuka bardziej dojrzalego faceta mogacego jej zaoferowac mniej wiecej to, co Ty zaoferowac chcesz (a przynajmniej w wiekszym st., niz mlode laski).
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 17 wrz 2005, 00:09

Zaraz, zaraz.. I znów zaczynamy uogólniać? Czy wiek kobiety poniżej np 25 lat czyni ją od razu nieodpowiedzialną idiotką? Bo za cholerę nie wiem, o co Ci chodzi. Czy ja pragnę niemożliwego? Nie jestem pieprzonym wyjątkiem, znam sporo osób z podobnym problemem, które w epoce kiczu i plastiku czują się czasami jak by żyły na Alfa Centauri czy w innym Matrixie. Twierdzę (i upieram się przy tym:) ) że każda rozsądna kobieta ( i tu niezależnie od swojego wieku), szuka u partnera zrozumienia, czułości , akceptacji, szacunku dla siebie etc. A może głównie właśnie szacunku. Napiszę Wam, co szczególnie cenię u kobiety (niekoniecznie potencjalnej partnerki)
-inteligencja(najważniejsza wartość) - co za przyjemność być z głupszym od siebie:) najlepiej równym poziomem intelektualnym albo madrzejsza:)
-oczytanie, orientowanie się w świecie (nie chodzi by była absolwentką Mensy, lecz niech czyta coś poza katalogiem Oriflame i ulotkami reklamowymi) - takie to skomplikowane?
-miła, sympatyczna buzia i oczy (mówią,że są zwierciadłem duszy..jak dla mnie dużo w tym prawdy)
Wyglądu tu nie wpisałem...może to dziwne dla niektórych, ale z chęcią podzielę się taką motoryzacyjną analogią, którą bardzo lubię..
Włoskie auta-piękna linia, śliczny design, doskonałe kształty... a w środku? szkoda gadać..tragedia totalna... jak to się mówi potocznie: fiat i ford ch.. wort:)
a takie moje 20 letnie stare mitsubishi - stary dobry kanciak, za piękny nie jest...ale podzespoły, silnik.. bezawaryjność - absolutna ekstraklasa:)-jak to Japończyk:)
Mam nadzieję,że nikogo nie obraziło takie lekkie uprzedmiotowianie:)

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 17 wrz 2005, 00:16

GNRose pisze:Nie chcialbym sie wypowiadac za Mysiora i Mone, ale chyba zle ich zrozumiales.

Dobrze to ująłeś <browar>

TedBundy pisze:a takie moje 20 letnie stare mitsubishi - stary dobry kanciak, za piękny nie jest...ale podzespoły, silnik.. bezawaryjność - absolutna ekstraklasa:)-jak to Japończyk:)

Przejdź się wśród studentek wydziału filozofii. Może tam znajdziesz mentalną 30-tkę...
:D
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 17 wrz 2005, 00:22

TedBundy pisze: fiat i ford ch.. wort:)

Ejze, od forda to won <bicz1> ;) Ja znam lepsze: "nie kazda morda pasuje do forda" :P A co do mitsubishi, to pamietaj, ze z serwisem ciezko i czesci drogie ;)
edit:
Mysiorek pisze:Przejdź się wśród studentek wydziału filozofii. Może tam znajdziesz mentalną 30-tkę...

Hahaha, Ty to rowniez doskonale :DD <browar>
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 17 wrz 2005, 00:52

TedBundy pisze:Włoskie auta-piękna linia, śliczny design, doskonałe kształty... a w środku?

Kwestia gustu...
Alfa romeo 156 ładna linia, w środku tez przyjemne. Tak samo nowy fiat Croma. Ale totalnym syfem jest fiat coupe, punto, siena, palio, seicento, 126, brawa, bravo, marea, oraz alfy z seri 4. Nie mowiąc juz o lanciach... - totalnych porazkach motoryzacji.
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 17 wrz 2005, 00:55

mariusz pisze:TedBundy napisał/a:
Włoskie auta-piękna linia, śliczny design, doskonałe kształty... a w środku?

Kwestia gustu...
Alfa romeo 156 ładna linia, w środku tez przyjemne. Tak samo nowy fiat Croma. Ale totalnym syfem jest fiat coupe, punto, siena, palio, seicento, 126, brawa, bravo, marea, oraz alfy z seri 4. Nie mowiąc juz o lanciach... - totalnych porazkach motoryzacji.

Panowie, nie zapominajcie tez o ferrari-nie dosc, ze piekne z zewnatrz, to jeszcze ta moc skryta pod maska... :]
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 17 wrz 2005, 01:02

GNRose pisze:Panowie, nie zapominajcie tez o ferrari-nie dosc, ze piekne z zewnatrz, to jeszcze ta moc skryta pod maska...

Dla mnie ferrari to wiocha i snobizm.
wole porsche, albo lamborgini ;)
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 17 wrz 2005, 01:35

TedBundy pisze:jestem po prostu normalnym facetem, nie żadnym pieprzonym pedalskim modelem czy innym dzikim wężem

TedBundy pisze:Nie jestem nudny, znajomi często uważają mnie za duszę towarzystwa, znam multum dowcipów i anegdotek

TedBundy pisze:Ja z nieśmiałości dawno się wyleczyłem

TedBundy pisze:ubieram się skromnie

TedBundy pisze: bardzo lubię sportowe marynarki do dżinsów nosic

etc, najpierw okresliles siebie, potem wymagania wobec kobiet, pogadales o schozofrenii, samochodach, materializmie, masz nawet swoja teorie spiskowa. Jak dla mnie to Ty za duzo filozofujesz i za bardzo "rozmieniasz sie na drobne" <belt1> Przyjmij pewne fakty do wiadomosci, recept na poznanie kobiety ktora bedzie wlasciwa jest tyle co diet cud, a generalnie pewnie zadna sie nie sprawdza <nie wiem> Jak sie zakochasz to sie zakochasz :D:D ten moment nadejdzie, grzmotnie Cie w plery i juz zawsze bedziesz sie czolgal u "jej" stop:> NIe bedzie tak jak sobie wymysliles, ze nagromadzisz sobie cechy superboya i jestes gosc, tyle ze zadna Cie nie chce <chory> i doszukujesz sie jakis niepoprawnosci i myslisz Jak to z Toba jest:D Dedykuje Ci zdanko w moim podpisie :>:> POzdrawiam
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 17 wrz 2005, 06:30

Wstreciucha pisze:grzmotnie Cie w plery i juz zawsze bedziesz sie czolgal u "jej" stop:>

Przeraziłaś mnie tym stwierdzeniem <aniolek2>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 17 wrz 2005, 08:46

Wstreciucha, ma racje. Na tyle, na ile pozwoliles sie poznac po postach , na tyle moge podejrzewac czemu nie masz kobiety.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 17 wrz 2005, 09:46

"Przejdź się wśród studentek wydziału filozofii. Może tam znajdziesz mentalną 30-tkę... " - dziękuję za dobrą radę, chociaż nie skorzystam. Dalej się nie rozumiemy. w ogóle co to za bzdurne klasyfikowanie "mentalna 30-stka"? Takie ładne, miłe słówko NORMALNOŚĆ - tu wiek nie ma nic do rzeczy. Wiem, że to deficytowy towar, ale chyba nie tak bardzo rzadki.
Chcecie przykleic mi etykietkę desperata, który wszystko chce na siłę i od razu. Tymczasem prawda jest inna. Szczęście samo do nikogo nie przyjdzie, bzdura. O wszystko trzeba się starać, również o miłość. Po większość rzeczy trzeba wyciagnął rękę, gdyż same nie przyjdą. Mówię tu z perspektywy faceta, gdyż kobiety mogą postępować inaczej. Czekać i kwitnąć, aż jakiś typas (który im podpasuje) je zauważy. Ja muszę szukać - nic samo do mnie nie przyjdzie , bez wysiłku nie ma sukcesu.
"Ten ma powodzenie u kobiet, kto potrafi się bez nich obejść" - przewrotna logika zawarta w tej myśli po prostu jest porażająca :). Możliwe, obchodziłem się bez kobiet 20 lat... ale ile można, hehe Pracowałem z nimi, znałem wiele i jakoś żadna sama z siebie się mną nie zainteresowała. Wtedy mi to wisiało, teraz już nie..
Nie postępuję, nigdy nie postępowałem w sposób desperacki, czyli "jedna wybrana - musi się udać , bo inaczej tragedia" Starałem się i staram postępować w sposób wyważony i spokojny, powoli rozwijać sytuację...
Yasmine, ciekawe co za teorie nasuneły ci sie na mój temat :) Z chęcią poczytam
Cya!

Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 17 wrz 2005, 10:17

mariusz pisze:Przeraziłaś mnie tym stwierdzeniem

Spokojnie Mariusz, strach ma wielkie oczy <boje_sie> <aniolek2>

TedBundy pisze:"Ten ma powodzenie u kobiet, kto potrafi się bez nich obejść" - przewrotna logika zawarta w tej myśli po prostu jest porażająca

Porazajace jest to , ze ma wielki sens i sie sprawdza :D NO, ale co ja tam moge wiedziec, specjalista nie jestem, znam sie po prostu troche i na mezczyznach i na kobietach :D:D
moje motto na dzis : "Jakze madre bylyby kobiety, gdyby mialy te rozumy, ktore dla nich potracili faceci". <banan> <banan> <banan>
Pozdro <browar> Milego weekendu zycze
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 17 wrz 2005, 10:39

TedBundy pisze:Yasmine, ciekawe co za teorie nasuneły ci sie na mój temat Z chęcią poczytam

A to takie bardzo podobne do teorii Wstreciuchy,

Wstreciucha pisze:najpierw okresliles siebie, potem wymagania wobec kobiet, pogadales o schozofrenii, samochodach, materializmie, masz nawet swoja teorie spiskowa. Jak dla mnie to Ty za duzo filozofujesz i za bardzo "rozmieniasz sie na drobne"

a co do :

TedBundy pisze:Takie ładne, miłe słówko NORMALNOŚĆ - tu wiek nie ma nic do rzeczy.

normalna kobieta ? Heh, no ciezko o taka. Ja uwazam,ze jestem nie jestem zbyt normalna. A normalni sa nudni :P.
A co do podpisu Wstreciuchy to uwazam,ze jest swietny i bardzo prawdziwy.
Widac, nie zabardzo rozumiesz kobiety(skoro chcesz normalnej), ich mentalnosc, przewrotnosc, sprzecznosc, oczekiwania. To wszystko wlasnie sprwia ,ze jestesmy wyjatkowe, skomplikowane i ciekawe :).A zainteresowanie kobieta nie zawsze jest odbierane jako pozadanie(a powinno). Pozostaje Ci czekac na taka, ktora Cie zaakceptuje.
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 17 wrz 2005, 12:35

TedBundy pisze:No stary, boskie to napisałeś Od kiedy to inteligencja, poczucie humoru i oczytanie jest nudne?

Może dziewczyna wolałaby pogadać z Tobą o nowej modzie mini naprzykład albo chciałaby żebyś zanucił jej jakiś kawałek "Ich Troje" a nie dyskusję o "Dziełach zebranych" Ksenofonta czy o polityce monetarnej Południowego Wietnamu????

TedBundy pisze:Chyba dla szmat, dresiar, blachar i tym podobnej hołoty..

Słabo znasz kobiety a tak łatwo przychodzi Ci ocena... To nie wróży dobrze :(
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 17 wrz 2005, 13:36

TedBundy pisze:Czy wiek kobiety poniżej np 25 lat czyni ją od razu nieodpowiedzialną idiotką? Bo za cholerę nie wiem, o co Ci chodzi. Czy ja pragnę niemożliwego?

Pragniesz niemozliwego. Chcialbys mlodsza i dojrzala, ale takiej nie znajdziesz :] Wszystkie sa zajete. Z uogolnieniem zdecydowanie lepiej to zniesiesz. A jesli Ci nie pasuje to szukaj.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”