moon pisze:Wstreciucha pisze:zainspirowalas mnie do nastepnego tematu
Ale takich o sexie bez zobowiązań było juz pełno ;P
Lamiesz mi serce

Jestem drugi dzien na forum, nie moge wiedziec wszystkiego

Moderator: modTeam
moon pisze:Wstreciucha pisze:zainspirowalas mnie do nastepnego tematu
Ale takich o sexie bez zobowiązań było juz pełno ;P
Yasmine pisze:wiec wyszukiwarka zostaje
Wstreciucha pisze:seks bez zobowiazan czemu nie.
Mia pisze: ja akurat szybko sie angazuje
No to pozostaje Ci się cieszyć, że na taką nie trafiłeś, bo by Ci serce złamałaredbart pisze:Wstreciucha pisze:seks bez zobowiazan czemu nie.
Nigdy nie spotkałem dziewczyny, która chciała by ode mnie samego seksu. Może po prostu jestem tak obrzydliwy.
Mia pisze: ja akurat szybko sie angazuje
J a zdecydowanie też, jeśli bym chcial, co kiedyś już było, to bym potem chciał więcej...
Mrt pisze:[...]kiedy byłam sama[...]to seks bez miłości świetnie się sprawdzał.[...]
mrt pisze:Mi się przez jakiś czas utrzymywał stosunek do facetów bardzo instrumentalny.
Wstreciucha pisze:A teraz jestem zakochana i to dopiero Marcin pokazal mi jak powinien wygladac seks oparty na prawdziwym uczuciu
mrt pisze:Seks ma wiele twarzy i każda ma swoje niespotykane w żadnej innej odmianie zalety. Dlatego ja nie twierdzę, że seks powiązany z miłością jest naj. Nie miewam przygód seksualnych, bo mam faceta i go kocham. I mi się chcąc nie chcąc z miłością łączy, co nie znaczy, że od razu ma być lepszy od takiego bez miłości, jaki uprawia koleżanka.
Seks to seks. Jakiej by ideologii do niego nie dorobić, zawsze chodzi o to samo - orgazm.
Wstreciucha pisze:gdyby tak bylo pewnie seks-owalibysmy sie na lewo i prawo niezaleznie od tego czy kochamy czy nie
Wstreciucha pisze:sztuke dla sztuki uprawiac
moon pisze:Ja w tym co napisała Mrt nie widze nic nienormalnego czy niecodziennego.
Andrew pisze:Wstreciucha .............? przyzwyczaisz sie , a Oni do Ciebie
Andrew pisze:gdzie masz ten piekny dzien , w Tychachtosz to tylko 30 km odemnie , czyzby az tak sie pogoda zmieniła na tej odległosci
?
moon pisze:Jakoś zauważyłam,że jest raczej na odwrót. Faceci jakoś mysla,że skoro się ze mna przespała to jest moja. Nic bardziej mylnego
Yasmine pisze:no tak tak, ale czemu niby to ma byc od razu skazane na niepowodzenie
Yasmine pisze:I takie zdanie mnie wkor**. Przeciez jak dziewczyna jest wolna to sie moze bzdzic z kim chce( i co to ma do zdrady
mariusz pisze:Czy gdyby krtoś z waszych znajomych zaproponował wam seks bez zobowiązań, to czy byście się zgodzili, czy nie??
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 286 gości