Zachowanie nie godne człowieka
Moderator: modTeam
E tam ! bo wy myslicie ze jak mowa o połówkach to tyczy sie to jednej ! a takich połówek moze byc setki , i w tym kontekscie ....istnieje gdzieś twoja druga połowa ! <aniolek2>
to tak jak z pokrywką do garnka , rozmiarowo pasuje do garnów w niezliczonej ilosci , ale tylko do tych co mają srednice np. 18 cm . kazda inna też pasuje , ale juz nie idealnie , albo bedzie za mała , albo za duza i wiem ze mała wpadnie do gara , ale to nie o to chodzi
to tak jak z pokrywką do garnka , rozmiarowo pasuje do garnów w niezliczonej ilosci , ale tylko do tych co mają srednice np. 18 cm . kazda inna też pasuje , ale juz nie idealnie , albo bedzie za mała , albo za duza i wiem ze mała wpadnie do gara , ale to nie o to chodzi
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Yasmine pisze:Andrew, idac tym tokiem rozumowania "prawdziwych milosci" tez moze byc duzo.
oczywiscie ze tak ...a kto uwaza, ze tylko jedna !
przygladajac sie ludziom starszym , bolesnie skrzywdzonych przez los , gdzie traca z róznych przyczyn swe ukochane /ukochanych , i łacza sie ponownie w zwiazki , kazdy Wam powie w zaleznosci ilu miał parterów , ze kochał kazda z tych straconych osób , kazda inaczej , ale jednak kazda ! a majać lat np. 70 mozna juz byc pewnym czy to była miłosc , czy też nie ....czy tylko przyzwyczajenie <browar>
[ Dodano: 2005-08-25, 19:50 ]
Mysiorek pisze:Andrew pisze:E tam ! bo wy myslicie ze jak mowa o połówkach to tyczy sie to jednej ! a takich połówek moze byc setki
Wszystkie trzeba zaliczyć???! <boje_sie>
nie zaliczyć zboczusiu <aniolek2> tylko wybrać najładniejszą ...pokrywkę ! ja lubie te szklane <browar>
Tak sie robiło jak sie nie wiedziało , ze nie ten srebrny pasek jest potrzebny , słuzy jedynie do ozdoby ! w spełnianiu funkcji pokrywki jest wrecz zbyteczny ! ale by to wiedzieć trzeba najpierw próbować , dostac po paluchach ...a wtedy docenia sie pokrywke ta która sie ma , chyba ze ma sie sentyment niewiadomo dlaczego do jakiejs starej pokrywki , która nas wkurza bo np , jej uchwyt parzy ! ale mimo wszystko ją uzywamy ! <aniolek2>
Gdy sie jest młodym człowiekiem ...nalezało by , bowiem jak kupujesz buty , to nie wiesz czy bedzie Ci sie w nich wygodnie chodzić ! a pokrywka ..... ta szklana , moze od temperatury szczelic , i co wtedy !
<aniolek2>
poza tym gdy znajdziesz pokrywke odpowiednią , to bedzie własnie ta druga połówka , cóż jesli ktoś jest kolekcjonerem pokrywek , to bedzie ich miał kilka ! ale to inny temat odbiega od tematu o połówkach <browar>
poza tym gdy znajdziesz pokrywke odpowiednią , to bedzie własnie ta druga połówka , cóż jesli ktoś jest kolekcjonerem pokrywek , to bedzie ich miał kilka ! ale to inny temat odbiega od tematu o połówkach <browar>
Andrew pisze:jesli ktoś jest kolekcjonerem pokrywek
Wiedziałem, że kucharze są erotomanami <aniolek2>
Andrew pisze:nalezało by , bowiem jak kupujesz buty , to nie wiesz czy bedzie Ci sie w nich wygodnie chodzić !
Od razu trzeba kupić parę par obuwia?
Bo myślałem, że jak pierwsza para jest fajna to się w niej chodzi i chodzi do końca.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Ja mam takie zajebiste buty, których nie zamierzam się pozbyć. Łatałem je kilka razy, kleiłem i ciągle są w miarę sprawne (troszkę przeciekają). Idealne na rower, na bieg, sprint, bieg przełajowy do tramwaju, czy po browara do żabki.
Mogę w nich robic całe kilometry i nogi mam jak po przebudzeniu.
A jakby się but rozleciał tuż po kupnie to oczywiście reklamacja.
A jakby się but rozleciał tuż po kupnie to oczywiście reklamacja.

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
No i o to chodzi ..z kobietami jest tak samo , jak jest dobra matka, kochanką , zoną , kucharka , sprzataczką , ksiagowa , nianką , psychologiem , barmanką , ekonomistka , to sie ją zawsze połata i zyje dopóki zyc sie da !
a jak nie to sie rekalmuje , albo nabywa inną parę butów a te lezą w szfce ! <aniolek2> <aniolek2> <aniolek2>
a jak nie to sie rekalmuje , albo nabywa inną parę butów a te lezą w szfce ! <aniolek2> <aniolek2> <aniolek2>
Gorzej jak się nie ma butów w szafie.
Wtedy trzeba poszukać w sklepie. Dobrze, jeśli się ma kasę, wtedy się kupi od razu, a jak nie, to trza chodzić w dziurawych.
Heh tyle analogii pomiędzy kobietami a butami jest że szkoda gadać o wszystkich!
:D:D
<browar> <browar>
Heh tyle analogii pomiędzy kobietami a butami jest że szkoda gadać o wszystkich!
<browar> <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
To już Twój 2, czy 3 temat oparty na hipotetyczności. Moim skromnym zdaniem nie ma sensu deliberować nad problemem wspólnego zaufania, zdrady, lojalności skoro te zagadnienia sąś poruszane w co 5 temacie. Dziękuję za uwagę 
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Andrew pisze:No i o to chodzi ..z kobietami jest tak samo , jak jest dobra matka, kochanką , zoną , kucharka , sprzataczką , ksiagowa , nianką , psychologiem , barmanką , ekonomistka , to sie ją zawsze połata i zyje
I wtedy nie trzeba już nabywać zastępczej kobiety? ... czy jednak szukać dalej, prowadząc "rozpoznanie walką"?
Gdzież jest ten kres próbowania i szukania?!
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Andrew pisze:E tam ! bo wy myslicie ze jak mowa o połówkach to tyczy sie to jednej ! a takich połówek moze byc setki , i w tym kontekscie ....istnieje gdzieś twoja druga połowa ! <aniolek2>
no wlasnie przecież naprzykład jesli komus umarla żona czy mąż a bardzo sie kochali ale on wiąze sie pownownie czy to oznacza ze miłosc ktorą darzy teraz ta osobe jest mniej mniej warta bo to już nie ta połówka???
you touch me
in special places...
in special places...
mikaaa pisze:Andrew pisze:E tam ! bo wy myslicie ze jak mowa o połówkach to tyczy sie to jednej ! a takich połówek moze byc setki , i w tym kontekscie ....istnieje gdzieś twoja druga połowa ! <aniolek2>
no wlasnie przecież naprzykład jesli komus umarla żona czy mąż a bardzo sie kochali ale on wiąze sie pownownie czy to oznacza ze miłosc ktorą darzy teraz ta osobe jest mniej mniej warta bo to już nie ta połówka???
no właśnie... człowiek zasługuje na szczęśćie i na miłość... mojej kumpeli zmarł ojciec (choroba) jej matka jest dość młoda kto wie czy za pare lat nie będzie miała drugiej takiej połówki... zaś kumpel też ma tylko matke (ojciec również zmarł kilkanaście lat temu) jego mama ma nowego faceta i jest szczęśliwa...
Jesli zaś chodzi o dziewczyne w temacie ... buu brak słów.... brak komentarza...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”