Wyznanie uczuć :)
Moderator: modTeam
- Dj_Gumczas_19
- Entuzjasta
- Weteran
Andrew pisze:ODNAJDĘ CIE NA KONCU SWIATA .........ODNAJDĘ
W SNACH SWYCH , MARZENIACH ............. ZNAJDĘ
NIC NIE POWSTRZYMA MIŁOSCI MEJ
ONA PROWADZIC BEDZIE MNIE
W SZALENCZEJ WICHURZE .....ZNAJDE TWÓJ SZEPT
W ZBÓRZONYM MORZU ............ ODBICIE TWE
W GWIAZDZISTYM NIEBIE .........OCZU TWYCH BLASK
W SŁODYCZY MIODU .......POCAŁUNKÓW SMAK
NIE WAZNE KIEDY !..........I TAK ZNAJDĘ CIE
W SLAD PO TWYCH STOPACH , RUSZY MÓJ CIEN
I ZNÓW POŁACZY MIŁOSC NAS
TAM GDZIE SIE KONCZY MROK
A ZACZYNA ...BLASK
I takie coś jest bilion razy lepsze niż ta papka w pierwszym poście.
[ Dodano: 2005-08-10, 13:46 ]
<browar> bez urazy oczywiście
Ja w ogóle nie czaję takich wyznań. Po co to?
Ja wolę kiedy mówi tylko "kocham Cię" i jest poparte działaniem.
Wiadmo, ze czasem miło usłyszec jakies takie pitu pitu, ale mi starczy raz do roku. Wolę jak mnie mocno przytuli. Niektóre gesty znaczą więcej niz taki pitu pitu na 200 stron np.
Ku woli wyjaśnienia żebym już mi nikt nie zarzucał, ze się czepiam kogoś
zgadzam sie w 100% ;]
czytam to forum (moze mniej sie udzielam, ale czytam w miare na biezaco, jesli jestem w domu) i zauwazylam, ze wszyscy sie Ciebie czepiaja, moon. a jak dla mnie to jestes jedna z nielicznych (na pewno najbardziej zauwazalna z) osob ktore potrafia sie konstruktywnie wypowiedziec i maja w ogole cos co przekazania poza tona emotek i beznadziejnie glupimi tematami.

- konstancja
- Entuzjasta
Ja tez nie chciałabym dostać takiego wyznania... Nie podobało mi się, za dużo błedów (jestem wrażliwa na tym punkcie
), za dużo tych buziek i ten tekst taki dziwny. Czytałam linijkę i już nie wiedziałam o czym jest... A jesli chodzi o mego misia, to wciąż jeszcze sobie piszemy takie słodkie smsy. A kiedys nawet były prawdziwne listy
No i oczywiście jakies wierszyki. Teraz wystarczą smski. 
Ja dziś napisałem dla mojej ukochanej piosenkę. Podobała jej się
Wiersz to dobry pomysł. Ale moim zdaniem najlepiej z jajem. Bo takie smęcenie nadmierne nie jest dobre. No chyba że umiesz pisać jak prawdziwy poeta - wtedy twórz! A jak nie, to np. takie coś:
Plączę się w słowach, bom jest nieśmiały
Spaliłem cegłę i wytrzeszczam gały
Powiem - chociaż nigdy o tym nie myślałem
Wiedz, że na ch** się w Tobie zaje**łem!
PS
Żeby mi który mądry nie dawał tego wierszyka swojej lubej
- Chroni go (c) 

Wiersz to dobry pomysł. Ale moim zdaniem najlepiej z jajem. Bo takie smęcenie nadmierne nie jest dobre. No chyba że umiesz pisać jak prawdziwy poeta - wtedy twórz! A jak nie, to np. takie coś:
Plączę się w słowach, bom jest nieśmiały
Spaliłem cegłę i wytrzeszczam gały
Powiem - chociaż nigdy o tym nie myślałem
Wiedz, że na ch** się w Tobie zaje**łem!

PS
Żeby mi który mądry nie dawał tego wierszyka swojej lubej
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Napisałem ze nie jakis super:) a ten Twoj jest no no qrde
A co do smecenia to wlasnie mowie:) cos krotkiego ... a nie tyle ile widzimy w pierwszym poscie:) a poeta super nigdy nie bede i sie z tego powodu ciesze:) najwiecej uroku maja takie wierszyki z pomylkami:) lub wlasnie takim giga jajem jak Twoj wazne zeby przekazac szczerze , krotko i na temat:)
Widze że czaisz o co biega
Kiedyś pisałem wierszyki ach jakże podniosłe, pełne pięknych słówek... jak ostatnio mi wpadł w łapy taki jeden (jakąś kartkę znalazłem) to normalnie ciarki mnie przeszły... brrr...
Kiedyś pisałem wierszyki ach jakże podniosłe, pełne pięknych słówek... jak ostatnio mi wpadł w łapy taki jeden (jakąś kartkę znalazłem) to normalnie ciarki mnie przeszły... brrr...
AlicE! pisze:Oj Seba Seba Jesteście chłopaki niemozliwi wrecz:DD
Uznaje za komplement :}
AlicE! pisze:niz zeby powtarzal to ciagle...
A kto tu mowi ze ma Jej pisac wierszyki na sniadanie obiad i kolacje:P Ale np jesli poklocimy sie z mojej winy a nie chce wprost przeprosic:) albo samo sie jakos tak napisze
Pozytywne wibracje DANCEHALL-u aiiiiii:D
Jedno pytanie - po co to wklejasz? Pokazujesz nam cos co jest WASZE, nie syp tym na lewo i prawo. To tylko moje zdanie
Ja kiedys pisalem duzo tekstow pod muzyke hip hopowa i jeden mi sie udal szczegolnie zajebisty
ale go nikomu nie dam hehe
BTW listy pisac zawsze lubilem to jest wyrazanie uczuc, cos milego dla kobiety, raczwej kazdej.
Wiersze tez sie udawalo a i smieszne poetycko rozpierdalajace smsy czasem uda sie napisac
Ale tez Wam nie pokarze;P
Ja kiedys pisalem duzo tekstow pod muzyke hip hopowa i jeden mi sie udal szczegolnie zajebisty
BTW listy pisac zawsze lubilem to jest wyrazanie uczuc, cos milego dla kobiety, raczwej kazdej.
Wiersze tez sie udawalo a i smieszne poetycko rozpierdalajace smsy czasem uda sie napisac
Ale tez Wam nie pokarze;P
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
W moim przypadku jest to moje , bo napisane dla mnie i moge - jako z swoją własnoscią zrobić co uznam za stosowne !, poza tym uwzam , ze głupio było by gdyby te wszystkie wiersze nie uznały swiatła dziennego , cos musze z tym zrobić , Mysza na pewno nie bedzie przeciwna !
Hyhy ...skoro go nikomu ne dasz , nikt go nie przeczyta , to tak jak by go w ogóle nie było , ale jest ...prawda . tyle ze jest gówno warty , bo nieznany ! to oczywiscie moje zdanie <browar>
Gdyby wszyscy poeci tak podchodzili do do tematu , jakze ubogi swiat był w poezję , którą sam bardzo lubię ! <aniolek2>
Hyhy ...skoro go nikomu ne dasz , nikt go nie przeczyta , to tak jak by go w ogóle nie było , ale jest ...prawda . tyle ze jest gówno warty , bo nieznany ! to oczywiscie moje zdanie <browar>
Gdyby wszyscy poeci tak podchodzili do do tematu , jakze ubogi swiat był w poezję , którą sam bardzo lubię ! <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Jakos nikt po napisaniu romea i juli orgazmu nie dostał
Jak i zle by sie stało dla swiata gdyby to dzieło lezało w sejfie , to samo z muzyką !
polecam strone
http://www.wiersze.ibg.pl/
tam jakoś ludzie piszą i sie nie pzrejmują , a i sejfów nie maja ! <browar>
Jak i zle by sie stało dla swiata gdyby to dzieło lezało w sejfie , to samo z muzyką !
polecam strone
http://www.wiersze.ibg.pl/
tam jakoś ludzie piszą i sie nie pzrejmują , a i sejfów nie maja ! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Zaufaj mi ze sie niczym nie przejmuje w zyciu oprocz zdrowiem i zyciem mojego kota, tym jak sie nam uklada i ze censored strzela nasza ziemie
a tak poza tym to wszystko mi zwisa, a ze sa dobre to wiem od najblizszych i zainteresowanych 
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Rok temu napisałem se taki wierszyk:
http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... 70&start=0
Potem też pisałem, ale nie pamiętam już, bo pisałem na karteczce u dziewczyny, gdy ona szła mi robić herbatę albo coś do żarcia.
http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... 70&start=0
Potem też pisałem, ale nie pamiętam już, bo pisałem na karteczce u dziewczyny, gdy ona szła mi robić herbatę albo coś do żarcia.
To było strasznie... długie/ nudne/ mdłe/ naćpane emotikonami/ upstrzone błędami
jestem upierdliwa i śmiałabym się z tych błędów jak długo bym to pamiętała... na codzień takich błędów nie toleruję.
Za to sam gest jest fantastyczny - sama lubię pisać wiersze (nie chowam ich w sejfie, ale ponieważ zdradzają o mnie bardzo dużo - pokazuję je tylko zaufanym) i czuję się super kiedy otrzymuję wiersze od kogoś... <aniolek2>
jestem upierdliwa i śmiałabym się z tych błędów jak długo bym to pamiętała... na codzień takich błędów nie toleruję.
Za to sam gest jest fantastyczny - sama lubię pisać wiersze (nie chowam ich w sejfie, ale ponieważ zdradzają o mnie bardzo dużo - pokazuję je tylko zaufanym) i czuję się super kiedy otrzymuję wiersze od kogoś... <aniolek2>
ciesz się sobą
Dalem rade przeczytac pierwsze pare zdan.
U mnie mialbys po papie za takie zasmiecanie laczy / bana na gg i foch na 2 dni
Nie wiem, co sie stalo, ze ludzie zaczynaja okazywac swoje uczucia w taki odhumanizowany sposob. Rozumiem list napisany wlasnorecznie, telefon, ostatecznie sms w godzinach pracy...
Ehh za stary moze jestem.
U mnie mialbys po papie za takie zasmiecanie laczy / bana na gg i foch na 2 dni

Nie wiem, co sie stalo, ze ludzie zaczynaja okazywac swoje uczucia w taki odhumanizowany sposob. Rozumiem list napisany wlasnorecznie, telefon, ostatecznie sms w godzinach pracy...
Ehh za stary moze jestem.
- Sir Charles
- Weteran
Mysle ze masz olbrzymie szanse na festiwalu kiczu (jak nie ma takiego to zorganizuj i tak zaslugujesz na pierwsza nagrode
)
Masakra
Na poczatku myslalem, ze jaja sobie robisz, ale potem z niedowierzaniem przyjalem do wiadomosci, ze to jest na powaznie....
Niesamowite...
"Oh Gott, wie gross..."
Mysle ze masz olbrzymie szanse na festiwalu kiczu (jak nie ma takiego to zorganizuj i tak zaslugujesz na pierwsza nagrode
Masakra
Na poczatku myslalem, ze jaja sobie robisz, ale potem z niedowierzaniem przyjalem do wiadomosci, ze to jest na powaznie....
Niesamowite...
"Oh Gott, wie gross..."
soul of a woman was created below
charlie81 pisze:"Oh Gott, wie gross..."
"Echt ganz total gross !"
Całe szczęście, że doszliście do zgody na krótsze formy - może pomocnym byłoby ograniczanie się do liczby słów, które jesteśmy w stanie spamiętać, by lubej później między oczy, a najlepiej uda owo dziełko wyrecytować
Sądzę, że to niezła kuncepcja
<browar>
ps - medal za poświęcenie i odwagę tym, którzy dobrnęli do końca

ja wysiadam / chyba połowa wiecej nie da rady /
.... chyba słabnie jeszcze bardziej moja słaba silna wola do przeczytania tego /
a w szkole juz uczyli
sztuka w prostocie !
dobrze że tego sms-ami nie posłałeś / chociaz to w ,, skrócie jakbys posłał " to kto wie czy lepsze by nie było/
pozdrówka / alohaa
.... chyba słabnie jeszcze bardziej moja słaba silna wola do przeczytania tego /
a w szkole juz uczyli

dobrze że tego sms-ami nie posłałeś / chociaz to w ,, skrócie jakbys posłał " to kto wie czy lepsze by nie było/
pozdrówka / alohaa
...ideały są jak gwiazdy...
...siegnąć ich nie można ....
,,,ale oświecają drogę...
...siegnąć ich nie można ....
,,,ale oświecają drogę...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”