On : "Ku.rwa, ale ja się w Tobie zakur.wiście zach.ujałem"
Ona" Ja w Tobie ku.rwa też".

Moderator: modTeam
moon pisze:No mi etez się zdarzyło w busie jadąc rano do szkoły usłyszeć tekst od pewnej parki dresików.
On : "Ku.rwa, ale ja się w Tobie zakur.wiście zach.ujałem"
Ona" Ja w Tobie ku.rwa też".
charlie81 pisze:To tak jak z historiami o imprezach w akademikach, ktore tez zna cala Polska, ale zawsze sie wydarzyly w akademiku opowiadajacego, albo jego kumpla
Hyhy pisze:A wiecie ze jest taka choroba ze sie klnie na swoich bliskich, najblizszych, kiedys byla w rozmowach w toku, nie pamietam nazwy
foxy_lady pisze:no to mozemy sobie scisnac graby, bo mam tak samo i za cholere nie moge tego zrozumiec, dlaczego latwiej jest mi zbesztac osobe mi bliska
ptaszek pisze:tylko 2 dni... ale mi wystarczy jeden bez znaku życia, żeby się niepokoić
no i złamał mnie, bo się odezwałam pierwsza. Trudno, kiedyś trzeba pogadać... w końcu wyjeżdżam za 2 dni.
Olivia pisze:Oczywiście, że spadaj w żartach jest jak najbardziej normalne. Ale gdyby facet mnie naprawdę wkurzył to nie wachałabym się przed użyciem mocnego słowa, jeśli by na to zasłużył.
No fochów to juz w ogóle nie znoszę. Jakby mi facet robił takie nry z fochami, zamiast sprawę od razu załatwić, to bym i ja Go olała, nie przerwałabym tych dni. Nawet gdyby miało to się skończyć rozstaniem. Gdybym była pewna swoich racji, nie ustąpiłabym.gargul pisze:pewnie bym miał "ciche" dni bardzo długo
Olivia pisze:No fochów to juz w ogóle nie znoszę. Jakby mi facet robił takie nry z fochami, zamiast sprawę od razu załatwić, to bym i ja Go olała, nie przerwałabym tych dni. Nawet gdyby miało to się skończyć rozstaniem. Gdybym była pewna swoich racji, nie ustąpiłabym.gargul pisze:pewnie bym miał "ciche" dni bardzo długo
Ale wbrew pozorom facetowi nie tak łatwo byłoby doprowadzić mnie do takiego stanu, że zaczęłyby się przecinki. To ekstremalna i wyjątkowa sytuacja będąca rzadkością...
Nieprzyjemne to pojęcie względne jak dla kogo... Uważasz, że jeśli ktoś swoim zachowaniem jest nie fair i przegina to co? Mam Go jeszcze po główce pogłaskać i pochwalić za zachowanie. Paranoja!gargul pisze:naprawdę niepzryjemnych konsekwencji dla niej
Olivia pisze:No fochów to juz w ogóle nie znoszę. Jakby mi facet robił takie nry z fochami, zamiast sprawę od razu załatwić, to bym i ja Go olała, nie przerwałabym tych dni. Nawet gdyby miało to się skończyć rozstaniem. Gdybym była pewna swoich racji, nie ustąpiłabym.
Olivia pisze:No fochów to juz w ogóle nie znoszę. Jakby mi facet robił takie nry z fochami, zamiast sprawę od razu załatwić, to bym i ja Go olała, nie przerwałabym tych dni.
Olivia pisze:No fochów to juz w ogóle nie znoszę. Jakby mi facet robił takie nry z fochami, zamiast sprawę od razu załatwić, to bym i ja Go olała, nie przerwałabym tych dni. Nawet gdyby miało to się skończyć rozstaniem. Gdybym była pewna swoich racji, nie ustąpiłabym.
gracja pisze:Fochy to paranoja, facet się tak nie zachowuje.
Niestety duza czesc uwaza, ze "im to wolno".
gargul pisze:Olivia żadko spotyka się kobiety które lubia prawdę prosto w twarz, wy w ogóle zbytnio za prawdą nie przepada
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 300 gości