Trudny wybór

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 30 lip 2005, 00:07

Hyhy pisze:mozna byc czlowiekiem a mozna byc dziwka.

Tylko dwie kategorie? <rofl3>
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Re: Trudny wybór

Postautor: sadi » 30 lip 2005, 01:23

Ciekawostka pisze:Jestem z moim chlopakiem cztery miesiące. Nie kochamy sie jeszcze ale nasze pieszczoty sa ze tak powiem bardzo rozbudowane. Ostatnio jednak zdradzilam go!:( Wybaczyl mi wszystko ale ja nie potrafie zapomniec o tamtym chlopaku. Czulam sie z nim swietnie. Nie wiem czy kocham ktoregos z nich ale i jeden i drugi bardzo bardzo mnie pociaga ale nie weim ktorego mam wybrac. POMOCY!!!!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak ja nie nawidze takich ludzi/dzieciakow ktorzy robia takie glupoty a pozniej z naiwnoscia nimowlaka szukaja usprawiedliwienia :571:
Ja pierdole ludzie ida robia taka kabale jakby nie wiedzieli ze to zle dla wszystkich...mam nadzieje ze dozyje tych cudownych czasow kiedy to ktos genialny znajdze lek na ludzka glupote
A sobie zycze zebym nigdy nie spotkal takich <cenzura> w swoim zyciu <browar>

A tak szczerze po co ty ten temat zakladalas??? zeby ci obcy ludzie powiedzieli ze z tym albo z tamtym bedzie ci lepiej??????? Dupy ci sie chce dawac i nic wiecej...krzyz na droge i omijaj chlopakow dalekim lukiem a wszystkim to na dobre wyjdzie...

Ps. mam nadzieje ze admin nie bedzie zly na ostrosc mojej wypowiedzi ale inaczej nie potrafie - niestety...

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”