JaK Mam popRosi??

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 07 kwie 2004, 13:40

Nie no mozna przypieczetowac slowem, ale jak sie np powie "kocham cie" i to samo sie uslyszy od tej osoby to nic wiecej juz gadac chyba nie trzeba? Albo inaczej, "ciesze sie ze jestesmy razem" cos takiego. Byle to nie bylo pytanie "czy bedziesz ze mna..."
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 07 kwie 2004, 16:22

ale Wy tu madre rzeczy piszecie.....;)

P.S. Maverick , bedizesz ze mna chodzil?

P.S.2 hehe.....;)
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
CSC
Początkujący
Początkujący
Postautor: CSC » 07 kwie 2004, 16:39

Witam wszystkich forumowiczów Agnieszka.com.pl :]

No ja tekże uważan ze to glupia sprawa ale nie wszystkie rozumieją tak po prostu i kiedy wydaje sie ze już jest oka to ona nie mysla tak...

:P

Zapraszam także na moje www ---> www.Flip.pl
Awatar użytkownika
Mr freeze
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Mr freeze » 08 kwie 2004, 00:48

Jak w piosence pt."Wszystko Trzeba Przezyc"-PIASKA...Wiem ANDREW przez niektórych uważany za parodię wokalisty lecz text jego piosenki oddaje sens tego pytania.
Awatar użytkownika
BlueEyes
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: BlueEyes » 08 kwie 2004, 23:02

Maverick pisze:Nie no mozna przypieczetowac slowem, ale jak sie np powie "kocham cie" i to samo sie uslyszy od tej osoby to nic wiecej juz gadac chyba nie trzeba? Albo inaczej, "ciesze sie ze jestesmy razem" cos takiego. Byle to nie bylo pytanie "czy bedziesz ze mna..."

Oczywiście, że tak. Ale nim usłyszysz kocham moze minac wiele czasu :) Wtedy fajnie jak mozna uslyszec "chce byc z Toba" innymi slowy jak piszesz "ciesze sie, ze jestem z Toba"

I sie zgadzamy. :D
... you bleed just to know you're alive ...

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”