może to dziwne pytanie..

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
konstancja
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: konstancja » 04 lip 2005, 22:51

Maverick pisze:Czli przjemnosc spada i apetyt na dana przyjemnosc spada. Szuka sie nowej ktora go zastapi.

nio wlasnie..wiec tak jak mawia
salome pisze:nie mozna popadac w rutyne jak i w zyciu tak i w lozku...
<chory>
a tak a propos..nausnela mi sie mysl..tzn.nie wierze w to,ze para małżenska bedąc ze sobą 10-20lat..kochała sie nawzajem,to juz jest przyzwyczajenie!!Ogólnie rzecz biroąc wszystko w tym zyciu jest pochrzanione..:P
Agusia

Postautor: Agusia » 10 lip 2005, 07:38

Nie jestem zbyt dlugo w zwiazku z moim obecnym facetem... Doskonale zdaje sobie sprawe,ze jeszcze nie mozemy mowic o zaspokajaniu wszystkich swoich potrzeb albo ich wiekszej czesci...
Wiem tez,ze oboje mamy bardzo trudne charaktery i czasem nielatwo nam dojsc do porozumienia,ale ten proces "docierania sie" trwa i to bardzo intensywnie... Na dzien dzisiejszy nie jestem w stanie powiedziec w 100% czy to na pewno TEN jedyny,chociaz z drugiej strony nie wyobrazam sobie bycia z kims innym... Czas pokaze jak bedzie miedzy nami, bywalo juz roznie,a i tak jestesmy ze soba...
Awatar użytkownika
konstancja
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: konstancja » 10 lip 2005, 10:49

oby tak dalej;) <brawo1> <brawo1>
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 10 lip 2005, 11:11

lizaa pisze:
Myslisz, ze uczuciq da sie opisac makroekonomia?

oj ja sie boje tego co on tu pisze o tym apetycie... ech...kiedys mnie nie ruszy bo juz mu sie znudze;(

zmienisz papierek z raczka na bajeczn i bedzie dobrze :D <browar> <browar>

BTW jest granica przy ktorej sie je, ale tutaj nie ma prw rynku tylko kazdy z nas inaczej patrzy na te sprawy :) jeden zje 40 panienek drugiemu wystarcza 2 :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”